Белият Миксер

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Заключено
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Белият Миксер

Мнение от BlackPearl »

Може ли да споделиш за капаците. Дали е същата процедура като при Октавия?
Иначе, две мнения няма, с черните е перфектна.
Изображение
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Белият Миксер

Мнение от odo »

Не е като на Октавията, няма го детайла, който сваля с отверка.
Направих следното /изобщо не се сетих да направя снимки/
1 свалих огледалото, подгрева е свързан директно, нямампинове.
2 с тефлонова шпатула за палачинки откачих забчето в долната част на корпуса, до мигача.
3 в горната част на корпуса има два зъба, на които се захващат съответните щивтове на капака, след като ги откачих трябваше да приложа мало сила и излязоха.
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

Страхотна машина си избрал - горе-долу като моята фабия само че аз не поръчах сензор за дъжд и съжалявам но пък поръчах фронт асистент ,кеси също е добра функция но според мене е трябвало и аларма да викнеш, кофтито идва със стъклата не се вдигат по никакъв друг начин освен докато не се даде на контакт а ако е имала аларма щяло да ги вдига алармата или от атестационното обясни дилърът.Като дойде да се похвалиш и да опишеш сензора за дъжд какъв е дали си доволен понеже както казах моята няма за чистачки а има само светлинния и искам да си монтирам.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Белият Миксер

Мнение от PRO »

Колега muleshkov, има голяма вероятност да разполагаш и с датчика за дъжд. Консултирай се за подробности с експерт ;)
TSI Team
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

За съжаление нямам сензор за дъжд само светлинен е разглобявах го за да проверя, но изглежда същият като при о3 със сензор за дъжд .Ако има някой с фабия 3 и сензор за дъжда да го снима и да снима самите кабели дето влизат в него за да видя дали е същото и при мене и да вземам решение да монтирам ли или не.Колега кой модел на надписите за праговете поръча и монтира ли ги да видим как стоят че и аз се замислям да си поръчам и се чудя кой модел да взема.Моята е червена и ако реша да сложа черните огледала и решетка ще заприлича на монтекарло визията :) Много се зачудвам на други джанти но с това моторче незнам аз съм с 1,2 но 90 коня предполагам мотора е същят но чипнат за 105 ако може снимай го за да видим дали съм прав
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Белият Миксер

Мнение от The Hooligan »

muleshkov написа:.Моята е червена и ако реша да сложа черните огледала и решетка ще заприлича на монтекарло визията
Задължително ги сложи, ще промениш визията многократно! Това са дребните детайли, които правят автомобила по-индивидуален! Пък ако сложиш и по-големи джанти.... [smilie=hunter.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

Замислям се и за джанти но нека да изтъркалям летните 15ки с които дойде колата пък после ще минем на 16ки 17ките мисля че ще са и тежки вече.Чудя се да купувам нови капаци или да си сваля да си боядисам мойте капаци защо да давам излишни пари но пък и някакси само тези неща няма да са ми достатъчни ако изпадне някъде скаут пакет тогава.Ще мисля , но първо трябва да добавя другите детайли като сензора за дъжд и малко софтурни промени.Както казва колегата трябва да се мисли и за ксенонови фарове но първо да преместя светлините за посрещане и изпращане да не са на къси а на халогени
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Белият Миксер

Мнение от odo »

Колега muleshkov,
Сензора за дъжд е далеч по-добре настроен спрямо този на Супърба, ако не забравя утре ще ти го снимам.
Праговете застанаха много добре и придадоха малко по изтънчена визия, въпреки, че жена ми изобщо не ги забеляза.
Това са праговете http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-I ... -TPU-STEEL
За мен фаровете са пълна скръб, от петък се боря да сменя крушките днес с 300 зора смених дясната, за лявата нямам никакъв шанс. И като чета, че живота на филипса е две години сериозно се замислям да сложа крушките на Супърба за дълги и на Фабията да търся помдългосрочно решение.
Аз от пролетта минаван на 16ки, тези които са на Монте карло.
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

