Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Toyota
Актуалните модели на Toyota може и да са заприличали на нещо, но преди няколко години като обикалях да ги гледам......... ами как да кажа, идеше ми да си тегля ножа! По-ужасяващи интериори и евтини материали в купето не бях виждал. И на фона на това, ти дават едни атмосферни мотори на ебаси цената.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Toyota
Камри "не хибрид" струва повече от Супърб в момента.kograman написа: 30.05.2019, 17:58:37 Като си започнал, сравнявай круши с круши, а не с ябълки. Камри ХИБРИД струва колкото Супърб НЕ ХИБРИД. Като излезе хибрид на Шкодликата, тогава да ги сравняваме. Като гледам един голф хибрид е 55к, та Супърб хибрид ще е към 85-90к....
Може да си сигурен, че и Камри Хибрид, ще струва повече от Супърб хибрид.
-
kograman
Toyota
пуснах ти линк с цените в бг. Без отстъпки лукс нивото на Камрито е 74k . отстъпките са между 14-17%. Айде 10% да са, идва на цена ~67. Супърб хибрид още не е излязъл, ще видим цената каква ще му е, ама голф хибрид е 55, аз залагам на поне 75-80к след отстъпки.
За n-ти път, за да се генерализира едно нещо и да се носи като мантра, трябва да е приложимо навсякъде. Както постнах нетната печалба, така е редно да се гледаш и бр. продадени в световен мащаб. Това че в Европа е на 30 място, не показва нищо съществено!
За n-ти път, за да се генерализира едно нещо и да се носи като мантра, трябва да е приложимо навсякъде. Както постнах нетната печалба, така е редно да се гледаш и бр. продадени в световен мащаб. Това че в Европа е на 30 място, не показва нищо съществено!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Toyota
kograman,гледаме Европа!Живеем тук.
Какво ме интересува мен,че краварите и чаршафите карат само Тойоти,както и техните статистики
Като не могат да си позволят по хубава кола.......![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Какво ме интересува мен,че краварите и чаршафите карат само Тойоти,както и техните статистики
Като не могат да си позволят по хубава кола.......
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Toyota
Последно промяна от igeorgiev82 на 31.05.2019, 21:05:10, променено общо 1 път.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Toyota
Да! Когато имаш повече пари, можеш да си позволиш още по-голямо дърво и да ядеш голямото дърво!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Toyota
Е,аз ако имах повече пари щях да си купя „дървен” Ленд Крюзер 150.Ако имах още повече
пари-Ленд Крюзера щеше да е 200.А ако имах още повече „повече” Крузака щеше да е с емблема Лексус,ама пуста немотия...
пари-Ленд Крюзера щеше да е 200.А ако имах още повече „повече” Крузака щеше да е с емблема Лексус,ама пуста немотия...