Участие на VW FEST 2019 и четвърти Рожден Ден на форума- 09-12.05.2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Aз не съм очаквал от Добрин подобен пост.Честно.От толкова години се познаваме,винаги усмихнат,приветлив към нас,както той,така и всички други от организаторите на това хубаво събитие.Винаги е царило взаимною уважение между нас ,-по активните фенове от Шкода средите и лидерите от Фолксваген клуба. Излязох на сцената и го казах пред цялата аудитория това и благодарих за дългогодишното приятелство между двата клуба.
Тук в нашия си форум,си коментираме някои неща относно някои автомобили на феста.Не сме влезли при вас да пишем.И си коментираме без лоши чувства особено пък към вас организаторите. Не сме очаквали че ще се засегнете,както не сме и искали да ви обиждаме ни най малко.
Доста неприятно изненадан останах.
Тук в нашия си форум,си коментираме някои неща относно някои автомобили на феста.Не сме влезли при вас да пишем.И си коментираме без лоши чувства особено пък към вас организаторите. Не сме очаквали че ще се засегнете,както не сме и искали да ви обиждаме ни най малко.
Доста неприятно изненадан останах.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Някой да не се е кръсти Добрин и да всява смут тука ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
(за уточнение, че Влади не ме познава добре: Не пия, игнорирай часа)
Изчаках, да видя, дали ще има УВАЖЕНИЕ и отговор, не последва.
За това, да драсна аз пак някой ред, по мнението първо на Владимир Цанев- vlad777.
Като цяло, лично за мен е леко нетактично, да влезеш с 1во мнение, да не се представиш и да изпльоскаш нещо и после чао.(повтарям се)
За това Влади, дали ще ми отговориш или не, не ме вълнува толкова. Аз да си напиша моите разсъждения по твоите ФЕНСКИ твърдения.
Първо ВЯРНО твърдение - имаше коли, които не са перфектни, за което се потретвам, че нямат вина организаторите.vlad777 написа: 22.05.2019, 15:43:17 На феста имаше коли, които наистина не бяха перфектни. Но бяха коли с души и коли, в които някой е вложил парче от себе си. Коли, които са изградени и възстановени от скрапа и са "One of a Kind", неповторими и невъзможно да се купят или направят в този вид по поръчка.
Но, да обърнем внимание на твърдението:
vlad777 написа: 22.05.2019, 15:43:17 бяха коли с души и коли, в които някой е вложил парче от себе си. Коли, които са изградени и възстановени от скрапа и са "One of a Kind", неповторими и невъзможно да се купят или направят в този вид по поръчка.
Да почнем темата за Корадотата като цяло на VW в БГ и колите с души.vlad777 написа: 22.05.2019, 15:43:17 Това го казвам, понеже ми направи впечатление, че се коментира бялото Корадо. По което всяка една част, от заваряване на купе, боядисване, присаждане на двигател, въздушно окачване и какво ли още не е правено от един и същи човек с личен труд и с две ръце. Това не е кола, която може да бъде купена или неправена по точно същия начин
Аз съм бил на доста фестове, познавам доста от колегите(зная ги, хайде), следя и доста обявите:
- Шуменско Корадо- продаваше се, искаше момчето да прави друг проект
- Хасковските Корадота, продаваха се
- Търновското Корадо, продаваше се
И още и още и още. В момента също има в продажба такова със снимки от ФЕСТ и купа и тн......
Та, излиза , че колите с "ДУШИ"....явно могат да се купят и да са точно в това състояние и може да се купи срещу съответната сума.
Да продължавам за колите с "ДУШИ"- призьори на фестове и тн.
- черният битъл (хот-род) се продаваше
- червеният се продава и в момента
- Сирокото, синьото се продава. Продаде се един път, омятаха го на околовръстното, направиха го и сега пак се продава.
- Черният Голф на Хирурга (2016 победител), не съм сигурен, но май мина на друг проект. (Ако греша- извинявам се!)
Да не споменавам още много такива коли, които както ти написа, че са ONE OF A KIND и уж не могат да се купят........, но срещу определена цена се продават в нета.
- миналата година- КАБРИО ГОЛФ- човекът даже си му беше лепнал обявата, хем на фест, хем да си го промотира.....
Споменах и онзи ден за зеления Голф (румънската тупалка): https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 59e3c6a49f
Разбира се, че колите са уникални, евала на всеки от собтсвениците и труда който са положили- всеки човек (не хейтър) го оценява.
Но при нас, някой от колегите с дългогодишен опит, 3-4 направени коли и прочие, не може да очакваш и да забраниш да дадат мнение, както позитивно, така и негативно.
И както и се вижда от фактите, с времето понякога приоритетите се променят, колите се сменят, някой омръзват, продават се за пари , за да се започне нещо друго или друг етап в живота.
