Superb бензин или дизел ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Колко да е нагоре цената, след като вече за Чехия цените са ясни и фейса е с по 1-2к евро по-евтин с аналогични оборудвания, а нищо чудно даже и някоя друга екстра отгоре да има. Аз бих изчакал, ако отстъпката която са ти дали, е под 20%.
А отстъпки в Шкода винаги има. Някой от тук купувал ли си е колата по ценова листа?
А отстъпки в Шкода винаги има. Някой от тук купувал ли си е колата по ценова листа?
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Супърба ми е един от първите поръчвани в България - на 2рия ден след като официално пуснаха ценовата листа. Е пак си направиха отстъпка. (Нищо че 6 месеца се забави заради тапицерията
)
-
kograman
някъде мернах, че цените на фейса са надолу спрямо сегашните. Направи ми впечатление за l&K ниво при сходни двигатели фейса е надолу с около 1300 евро. Аз бих го проверил това, и ако е така, бих изчaкал.
източник-> цък
източник-> цък
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Ей тук сигурно https://www.vesti.bg/tehnologii/avtomob ... RA6Y5pEFqY .kograman написа: 31.05.2019, 17:10:09 някъде мернах, че цените на фейса са надолу спрямо сегашните. Направи ми впечатление за l&K ниво при сходни двигатели фейса е надолу с около 1300 евро. Аз бих го проверил това, и ако е така, бих изчaкал.
То вече е из целия интернет. Добра реклама.
-
bjrov
- Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG
Благодаря за съветите ама да съм честен освен във фаровете, че са лед, халогените и отзад надписа не намирам големи разлики от досегашния. Може би аз не разбирам и нямам набито око за Шкода.
Нали някой трябва да изкупи и тези автомобили
просто ми трябва нормална кола и не мога да чакам най-рано според мен септември за първите бройки а и не е ясна цената. Казаха ми нагоре от ЕТ, до сега не съм купувал нов модел или фейс на съществуващ модел на по-ниска цена.
Отстъпката не е под 20% а новият и да е на тези цени първите месеци няма да мога да взема тази цена за аналогично оборудване така че не виждам особен смисъл от чакането.
@SimichOil благодаря за снимките на черната тапицерия явно и моята ще е такава.
@igeorgiev82 може и да е глупава ама като ти откраднат колата 2 пъти в рамките на няколко месеца и ти виси по районните не е много приятно. Особено 2-рият път
@T.Todorov явно не се крадат Шкодите още, благодаря ти за насоките. Както виждаш избрах и нямам търпение да я взимам
Нали някой трябва да изкупи и тези автомобили
Отстъпката не е под 20% а новият и да е на тези цени първите месеци няма да мога да взема тази цена за аналогично оборудване така че не виждам особен смисъл от чакането.
@SimichOil благодаря за снимките на черната тапицерия явно и моята ще е такава.
@igeorgiev82 може и да е глупава ама като ти откраднат колата 2 пъти в рамките на няколко месеца и ти виси по районните не е много приятно. Особено 2-рият път
@T.Todorov явно не се крадат Шкодите още, благодаря ти за насоките. Както виждаш избрах и нямам търпение да я взимам
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
В момента вдигнаха малко цените.
L&K 200kw е +1300лв. в сравнение с великденската "промоция" от 20%, реално около 2%.
Вероятно новият фейс ще бъде достъпен в последното тримесечие. Не знам за в наличност или за поръчки.
Или ще намалят наличните или ще дават по-малка отстъпка за новите, или и двете.
Аз реших да не чакам, поръчах през април, знаех че ще има фейс, даже снимките какво ще променят се оказаха реални.
Отстъпката беше еднаква за налични или за поръчка, само в/у базовата цена.
L&K 200kw е +1300лв. в сравнение с великденската "промоция" от 20%, реално около 2%.
Вероятно новият фейс ще бъде достъпен в последното тримесечие. Не знам за в наличност или за поръчки.
Или ще намалят наличните или ще дават по-малка отстъпка за новите, или и двете.
Аз реших да не чакам, поръчах през април, знаех че ще има фейс, даже снимките какво ще променят се оказаха реални.
Отстъпката беше еднаква за налични или за поръчка, само в/у базовата цена.
-
rmrm
Аз ще чакам хибрида, решил съм го, само да не ми одерат кожата за него. Ядосвам се, че ще излиза последен и няма яснота за цената. Следя шкодите от 1 година, цените се движат с +-1500/2000лв постоянно. Ценова разлика много над това не съм виждал, поне аз. Не знам, когато е фейслифт или нов модел дали са надути цените в началото или бързо влизат в техния “промоционален” режим и реално са си истинските цени. И след това пак променят с малко нагоре или надолу. По това, което казват колегите - явно второто.
