Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
този американски клип е пародия...първо бензиновият двигател има 190нм, но отделно знаем има електрически, а там тягата е на разположение...веднага.
Според мен е добра,но скъпа при старта кола, поне в БГ.
И още един факт, на съседа му гепиха Корола 2011та като стана апетитна за части, други също пострадаха с хибриди и т.н. Търсени са, което мен също ме отказа от тях..
odo, помислих си, че пак аз нещо не съм добре...
И аз се чудя какво му се радват, проблемни дюзи, ниска скорост, висок разход, цена в тавана и за какво?....Ааа Жип било
За Короли, Мороли и други такива съм съгласен, ама това е толкова ДЖИП, колкото цялата ВАГ група няма да имат в близко бъдеще, че и в далечно... стига с този ВИСОК РАЗХОД, този джип с всички екстри е възможно да гони 200к... кой го интересува колко харчи, обаче върви на -50 до +50 градуса и минава 400-500-600 км. без сериозни драми...