Някой остават легенди- като победителя от 2014г. (не е нужно аз да ти казвам кой е , нали.....).
Разбирам, че като организатори, не е хубаво да се гледат и четат мнения, които се негативни и Ви дразнят, но ....както каза Сами, ние си пишем в нашия форум.
Нито пишем във Фейсбук, нито се оплакваме ОТ ОРГАНИЗАЦИЯ И ОРГАНИЗАТОРИ, нито пишем в VW Club.
Защото, ние нямаме претенции към награди и оценки,но ние си ценим колите за нас си и си отстояваме позицията, дори и да не Ви е приятно. Ясно ни е, какво мисли масово всеки фен на Ауди и VW като види и чуе Шкода.
След всеки Фест, има спрове от хора с VW във фейса и по групите, НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ КОМЕНТИРАЛИ.
Първо, на всеки Фест има як спам и агитиране- гласувайте за мен, а след него, има сърдене.
Миналата година- Дон Шеф, тази година Пасатора, вишнавия Голф и тн. Да не се връщам и на предите години.
Аз сега, моА ли да питам нещо като Админ във форума си?
Аз и ти казах, леко косвено, не че сигурно ще ми отговориш!
Относно повечето наши коли за ФЕСТове и тн.... Имаше оплаквания, ограничения, знаеш от кого......
Както казах, всеки си има приоритети в живота, с времето се изменят, следват завои, криволичене или поемане по друга посока.
Ние просто сме (някаква част от нас) с нови коли и не ни е страх да ги направим.
А , къде са(лично мнение, близки до моята кола автомобили като мотор, сила, година) направените 7ци/6ци, Рки (една Рка има, бяла....идва по нашите срещи , зимата караме ски)...
Говорил съм по-този въпрос с Якмаджиев още на Калояново. Ние бяхме с едни от най-новите коли и не ни пукаше, че ги боцаме на пистата,
Даже хората викаха: Баси , тези ще счупят новите коли на тази писта. Милчо (бялото Комби) му позагря кутията, после остави 50м диря на старта и както винаги си правехме шоу, защото ни беше готино на събитието....
А , ние сме такива хора (като човек който ги/ни познава), когато получаваме (покана и възможност да участваме, дойдем на гости), трябва и да даваме, а не да изискваме. За съжаление в БГ, всеки само изисква, всеки му е длъжен , а насреща не предлага нищо в замяна.(и тук се потринайствам)
Няма ги тези с новите коли , повечето си ги карат, не ходят по срещи, защото имат явно други приоритети.
За това, феновете и сектантите, не сме чак толкова много, хубаво е ... ДА СЕ УВАЖАВАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ.
Кой дошъл и с какво дошъл: Първо е ОТ ФЕНОВЕ, ЗА ФЕНОВЕ. После обаче се делим на нови и стари ли?
Аз със всички си лафя, местя си го, че хората говорят (както и ти говориш, Влади): Ей, тоз наля една торба пари, купил си неща, сложил ги, не....сложили са му ги сигурно и тука ни се прави на голям играч. Моята кола, дали има душа- не знам, знам само,че аз си я обичам и ценя (най-вече за себе си, не ме вълнува чуждото мнение. Карам си я с усмивка, колкото върви - толкова, колкото е хубава или лоша- толкова, моя си е. Винаги ще има по-красиви и по-бързи).
Друго, в едно мнение, а и преди бях писал: Има някакво напрежение по ос Ауди-VW. Може би там нещо сте се засегнали???
ДА, за мен е така, ако искате се сърдете: Ти, Добрин, Спас(че и той киризи във форума
Победата на Аудито (Хинев), хората нарочно не ходиха при старозагорската 2ка, а тя беше супер и най-заслужаваше... После се разрази спор във фейса и бля-бля....
После- ДРАГ: Аудито на Влади 80ката 4х4 ги преби всичките(Шкодата и Полото), вие дадохте 1во място на Полото и ТИ се оправда с някаква безумица, че не се гледало кой е 1ви, а кой за колко време минал разстоянието.НЕ МИ ОПОНИРАЙ за това, защото го ИМАМ НА КЛИП награждаването, Влади.
Лично аз говорих със Спас и коментирахме това "напрежение", което аз усетих като за първи ВАГ Събор. Всичко това му го казах+ още неща още тогава.
И си говорихме, че всичко с тоз НЕТ се разми . Всеки клуб се раздели на 2, на 3, Фейса бълва всякакви групи: КГА, Клуб на привържениците на VAG , Шкода, Фалве, Сеат и тн. и събитията се размиват и трябва ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ПОДДЪРЖАМЕ поне VAG къде сме.
Да не споменавам миналата година какво беше с това 2ро място и как една група скочиха. Цяла година имаше: Вечно 2ри....
