Superb бензин или дизел ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Кой Супърб поръча, фейслифта или стария? Защото в Чехия цените на новия са по-ниски от на стария...
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Колегата е поръчал от наличните. Няма как да е от новите.
В Чехия стандартно написаха колегите, че цените са по-ниски от тук.
В Чехия стандартно написаха колегите, че цените са по-ниски от тук.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Моя е кварцов сив - и е с тъмен кафяв кожен салон. Не е задължително да е със светъл.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Те му предлагат налични!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
При положение, че колите стоят чисти точно час след измиване, не мисля, че нюанса на сивото ще ти развали кефа от колата. Пък и замисли се, през повечето време си вътре в нея, за това интериора е по често наблюдавания елемент. Дано нямаш колебания за него 
-
bjrov
- Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG
От настоящия модел е, не е ФЛ не знам дали са налични но ще пристигнат от 10 до 20 дни тези коли които гледах. Избора е от такива автомобили поръчани от ЕТ преди време и за това така. А те не са много на брой а и фейса ще е по-скъп определено и няма да има сегашните отстъпки.
Аз съм хепи за сега, отдавна исках Суперб.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ако не са ти направили някаква МЕГА отстъпка и при положение че ф.л.модела е красив,тъпо е да вземаш префейс. Помисли!
Ако беше фейслифта както при Октавия 3,ще те разбера и приветствам, но в случая, ТВЪРДО НЕ!
Ако беше фейслифта както при Октавия 3,ще те разбера и приветствам, но в случая, ТВЪРДО НЕ!
GUNTER SERVICE

-
bjrov
- Гараж: SUPERB 2.0 TDI, DSG
Не вярвам да е мега ама нямат цени май за ФЛ още а и първите ще дойдат на есен, не ми се чака толкова. Аз като го гледах на клип не ми се видя толкова различен.Със сигурност ако искам фейса ще трябва да платя едни 10К отгоре според мен а може и да греша.
Другото е, че салона ми е черен в офертата не е тъмно кафяв а гледах една стара брошура и там няма черно. Ще го видим като дойде
.
И съвсем офф: като е от тези които са много по улиците шанса да ми я откраднат е по-малък
, миналата ми кола взех фейса и двапъти изчезва.
Надали е от това ама знае ли се.
Другото е, че салона ми е черен в офертата не е тъмно кафяв а гледах една стара брошура и там няма черно. Ще го видим като дойде
И съвсем офф: като е от тези които са много по улиците шанса да ми я откраднат е по-малък
Надали е от това ама знае ли се.
Последно промяна от bjrov на 31.05.2019, 16:22:43, променено общо 1 път.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
И аз бих изчакал фейса.В една статия даже писаха,че ще е по евтин
Сега,вярно,че няма да е с такива отстъпки в началото,като този но ще си заслужава.
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Има черен бре
Щом в офертата пише черен, значи ще е с такъв.
Щом в офертата пише черен, значи ще е с такъв.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Извинявай,ама доста глупава логика!bjrov написа: 31.05.2019, 16:19:21 И съвсем офф като е от тези които са много шанса да ми я откраднат е по-малък
-
Sec8200
- Гараж: под наем
@bjrov, не го мисли. Шкода не е Мазда.
И топ Супърб да вземеш ще си по-спокоен, все още не е интересна марка за крадците. Хората ги смятат за непрестижни и евтина алтернатива на VW. Може би ще станат апетитни за части някой ден.
И топ Супърб да вземеш ще си по-спокоен, все още не е интересна марка за крадците. Хората ги смятат за непрестижни и евтина алтернатива на VW. Може би ще станат апетитни за части някой ден.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Ей я на в черно с черен таван.
Аз лично бих изчакал няколко месеца за фейса. Конфигурирам си го както на мен ми е кеф - какъвто цвят искам, с каквато тапицерия искам и ще се кефя че карам модел 2020. Отстъпки пак ще има, според мен изчакай.
Аз лично бих изчакал няколко месеца за фейса. Конфигурирам си го както на мен ми е кеф - какъвто цвят искам, с каквато тапицерия искам и ще се кефя че карам модел 2020. Отстъпки пак ще има, според мен изчакай.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Чета и не вярвам:
Отстъпка за фейслифта...
Щял да бъде по-евтин...
Айде стига глупости, максимум отстъпката за фейса ще е подарък каско, а цената ще е нагоре![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Отстъпка за фейслифта...
Щял да бъде по-евтин...
Айде стига глупости, максимум отстъпката за фейса ще е подарък каско, а цената ще е нагоре
Последно промяна от todor87 на 31.05.2019, 19:37:44, променено общо 1 път.
- redalex
- Гараж: i3
Защо не?
Аз взех първата 245ца (демек ФЛ) в България с почти 12% отстъпка.
Аз взех първата 245ца (демек ФЛ) в България с почти 12% отстъпка.