Санкции КАТ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Санкции КАТ
Само за информация.
Ако случайно пропуснете ГО и Техн. Преглед колата се спира от движение и ви се конфискуват талона на колата и синия талон към книжката.
Резултата - 50лв глоба за липсата на преглед и 250 лв акт за липсата на ГО.
Обаче по кофти проблема е, че за да се пусне в движение колата трябва да се мине на техн. преглед през каналите на КАТ.
После чакане и висене на опашка за връчване на акт-а.
Ако случайно пропуснете ГО и Техн. Преглед колата се спира от движение и ви се конфискуват талона на колата и синия талон към книжката.
Резултата - 50лв глоба за липсата на преглед и 250 лв акт за липсата на ГО.
Обаче по кофти проблема е, че за да се пусне в движение колата трябва да се мине на техн. преглед през каналите на КАТ.
После чакане и висене на опашка за връчване на акт-а.
Günter Stg 1
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Санкции КАТ
Преди 6г на един приятел за липса на ГО му дръннаха 500лв глоба. Та това 250 сега звучи добре 
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Санкции КАТ
Спирането от движение мисля, че е заради ГТП-то. За гражданска поне преди не спираха от движение.
Бееееее.....
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Санкции КАТ
Да, заради ГТП-то е, за липса на ГО само прибират документите но не спират от движение, поне за сега.
Günter Stg 1
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Санкции КАТ
Не се наядоха тия МЪРШИ!!!
![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Санкции КАТ
@Цецо75,
Адаш?
Не ти разбирам отрицателната оценка?
Всичко е една голяма и безобразна лапачка и нищо повече.
Нито се цели да има контрол, нито каквато и да било безопасност на движението.
Във всяка една нормална държава, когато не си караш колата - НЕ плащаш.
Приспадат данъци и прочее.Не карам - не сключвам и ГО - за какво ми е?
Както и да е .
Адаш?
Не ти разбирам отрицателната оценка?
Всичко е една голяма и безобразна лапачка и нищо повече.
Нито се цели да има контрол, нито каквато и да било безопасност на движението.
Във всяка една нормална държава, когато не си караш колата - НЕ плащаш.
Приспадат данъци и прочее.Не карам - не сключвам и ГО - за какво ми е?
Както и да е .

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Санкции КАТ
Адаш, всички искаме законност, ама ако може да важи само за другите.
От написаното по нагоре аз си правя извода, че на полицай спира на улицата автомобил без ГО и ГТП. Е ще ме извиняваш, ама това си е яко за глоба, в някой държави и без книжка ще останеш за мнооооого време, че като нищо и колата ще ти приберат.
За ГТП на автомобил, който не е в движение, мисля, че няма как да те глобят. Особенно ако е паркиран върху частен терен. За ГО е малко по различно, говореше се, че ГО е задължителна независимо дали автомобила е в движение или не. Защото може да нанесе щети и както си седи паркиран. Да се подпали например. И това не е изискване на нашите, а май си е евродиректива по Зелена карта.
Затова ти сложих минус. Незнам как е по белия свят, ама там казус - имам кола, седи на трупчета много рядко се случва, освен с ретро коли и коли проекти, които са по специални закони. Само в БГ го има това по 3 коли на фамилия, 2 от тях недвижима собственост, ама що да им плащам даъците и таксите.
От написаното по нагоре аз си правя извода, че на полицай спира на улицата автомобил без ГО и ГТП. Е ще ме извиняваш, ама това си е яко за глоба, в някой държави и без книжка ще останеш за мнооооого време, че като нищо и колата ще ти приберат.
За ГТП на автомобил, който не е в движение, мисля, че няма как да те глобят. Особенно ако е паркиран върху частен терен. За ГО е малко по различно, говореше се, че ГО е задължителна независимо дали автомобила е в движение или не. Защото може да нанесе щети и както си седи паркиран. Да се подпали например. И това не е изискване на нашите, а май си е евродиректива по Зелена карта.
Затова ти сложих минус. Незнам как е по белия свят, ама там казус - имам кола, седи на трупчета много рядко се случва, освен с ретро коли и коли проекти, които са по специални закони. Само в БГ го има това по 3 коли на фамилия, 2 от тях недвижима собственост, ама що да им плащам даъците и таксите.
Последно промяна от Цецо75 на 23.05.2019, 13:37:40, променено общо 1 път.
Бееееее.....
- dimibo
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Санкции КАТ
Цецо и Цецо
Законите са си закони харесват ни или не, трябва да се спазват и зачитат.
Законите са си закони харесват ни или не, трябва да се спазват и зачитат.
Günter Stg 1
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Санкции КАТ
Цецо75 написа: 23.05.2019, 13:22:44 Само в БГ го има това по 3 коли на фамилия, 2 от тях недвижима собственост,
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Санкции КАТ
У белите държави всичко е измислено много отдавна и нашите просто трябва да препишат само.но така няма как да се пълни джоба на някой...и затова всичко е от сложно по сложно и дерът наред без да имат некви опазващи функции.данъчни с сини униформи