Майтап, майтап, ама да си кажем истината.......
Това твърдение, вече го коментирах. Пишеш нещо (влизаш, пишеш и айде- чао), БЕЗ да познаваш колегите като цяло. С което, не показваш голямо уважение, предвид, че във фейса и по някой групи се пише много тактично....за оборване на малко по-горното изречение.vlad777 написа: 22.05.2019, 15:43:17 То сигурно и другите щяха да го разберат, ако не бяха толкова високомерни и бяха отишли да си поговорят с другите участници и да обменят по някоя и друга приятелска приказка. Но все пак всеки сам си преценява колко да си вири носа.
Самият факт, че като човек е с нова кола и е понаправена (разбира се, че е с пари, не с трици), за аудитоията която стои отстрани и само гледа, без да познава човека се създава такова впечатление. (Нова кола, дал една торба пари за тази Шкода, стои и се надува....)
Ти, като огранизатор който би трябвало да е запознат го показваш(косвено или пряко), какво остава за другите, които съвсем идея си нямат.
И да ти кажа аз:
- Изкарал е с труд , дал е. И 100бона да е дал, нито ти ги е взел от джоба, нито ти си му помогнал, нито те е ощетил. Пък ти си приказвай каквото искаш.
(да не се връщам на мнението- къде са 6ците и 7ците , за сверка така направени, че се сещам: Голф 6цата Маднесовата 500коня къде е и тя отдавна се продава и тук и в германското Мобиле)
Относно мнението на Добрин:
Не е точно така, но да не пиша пред аудиторията неща, който са и по ос- организатори/организация.dobrin написа: 22.05.2019, 13:51:57 За протокола - никого не сме молили да идва. Дори и в деня на зареждане, в който се отказаха 14 автомобила.
14те отказани автомобила, Шкода Форум за това вина няма. Или.. да, имаме за 1 който имаше повече от уважителна причина.
Лично аз предложих червената РСка, след като собственика и СЧУПИ крак, да се докара (по негово желание) от друг човек.
ОТКАЗАХТЕ с мотива: Имаме 70-80 коли в залата и....40 РЕЗЕРВИ,никога не е бил такъв голям интереса.
Щом мислите и преценявате, че ние като колеги, марка и фенове, не отговаряме на Вашите изисквания за подобен тип събитие, с поведението си ПРЕДИ И СЛЕД СЪБИТИЕТО не се държим уважително към Вас, събитието си е Ваше, ние сме гости- не ни каните и всички са живи и здрави!
Поздрави,
Искрен Иванов
Шкода Форум - България

- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Няма какво да се добави.
Точно и ясно казано.
Евала на Искрен за обяснението, така, че на всички колеги(както и на мен) да им стане ясно за какво иде реч
Точно и ясно казано.
Евала на Искрен за обяснението, така, че на всички колеги(както и на мен) да им стане ясно за какво иде реч

-
vlad777
Пак казвам, че единствената причина да пиша в този форум е, защото видях как на предишните страници едни хора хейтят други хора. За мен незаслужено и обидно. Това е. Повече нямам какво да кажа. Изводите всеки сам да си ги прави.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Няма как да си видял, че се хейти, защото, хейт е да казваш нещо което не е вярно и тенденциозно да говориш негативно.
Кое не е вярно, което сме коментирали?
Сега вече разбрахме, че са бързали. И не били готови.
Еми да не ходят тогава, да оставят за догодина, когато са.
Просто тук в нашия Форум, критериите са други. Явно по високи.
Да си виждал през годините автомобил Шкода от този форум с подобни "забележки"? Не!
То ние самите няма да го допуснем да представи Форума.
Поздрави.
Кое не е вярно, което сме коментирали?
Сега вече разбрахме, че са бързали. И не били готови.
Еми да не ходят тогава, да оставят за догодина, когато са.
Просто тук в нашия Форум, критериите са други. Явно по високи.
Да си виждал през годините автомобил Шкода от този форум с подобни "забележки"? Не!
То ние самите няма да го допуснем да представи Форума.
Поздрави.
GUNTER SERVICE

-
vlad777
От всичко на феста, щом точно това си видял... не бе не е хейт! ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Видях страхотни автомобили, с много повече труд и средства направени от нашите, написал съм го.
Просто споменахме за някои недопустими, за събитие от подобен ранг, неща. Това беше.
Не сме искали да обидим колегите!
Просто споменахме за някои недопустими, за събитие от подобен ранг, неща. Това беше.
Не сме искали да обидим колегите!
GUNTER SERVICE

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Привет на всички!
Обмислях няколко дни какво, как и дали да напиша, защото изобщо не ми се вярва(ше), че Владо и Добрин могат да влетят по този начин и да прилагат такава комуникация.