Аз също се замислям за монтекарло черните ти кой точно модел си харесал дай един линк предполагам от супершкода ще ги поръчаш, аз мисля да изтъркалям мойте гуми лятото пък тогава да мисля за 16ките.За сензора ще съм много благодарен, снимай сензора целия както е и буксата с кабелите и цветовете за да видя дали моят е същият и дали кабелите са такива за да видя дали да слагам сензор щом казваш че работи по добре.Имаш ли смарт линк, как се държи болерото със спартфон ако си с 6,5 инча.Прати снимки на праговете и интериора когато можеш
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Белият Миксер

Мнение от BlackPearl »

Онзи ден имах работа в Бургас и минах да видя Радой в ЕТ Бургас.
Имаха за издаване Фабия Монте Карло.
Много е добра колата. Предна добавка, прагове, дифузьор, интериорът е с шарката на вътрешните елементи на О3 vRS.
Иначе праговете са налични в Супершкода:
http://www.superskoda.com/Skoda/FABIA-I ... ONTE-CARLO
Изображение
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

Е що не я снима а праговете са само за хеч за комби няма нищо и ако ще вземам прагове то ще взема минимум и дифузьора на задната броня за да добие визията
Чакам снимки от миксера с лайсните на праговете и сензора за дъжд и впечетления от звуковата ситема
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Белият Миксер

Мнение от odo »

Гумите ще ги продам, въпреки че жена ми се тръшка, че с 16ки няма да я кара да не им робува, но .... [smilie=diablo.gif]
Джантите са стандартните на Монте Карло от ЕТ идват на по-добра цена, освен ако супершкода няма промоция.
Няма да слагам липовече и праговете, че ще ги изпочупят, а и да има нещо по различно.
Сензора забравих да го снимам днес, но ще е само от вън няма да го разглобявам, ако това ти върши работа.
Новото Болеро е много добро въпреки, че е доста орязано, сравнено с предното поколение в Супърба си е сериозна стъпка напред. Музиката е доста прилична.
Жена ми е доволна, малко ми глъхне, но се чува добре, аз hands free не ползвам.
Смарт линк не знам дали има със сигурност не съм поръчвал, защото не ми трябва.
Сега като се топи и всичко мокро виждам, че е належащо да купя задни калобрани, та утре/днес с това ще се занимая.
Като цяло много съм доволен от колата върши си перфектно работа на градски бебе/жено воз, но ми излиза прекалено скъпо от събота жена ми не е спряла да обикаля магазините [smilie=sarcastic.gif]
Ето няколко снимки на светло
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
muleshkov

Шкода Новак

Белият Миксер

Мнение от muleshkov »

За сензора когато-ако разглобяваш снимай го отвътре но заега и отвън ми върши работа просто искам да видя дали моята като кабели е еднаква и дали само сензора е различен защото така като гледам май само той е различен от другите.Иначе колицата е страхотна общо взето съм доволен, за мене аудио системата въпреки че поръчах шкода сараунд пак ми е малко слабичко и недостатъчно но пък е качествено.Имам едно странно питане за някои можеби но за мене лично не... на колко оборота ти удря изключвателя, аз съм с 90 коня мотора и на 4000 е на прекъсвач а оборотомера го направили до 8, иначе на 5та със 100км е на 2000об. което си е добре, при автомата и по мощния мотор как е?
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Белият Миксер

Мнение от bega4kata »

Как ще ти е на 4000 прекъсвача .Така е само на място.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Белият Миксер

Мнение от La Furia Roja »

1.Поздравления за Лайстните по праговете.
Мнооооооооого красиви. Особено тази задната.....страшно сладка.Много кефи.

2.Предпазната черна при багажника я махай.Мнооооого грозна.
Все едно на Бай Миле Комбито гледам [smilie=sarcastic.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Заключено

Обратно към “Fabia III”