Superb бензин или дизел ?

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
enenen

Škoda Фен²

Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV

Мнение от enenen »

Колко да е нагоре цената, след като вече за Чехия цените са ясни и фейса е с по 1-2к евро по-евтин с аналогични оборудвания, а нищо чудно даже и някоя друга екстра отгоре да има. Аз бих изчакал, ако отстъпката която са ти дали, е под 20%.

А отстъпки в Шкода винаги има. Някой от тук купувал ли си е колата по ценова листа?
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

Супърба ми е един от първите поръчвани в България - на 2рия ден след като официално пуснаха ценовата листа. Е пак си направиха отстъпка. (Нищо че 6 месеца се забави заради тапицерията [smilie=sarcastic.gif] )
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

някъде мернах, че цените на фейса са надолу спрямо сегашните. Направи ми впечатление за l&K ниво при сходни двигатели фейса е надолу с около 1300 евро. Аз бих го проверил това, и ако е така, бих изчaкал.

източник-> цък
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Мнение от nrayanov »

kograman написа: 31.05.2019, 17:10:09 някъде мернах, че цените на фейса са надолу спрямо сегашните. Направи ми впечатление за l&K ниво при сходни двигатели фейса е надолу с около 1300 евро. Аз бих го проверил това, и ако е така, бих изчaкал.
Ей тук сигурно https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomob ... RA6Y5pEFqY .

То вече е из целия интернет. Добра реклама.
bjrov

Шкода Новак

Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG

Мнение от bjrov »

Благодаря за съветите ама да съм честен освен във фаровете, че са лед, халогените и отзад надписа не намирам големи разлики от досегашния. Може би аз не разбирам и нямам набито око за Шкода.
Нали някой трябва да изкупи и тези автомобили :) просто ми трябва нормална кола и не мога да чакам най-рано според мен септември за първите бройки а и не е ясна цената. Казаха ми нагоре от ЕТ, до сега не съм купувал нов модел или фейс на съществуващ модел на по-ниска цена.
Отстъпката не е под 20% а новият и да е на тези цени първите месеци няма да мога да взема тази цена за аналогично оборудване така че не виждам особен смисъл от чакането.
@SimichOil благодаря за снимките на черната тапицерия явно и моята ще е такава.
@igeorgiev82 може и да е глупава ама като ти откраднат колата 2 пъти в рамките на няколко месеца и ти виси по районните не е много приятно. Особено 2-рият път
@T.Todorov явно не се крадат Шкодите още, благодаря ти за насоките. Както виждаш избрах и нямам търпение да я взимам ;)
Stevek

Škoda Фен

Гараж: Superb III 2019

Мнение от Stevek »

В момента вдигнаха малко цените.
L&K 200kw е +1300лв. в сравнение с великденската "промоция" от 20%, реално около 2%.
Вероятно новият фейс ще бъде достъпен в последното тримесечие. Не знам за в наличност или за поръчки.
Или ще намалят наличните или ще дават по-малка отстъпка за новите, или и двете.

Аз реших да не чакам, поръчах през април, знаех че ще има фейс, даже снимките какво ще променят се оказаха реални.
Отстъпката беше еднаква за налични или за поръчка, само в/у базовата цена.
rmrm

Шкода Новак

Мнение от rmrm »

Аз ще чакам хибрида, решил съм го, само да не ми одерат кожата за него. Ядосвам се, че ще излиза последен и няма яснота за цената. Следя шкодите от 1 година, цените се движат с +-1500/2000лв постоянно. Ценова разлика много над това не съм виждал, поне аз. Не знам, когато е фейслифт или нов модел дали са надути цените в началото или бързо влизат в техния “промоционален” режим и реално са си истинските цени. И след това пак променят с малко нагоре или надолу. По това, което казват колегите - явно второто.
Великденските промоции бяха с по-ниски цени, да. Щом новия модел се продава вече в Чехия, и от стария не може да се поръчва, не би ли трябвало още лятото да пуснат новия и тук.
Stevek

Škoda Фен

Гараж: Superb III 2019

Мнение от Stevek »

Фейслифта (не е нов модел) MY2020 може да се поръчва в Чехия или поне го виждаме в конфигуратора им.
Ще започнат да го произвеждат през втората половина на годината. Не знам дали спират заводите през лятото, подобно на други производители.
Обещават поръчката да се изпълни за 2 месеца, но по-скоро отиват към 3.
Не знам кога ЕТ ще започне да приема поръчки, ще се види в юнската ценова листа.
Според мен, септември-октомври е най-вероятният срок за първи бройки.
Хибрида е обявено, че ще е за следващата година.

Докато имат налични от по-старите, ще ги предлагат много по-изгодно.
Може би чак следващата година цените ще бъдат намалени.
Гледам за Scala няма наличност и няма и промоции в ценовата.

Аз (от опит) гледам да не купувам модел който е току що пуснат.
Поне 2 цикъла е хубаво да са минали, за изчистване на детски болести, грешки при сглобяването и т.н.т.

Гледах цените на Superb-a в няколко държави. При нас май са сред най-евтините, след отстъпката.
В Чехия, подобен, но тестов автомобил, с пробег и на 1-2г. е по-скъп от нов тук.
Peet

Шкода Новак

Мнение от Peet »

Да но L&K версията ще около 1000€ по скъпа !
Въпреки че за БГ не е релевантно , зависи каква отстъпка ще направят!
Все си мисля принципно базовите цени по ценова са
Исзкуствено завишени за да да има пистоянно някаква промоция!:) Въпреки че цена / качество технологии / 4х4 , DSG7/ е топ предложение които конкурентите в този клас не предлагат/ Мазда 6, Мондео, Сафран,507,Инсигния ( кофти автоматик) и т.н....
Peet

Шкода Новак

Мнение от Peet »

Грешка 508:))
Peet

Шкода Новак

Мнение от Peet »

Супърба не отстъпва По мое мнение особенно на Артеона / даже са с идентични габарити / а разликата в цената е осезаема особенно когато става въпрос за 4х4 и DSG 7 ( идентични)!
Виж Phaeton- а беше друга бира , феноменална луксозна лимузина с топ качество на изработка!
Жалко че остана в историята:(
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Мнение от todor87 »

ABBC3_OFFTOPIC
Peet, можеш да си редактираш и обединяваш постовете ;)
Peet

Шкода Новак

Мнение от Peet »

Ok 👍
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

@rmrm,
Да ти кажа, евтин хибрид не съм виждал.
Не знам дали ще си заслужава.

@Stevek,
Много точен коментар.
Декември като цяло се очакват първите бройки на Фейса .
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
bjrov

Шкода Новак

Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG

Мнение от bjrov »

Е аз не дочаках феиса до декември доста е, днес подписах лизинга и платих. Живот и здраве другата седмица съм в играта :)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”