Първо, за хората, които не ме познават все още - казвам се Цецо и съм участвал на 3 Феста организирани от Фолксваген Клуба.
Автомобил, който съм притежавал , развивал и доработвал е участвал на Феста две различни години и с двама други различни собственика.
Винаги съм получавал нужното внимание и признание от организаторите, но и съм изразявал коригираща обратна връзка, към Добрин най-вече, защото има неща , макар и дребни за доизпипване.
За Дорин и Владо като хора, които познавам от доста време - нищо лошо не мога да кажа, най-вече за Добрин, особено след една среднощна драма в 1.30ч, когато се отзова.
Обаче е недопустимо да се влетява по този начин, да се пише иронично и обидно от хора и приятели, които организират такова мащабно мероприятие вече 10г.
Знаете какви автомобили съм притежавал, знаете че съм мега луд Ауди Облъчен и самият факт , че сред тези хора и приятели тук съм си намерил правилното място и ми харесва, трябва да говори много.
Тук съм заради хората най-вече и за събитията , които се организират от тях.
За вас като организатори нищо лошо няма да кажа, защото не съм съм във вашите оувки.Добрин , ако иска да каже какво му казах като се видяхме на феста.Но с една дума - БЛАГОДАРИХ му за всичко, което се прави.
Това , което исках е да се оценява от жури и съм доволен, че се постигна.
Обяснявам защо.
Качва се снимка на мега направена кола, вложени средства, нерви и внимание към детайла = 238лайка у Фейса.
Качва се снимка на S3 Абитуриентски набор със затъмнени стопове, изхвърлена в някоя немска морга, купена за 200$ и опааааа
= 1200 лайка.
Същите тези "капацитети" ходеха после под строй на феста и оценяваха.
Вечно втори тръгна от Феста още 2017, когато на Дидо колата беше безспорен ПОБЕДИТЕЛ.
Спечели голф, 4 естесвено, който имах възможност да разгледам подробно, защото бях участник и бях един от първите за подреждане - колата задва дни се отвори точно два пъти, през повечето време беше заключена, двигателният отсег приличаше на всичко друго , но не и на кола - паяжини, масло, листа, шу,а и какво ли не.Спортният филтър от илиЕнци не се виждаше какъв му е цвета от мръсотия и после някакви пъпчиви изтръпняци я избраха за номер 1.
Вашата единствена вина е , че нямаше жури още от тогава. Съобразявате се изцяло с посететителите за което РЕСПЕКТ, без значение два-три-един глас разлика.
Затова съм благодарен за журито и , че се прие идея за чеклист.
Тоз ревлЮ с Голф 4 , който агитираше един месец преди феста, отиде с джанти под наем и окачване на заем WTF???
Случаят "Хинев" - много голям ревлЮ, много нещо....... Изобщо не искам да се унижавам да го коментирам тоз тесен "капацитет" .
КОла с реплики джанти, накичена , салона по-евтин от на Жигули и чак се сърди после и опява.
Не видях никой от нас да хейти.
Изразяваме мнение - коригиращо в едно нормално и приятно за нас интернет пространство.
Тази година имаше коли с много забележки.
Всеки влага каквото и както може, но е недопустимо да се иронизира труда на моите приятели, които са наляли много сериозни суми за тези автомобили, па макар и на реномирани болд он продукти.Отделили са време , за да изглеждат колите им перфектно, а не да идват да се излагат. На Самуил колата беше като мравуняк целият ден от хора.
Не може да се иронизира, че това общество тук има брандирани екипи, целящи популяризиране на марката Шкода и СНЦ Шкода Форум България.
Аз съм бил и от двете страни - и старт от скрапа и доработки на заводски автомобил.
В момента посещавам единствено и само мероприятия, изключвайки Феста, организирани от Искрен и Ко.
Есенни,Летни,Зимни.......Национални Срещи - винаги на ниво и посещавани от приятни хора.
Никой не се заяжда или ви обижда - Владо и Добрин.
Има си дразнещи дребни неща имащи нужда от корекция и табелките са едни от тях.
Да се наблегне на предварителен контрол какви точно като вид автомобили се показват също няма да е зле.
Организирате мащабно събитие, идват десетки хиляди хора, опитвате се да обръщате внимание на повечето хора, подарявате чисто нов автомобил, зрели и успели хора и........влетявате тука като някакви махленски драскачи.........
Баси работата - представете се, кой си, защо си , обяснете културно, дори и да сте засегнати от нещо, потърсете нормална комуникация........
Поздрави и до нови срещи.
Обмислях няколко дни какво, как и дали да напиша, защото изобщо не ми се вярва(ше), че Владо и Добрин могат да влетят по този начин и да прилагат такава комуникация.
Първо, за хората, които не ме познават все още - казвам се Цецо и съм участвал на 3 Феста организирани от Фолксваген Клуба.
