Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Точно 1г и 4м след регистраци г-ца Октавия направи първите си 10,000км. В интерес на истината разхода на бензин спадна минимално, но почти незабележимо. Общо взето, твърденията че разхода пада около тази цифра на брояча, май по-скоро граничат с митовете.
Мога да кажа, че след 10,000км съм много доволен от автомобила, марката Шкода ме спечели за години напред.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Малко поводи за размисли относно новото поколеие DSG:
1) Има ли някакви негативи за скоростната кутия, автомобила да се кара от време на време на режим "N", т.е. в участъци, когато колата си върви по инерция да включваме на "N"? Наясно съм с мненията против да се кара без предавка, просто ми е интереснo това дали се вреди на DSG-то.
2) Интересно ми е мнението върху следната ситуация, която ми прави впечатление от месеци вече. В режим "D" , когато колата се спуска надолу без да ускорявам, автоматичната кутия си търси 3-та и остава на тази предавка, въпреки че автомобила набира инерция и естетвено може да върви на 4-та, а дори и на 5-та. DSG-to обаче държи 3-та и почва да вдига оборотите до около 3,500. От мои наблюдения автомобила се мъчи и иска по-висока предавка. Интересното е че дори да подадеш леко газ по надолнище, пак държи на 3-та докато не вдигнеш скороста с поне около 15-20км. Аз в такива случаи превключвам на ръчен режим и задавам 4-та/5-та. Любопитно ми е тези от вас с новите DSG забелязали ли са подобно нещо? Естествено другия естествен въпрос е, до колко е в рамките на нормалното това? Без да съм специалист по автоматични скоростни кутии не ми се струва естествено поведение на кутията и изглежда да се натоварва. Искам да подчертая, че това става само по надолнище без газ или почти никаква, когато колата влезе на 3-та - трудно освобождава на по-висока предавка и качва значителн оборотите, където по моя преценка колата се товари излишно.
Това значи че колата спира на скорост и не позволява ускорение.
Моята, но тя си е баш автоматик, като съм на равен участък с добра инерция като пусна газта, въпреки, че стои на D, си изключва от скорост.
В моята книжка за експлоарация пише, че това си е нормално.
И моята при стръмно спускане държи една скорост. Не съм се заглеждал обаче дали е само на 3та. По-скоро и на втора го е правила, защото се съмнявам по баира, който минавах да е била на 3та с 3500 об.
2. Кутия действа напълно адекватно и правилно.
Всеки шофьор с ръчна кутия трябва да прави същото.
И при спускане на скорост и увеличаване на оборотите колата не се товари, точно обратното, кеф и става
При Супърба даже малко ми закъснява свалянето на предавката, ще ми се по-рано да сваля, той изчаква аз да натегна малко спирачката и чак тогава задържа.
Rangel, така е, за да знае какво се случва му помагаш с лека спирачка, тогава сваля и задържа предавката. Такъв му е алгоритъма. Рязкото/плавното подаване на газ, както и работата със спирачката също имат отношение към работата на кутията.
До какво количество е нормално автомобила да губи масло? Изминах около 1,500км след смяната. При зареждане показателя на щеката за масло беше почти до горе, сега е под половината. В книжката пише, че колата според начина на шофиране изразходва до 0,5л. Струва ми се обаче, че доста е паднало нивото за тези изминати километри при положение, че не карам спортно/агресивно. Интересно ми е какви са вашите мнения и наблюдения при този тип двигател?