Великденските промоции бяха с по-ниски цени, да. Щом новия модел се продава вече в Чехия, и от стария не може да се поръчва, не би ли трябвало още лятото да пуснат новия и тук.
Великденските промоции бяха с по-ниски цени, да. Щом новия модел се продава вече в Чехия, и от стария не може да се поръчва, не би ли трябвало още лятото да пуснат новия и тук.
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
Фейслифта (не е нов модел) MY2020 може да се поръчва в Чехия или поне го виждаме в конфигуратора им.
Ще започнат да го произвеждат през втората половина на годината. Не знам дали спират заводите през лятото, подобно на други производители.
Обещават поръчката да се изпълни за 2 месеца, но по-скоро отиват към 3.
Не знам кога ЕТ ще започне да приема поръчки, ще се види в юнската ценова листа.
Според мен, септември-октомври е най-вероятният срок за първи бройки.
Хибрида е обявено, че ще е за следващата година.
Докато имат налични от по-старите, ще ги предлагат много по-изгодно.
Може би чак следващата година цените ще бъдат намалени.
Гледам за Scala няма наличност и няма и промоции в ценовата.
Аз (от опит) гледам да не купувам модел който е току що пуснат.
Поне 2 цикъла е хубаво да са минали, за изчистване на детски болести, грешки при сглобяването и т.н.т.
Гледах цените на Superb-a в няколко държави. При нас май са сред най-евтините, след отстъпката.
В Чехия, подобен, но тестов автомобил, с пробег и на 1-2г. е по-скъп от нов тук.
Ще започнат да го произвеждат през втората половина на годината. Не знам дали спират заводите през лятото, подобно на други производители.
Обещават поръчката да се изпълни за 2 месеца, но по-скоро отиват към 3.
Не знам кога ЕТ ще започне да приема поръчки, ще се види в юнската ценова листа.
Според мен, септември-октомври е най-вероятният срок за първи бройки.
Хибрида е обявено, че ще е за следващата година.
Докато имат налични от по-старите, ще ги предлагат много по-изгодно.
Може би чак следващата година цените ще бъдат намалени.
Гледам за Scala няма наличност и няма и промоции в ценовата.
Аз (от опит) гледам да не купувам модел който е току що пуснат.
Поне 2 цикъла е хубаво да са минали, за изчистване на детски болести, грешки при сглобяването и т.н.т.
Гледах цените на Superb-a в няколко държави. При нас май са сред най-евтините, след отстъпката.
В Чехия, подобен, но тестов автомобил, с пробег и на 1-2г. е по-скъп от нов тук.
-
Peet
Да но L&K версията ще около 1000€ по скъпа !
Въпреки че за БГ не е релевантно , зависи каква отстъпка ще направят!
Все си мисля принципно базовите цени по ценова са
Исзкуствено завишени за да да има пистоянно някаква промоция!:) Въпреки че цена / качество технологии / 4х4 , DSG7/ е топ предложение които конкурентите в този клас не предлагат/ Мазда 6, Мондео, Сафран,507,Инсигния ( кофти автоматик) и т.н....
Въпреки че за БГ не е релевантно , зависи каква отстъпка ще направят!
Все си мисля принципно базовите цени по ценова са
Исзкуствено завишени за да да има пистоянно някаква промоция!:) Въпреки че цена / качество технологии / 4х4 , DSG7/ е топ предложение които конкурентите в този клас не предлагат/ Мазда 6, Мондео, Сафран,507,Инсигния ( кофти автоматик) и т.н....
-
Peet
Грешка 508:))
-
Peet
Супърба не отстъпва По мое мнение особенно на Артеона / даже са с идентични габарити / а разликата в цената е осезаема особенно когато става въпрос за 4х4 и DSG 7 ( идентични)!
Виж Phaeton- а беше друга бира , феноменална луксозна лимузина с топ качество на изработка!
Жалко че остана в историята:(
Виж Phaeton- а беше друга бира , феноменална луксозна лимузина с топ качество на изработка!
Жалко че остана в историята:(
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
ABBC3_OFFTOPIC
Peet, можеш да си редактираш и обединяваш постовете
-
Peet
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
@rmrm,
Да ти кажа, евтин хибрид не съм виждал.
Не знам дали ще си заслужава.
@Stevek,
Много точен коментар.
Декември като цяло се очакват първите бройки на Фейса .
Да ти кажа, евтин хибрид не съм виждал.
Не знам дали ще си заслужава.
@Stevek,
Много точен коментар.
Декември като цяло се очакват първите бройки на Фейса .

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
bjrov
- Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG
Е аз не дочаках феиса до декември доста е, днес подписах лизинга и платих. Живот и здраве другата седмица съм в играта