Автомобил, който съм притежавал , развивал и доработвал е участвал на Феста две различни години и с двама други различни собственика.
Винаги съм получавал нужното внимание и признание от организаторите, но и съм изразявал коригираща обратна връзка, към Добрин най-вече, защото има неща , макар и дребни за доизпипване.
За Дорин и Владо като хора, които познавам от доста време - нищо лошо не мога да кажа, най-вече за Добрин, особено след една среднощна драма в 1.30ч, когато се отзова.
Обаче е недопустимо да се влетява по този начин, да се пише иронично и обидно от хора и приятели, които организират такова мащабно мероприятие вече 10г.
Знаете какви автомобили съм притежавал, знаете че съм мега луд Ауди Облъчен и самият факт , че сред тези хора и приятели тук съм си намерил правилното място и ми харесва, трябва да говори много.
Тук съм заради хората най-вече и за събитията , които се организират от тях.
За вас като организатори нищо лошо няма да кажа, защото не съм съм във вашите оувки.Добрин , ако иска да каже какво му казах като се видяхме на феста.Но с една дума - БЛАГОДАРИХ му за всичко, което се прави.
Това , което исках е да се оценява от жури и съм доволен, че се постигна.
Обяснявам защо.
Качва се снимка на мега направена кола, вложени средства, нерви и внимание към детайла = 238лайка у Фейса.
Качва се снимка на S3 Абитуриентски набор със затъмнени стопове, изхвърлена в някоя немска морга, купена за 200$ и опааааа
= 1200 лайка.
Същите тези "капацитети" ходеха после под строй на феста и оценяваха.
Вечно втори тръгна от Феста още 2017, когато на Дидо колата беше безспорен ПОБЕДИТЕЛ.
Спечели голф, 4 естесвено, който имах възможност да разгледам подробно, защото бях участник и бях един от първите за подреждане - колата задва дни се отвори точно два пъти, през повечето време беше заключена, двигателният отсег приличаше на всичко друго , но не и на кола - паяжини, масло, листа, шу,а и какво ли не.Спортният филтър от илиЕнци не се виждаше какъв му е цвета от мръсотия и после някакви пъпчиви изтръпняци я избраха за номер 1.
Вашата единствена вина е , че нямаше жури още от тогава. Съобразявате се изцяло с посететителите за което РЕСПЕКТ, без значение два-три-един глас разлика.
Затова съм благодарен за журито и , че се прие идея за чеклист.
Тоз ревлЮ с Голф 4 , който агитираше един месец преди феста, отиде с джанти под наем и окачване на заем WTF???
Случаят "Хинев" - много голям ревлЮ, много нещо....... Изобщо не искам да се унижавам да го коментирам тоз тесен "капацитет" .
КОла с реплики джанти, накичена , салона по-евтин от на Жигули и чак се сърди после и опява.
Не видях никой от нас да хейти.
Изразяваме мнение - коригиращо в едно нормално и приятно за нас интернет пространство.
Тази година имаше коли с много забележки.
Всеки влага каквото и както може, но е недопустимо да се иронизира труда на моите приятели, които са наляли много сериозни суми за тези автомобили, па макар и на реномирани болд он продукти.Отделили са време , за да изглеждат колите им перфектно, а не да идват да се излагат. На Самуил колата беше като мравуняк целият ден от хора.
Не може да се иронизира, че това общество тук има брандирани екипи, целящи популяризиране на марката Шкода и СНЦ Шкода Форум България.
Аз съм бил и от двете страни - и старт от скрапа и доработки на заводски автомобил.
В момента посещавам единствено и само мероприятия, изключвайки Феста, организирани от Искрен и Ко.
Есенни,Летни,Зимни.......Национални Срещи - винаги на ниво и посещавани от приятни хора.
Никой не се заяжда или ви обижда - Владо и Добрин.
Има си дразнещи дребни неща имащи нужда от корекция и табелките са едни от тях.
Да се наблегне на предварителен контрол какви точно като вид автомобили се показват също няма да е зле.
Организирате мащабно събитие, идват десетки хиляди хора, опитвате се да обръщате внимание на повечето хора, подарявате чисто нов автомобил, зрели и успели хора и........влетявате тука като някакви махленски драскачи.........
Баси работата - представете се, кой си, защо си , обяснете културно, дори и да сте засегнати от нещо, потърсете нормална комуникация........
Поздрави и до нови срещи.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Влади,vlad777 написа: 24.05.2019, 10:27:37 Пак казвам, че единствената причина да пиша в този форум е, защото видях как на предишните страници едни хора хейтят други хора. За мен незаслужено и обидно. Това е. Повече нямам какво да кажа. Изводите всеки сам да си ги прави.
На първо място, благодаря че писа, а не си остана с единствен коментар.
Не мога обаче да ти схвама логиката. Или ти не се изказваш правилно , или ние не те разбираме.
Хейтенето: Да се върнем назад. Аз познавам хората и да кажа, за разлика от теб, който се оказа, че не ги познаваш:
Единственият участник (и човек, който има някакъв ранг във форума, свързан и с организацията на събития по някакъв начин) на ФЕСТ19 и писал "забележки " и снимки със забележки по колите е - Сами bega4kata.
Всички други колеги са ПОТРЕБИТЕЛИ/ЧЛЕНОВЕ във Шкода Форум - България. Посетители или не на Феста , изказващи лично мнение ТУК, във форума.
Ти говориш за хейт, вирнати носове, непознаване на хората.... Влезе, каза си 2те стотинки за бега4ката (сега съм сигурен, че си говорил за участниците), каза и за колата му и айде.
Е, ти говориш уж за хейт и как е недопустимо и обиждащо, А ТИ НАПРАВИ СЪЩОТО.
Влизате и опреличавате ЦЯЛ ФОРУМ с мненията на 5-10 колеги. Слагате и иронизирате всичко под общ знаменател. И ще ми говориш за хейт?
Да говориш за определени колеги- ОК. Но, говориш ли за форума, говориш и за хората "зад" него, като админи, организация, тоест МЕН (в това число).
Бяхме, едни от малкото, които уважават и спазват изискванията и НЕ СМЕ ПУСКАЛИ СНИМКИ в ЧЕТВЪРТЪК. Групите и фейса, че и форуми гръмнаха от такива.
Ние, от УВАЖЕНИЕ към Вашия труд, не сме пускали . Цецо дори е писал за това, че във фейса гърми с всички коли.
Значи, твоето поведение , Влади , е че не те кефи такъв хейт във форума, ОТ ПОСЕТИТЕЛИ ИЗКАЗВАЩИ лично мнение.
Имаше едн участник и това е бега4ката който единствен си е позволил да дава забележки, като участник.
Всички други, както и ЦЕЦО са били посетители. Всеки посетиел, като такъв е изказал лично мнение- волеизявление. Тук, рядко се налага някаква цензура.
ОК- такава ти е нагласата, поведението относно нагласите и поведението на колегите.
Но, не виждам във фейса, групите и прочие, къде само се хранят все за тези "състезания", да си се намесил с такова поведение и ВИЗИЯ.
Да вадя ли от фейса за вишнавия голд с части под наем, де е писал и го мятат VW феновете. Пасатора къде писа, че е 1ви в очите на хората, само това имало значение! И там имаше едни........
То, VW феновете се хранят и ядат един други, ти тук намери на 4ма човека коментарите и се засегна много???
Роската, че 2 години пише за Бричката, че не го отразява? За Бричката да почвам ли.
Кога не е ок с клипове и държание е ........, няма да го каним и на Калояново.
Иначе, после: Бричка, бричка.....голям си.
Снима фенките, реже клиповете.
И за моята кола миналата година, така е изрязал, че половината информация е подвеждаща и невярна, бели кахъри.Пак тук писах, не се оплаквам по Фейса и при Вас.
Роската писа и при Вас във форума, че не е отразил доста стойностни коли- ШКОДИТЕ СЪЩО!
И където викаш за хейта: Ей го форума. От 2016 до сега.... Един път влезе ли, да благодариш, както ние го правими показваме УВАЖЕНИ на всеки ФЕСТ. Сами взе микрофона и Ви благодари пред всички за добрата комуникация и партньорство.
Винаги , към ВАС сме подхождали с голямо уважение, като хора които се мъчите да правите нещо хубаво, креативо и позитивно за авто феновете, без да имате изгода и го правите за хората.
Имам чувството обаче, че някои това го виждат като "подмазване" явно......
Обаче явно не, на хубавото се подминава, на "лошото" се скача.
Ок, има негативни мнения на колеги които гледат забележките.
Влез, както казва Цецо, представи се, колегите да се "запознаят " с теб/Вас. Кажи си мнението, кое не ти/Ви харесва, защо и така.
Влизаш ми: Пляс и ....който разбрал, разбрал. Всеки ако влиза с по 1 мнение и да вика, който ме е разбрал/разбрал.......
Е, как да те вземат насериозно хората с такова мнение / изказване!
Значи, май за едни има едно, за други други.
Какво? Не мога да изкажа мнение, че ДЖЕТАТА Е ТОП. Ето, кола от скрапа с душа. За мен тя е номер 1, пред на Роската.
"Първи" поздравих Росен за наградата. Писах и на Коцето Кузмов (от Шкода Клуб България) и го поздравих за колата и огромния труд които са положили с Пепо Благоев!
Ето, едната кола е правена от 0, другата е взета с добра база и много ПАРИ и желание е станала такава. Пак се оборва твоето мнение по-горе.
За мен и двете коли са номер 1, но трябва да има само един това е Джетата, мое мнение.
Но.....както казах: Тезата и цяла година лалането ВЕЧНО втори си оказват влияние.
Къде що имаше по групите дискусия и лалане за ВЕЧНО ВТОРИ , че все ГОЛФ е първи.....се включваха хората от организацията на Фалве и пишеха: Абе, не е така, (Аудито няма да е второ, демек)....Елате... ( няма се повтори) - скобите са мои разсъждения.
Това е лично мое мнение, дали Ви харесва или не, човек има право на мнение.
Журито: ЧУвам приказки: Ти си пристрастен..... Е, другите какви са. Взели сте все на Мерцедес и на БМВ ли да оценяват VW? Материя, която не познават ли? Някои хора, НЕ ЗНАЯТ и мислеха , че Аудито е с Акрапович генерация.
Иначе, имаше едно време приказки: На Калояново не спечели един, защото беше с джанти с други капачки не за неговата кола/марка.
На Цецо съм му обяснил- какви са оригиналните накрайници на Акрапович, как се слагат, на къде гледа надписа и за какви коли(Ауди) има.
На Росен също съм му казал, че само накрайниците от Али-то не ми харесват.
(това не е хейт, а е мнение, което първо е споделено със собственика, а после е написано във форума)
П.С: Цецо, верно, сега се присетих и за синия Голф(2017г) къде спечели и какъв скандал стана после. Как Полото било истинския побдител и тн.
За това, Влади, аз боравя с факти. Като влизаш и казваш това и това, хубаво е да го подплатиш с факти. Иначе, казвал съм го на колегите и в другите теми и мнение: САМО ЛАЛАНЕ ИНАЧЕ остава.
Мисля, че през годините сме показали и доказали нашето отношение и уважение към ВАС. Да не изброявам фалтите, че и там една страница ще замине.
За мен е несериозно, да се влиза във форума да се упреква, че ПОСЕТИТЕЛИ и свободно пишещи тук колеги/потребители са изказали негативно мнение.
Едва ли не, да се държи сметка на "ръководството" на Шкода Форум - България и да се заклеймява Форума под общ знаменател е меко казано- НЕСЕРИОЗНО, че са оставили голегите да изразят свободно мнение относно автомобили във форум с автомобина насоченост.
Поздрави!
И ти/Ви предлагам Влади/Добрин/Спас, да седнем на една маса и да си кажем нещата, кой-какво го притеснява.
Както Спас и Добрин...всяка година ги каня на Шкода Събор (и всяка година МИ ОТКАЗВАТ) на лично мои разноски, след като аз съм бил на 2 феста на "Ваши", ти си също ДОБРЕ ДОШЪЛ по същия начин на нашето събитие.
Ще седнеш на една маса с колегите, ще се запознаете, ще усетиш обстановката и атмосверата/нагласата.
А, после....ако не ти хареса: Спокойно може да кажеш, че Шкода Форум са бастуни и хал-хабери.

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Е колеги, бастуни
, сега мисля е ясно защо въпреки че някои от нас минаха на VW/Audi, продължаваме да стоим и пишем тук, защото тук има ХОРА, не комплексари.
Günter Stg 1
-
vlad777
Табелките не бяха както искахме - факт!
Само не разбирам защо се коментират толкова много тези табелки, а не се коментира например това, че фестът беше 3 дни, а не 2, че в петък имаше един по-спокоен ден в залата, в който всички - най-вече участниците да могат да се запознаят и да си поговорят, че имаше коктейл след това с гости и журналисти, които да разгледат на спокойствие колите, че в събота вечерта имаше парти с осигурен кетъринг за всички участници, и че всички участници от извън София и чужбина получиха безплатни нощувки в хотели и пари за бензин. И че клубът осигури и кола награда, за да се привлечат повече хора в залите и да видят изложените автомобили. Направиха се една дузина подобрения, но важното е, че сме объркали нещо, за да има какво да се пише от "доброжелателите".
Същото и с колите. Защо не коментирате хубавото? Нима нямаше хубави коли в залите? Колко човека написаха по 1 мнение за тях? Дайте цитати? Когато във всяко нещо се търсят само забележките и кусурите, това е 100% хейт. Точно каквото се случва тука.
А за това, че и аз съм хейтил - явно е така. Съжалявам, че паднах на това ниво, но просто не очаквах да попадна на тази тема.
Само не разбирам защо се коментират толкова много тези табелки, а не се коментира например това, че фестът беше 3 дни, а не 2, че в петък имаше един по-спокоен ден в залата, в който всички - най-вече участниците да могат да се запознаят и да си поговорят, че имаше коктейл след това с гости и журналисти, които да разгледат на спокойствие колите, че в събота вечерта имаше парти с осигурен кетъринг за всички участници, и че всички участници от извън София и чужбина получиха безплатни нощувки в хотели и пари за бензин. И че клубът осигури и кола награда, за да се привлечат повече хора в залите и да видят изложените автомобили. Направиха се една дузина подобрения, но важното е, че сме объркали нещо, за да има какво да се пише от "доброжелателите".
Същото и с колите. Защо не коментирате хубавото? Нима нямаше хубави коли в залите? Колко човека написаха по 1 мнение за тях? Дайте цитати? Когато във всяко нещо се търсят само забележките и кусурите, това е 100% хейт. Точно каквото се случва тука.
А за това, че и аз съм хейтил - явно е така. Съжалявам, че паднах на това ниво, но просто не очаквах да попадна на тази тема.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Хубавите неща се виждат, който е отишъл ги е усетил и видял.Всяка година е било хубаво и е имало коктейли, банкети(вечеря), поемане на разходите за път и нощувка. Поклон за това
Много пъти съм идвал и 3 пъти съм участвал.
Сега, аз поемам вината, че са ми направили лошо впечатление 2-3 неща и съм споделил във форума. Извинявам се, че така се е получило. Но, знай, че в този форум, аз се славя като лош по принцип. Ето пак го доказах. Съжалявам.
Относно табелките, аз нищо не съм споменавал. Иван от форума пита, защо било написано с маркер и тогава просто му отговорих. Какво да направя. Съжалявам. Но пък ето, объркана табелка, може да е повод за запознанство и диалог. Има и добра страна
Много пъти съм идвал и 3 пъти съм участвал. Сега, аз поемам вината, че са ми направили лошо впечатление 2-3 неща и съм споделил във форума. Извинявам се, че така се е получило. Но, знай, че в този форум, аз се славя като лош по принцип. Ето пак го доказах. Съжалявам.
Относно табелките, аз нищо не съм споменавал. Иван от форума пита, защо било написано с маркер и тогава просто му отговорих. Какво да направя. Съжалявам. Но пък ето, объркана табелка, може да е повод за запознанство и диалог. Има и добра страна
GUNTER SERVICE

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Понеже се изпада в прекалено задълбочен обяснителен режим, да кажа и аз мнение като чист потребител, бастун.
След като феста е под логото на VW, за мен е редно да има от всички модели, стари, нови, класики, проекти, от всички, но това не е Тунинг шоу, нали така, че да се набляга на това кой какво направил и колко е похарчил, и как не го били оценили подобаващо.
Аз от моя опит в организиране на изложения, тип фест, международни, не в автомобилната индустрия, ще кажа - ако нещо не е готово във финален вид то то не се показва, защото води след себе си негативи, лоши коментари, срив на репутацията, нервни кризи, и всички подобни съпътстващи негативи, тъй че по-добре да не се показва нищо, отколкото просто пълнеж.
Мислех да пропусна и момента с повтарящите се продукти, защото не прави добро впечатление едно и също нещо да се показва на няколко изложения, но понеже съм хейтър, бастун, го споменах.
И честно да ви кажа, от чисто потребителска гледна точка, бастунска, хейтърска, потребителя посетител го интересува само изложеното като продукт, без да го интересува какво коства на организаторите и/или производители/ентусиасти, след като е отворено и публично. И ако някой е останал недооценен и си мисли, че хората са длъжни да му се кланят и да му свалят звезди - еми хора, живота е гаден.
След като феста е под логото на VW, за мен е редно да има от всички модели, стари, нови, класики, проекти, от всички, но това не е Тунинг шоу, нали така, че да се набляга на това кой какво направил и колко е похарчил, и как не го били оценили подобаващо.
Аз от моя опит в организиране на изложения, тип фест, международни, не в автомобилната индустрия, ще кажа - ако нещо не е готово във финален вид то то не се показва, защото води след себе си негативи, лоши коментари, срив на репутацията, нервни кризи, и всички подобни съпътстващи негативи, тъй че по-добре да не се показва нищо, отколкото просто пълнеж.
Мислех да пропусна и момента с повтарящите се продукти, защото не прави добро впечатление едно и също нещо да се показва на няколко изложения, но понеже съм хейтър, бастун, го споменах.
И честно да ви кажа, от чисто потребителска гледна точка, бастунска, хейтърска, потребителя посетител го интересува само изложеното като продукт, без да го интересува какво коства на организаторите и/или производители/ентусиасти, след като е отворено и публично. И ако някой е останал недооценен и си мисли, че хората са длъжни да му се кланят и да му свалят звезди - еми хора, живота е гаден.
Последно промяна от dimibo на 24.05.2019, 15:38:00, променено общо 1 път.
Günter Stg 1