Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
[quote="masterOne"][/quote]
Познавам тази Шкода макар и да не знаех, че ти си собственика Това обаче не променя факта, че бих инвестирал в екстериорния и в силовия тунинг а за вътрешноста си има готови решения за малка част от парите дето си споменал. И салони, и волани..
Оригинално табло от Бора с перфорирана кожа е на цена 1700 и нещо лв , като доставката е в рамките на 2 месеца. Оставям на другите да преценят дали си заслужава за претапициране да дадеш 2-3 хиляди.
Когато проекта е само силов, няма смисъл да се инвестира в кожени тежки салони и да се набляга на луксозен интериор. Когато проекта е цялостна визия и тунинг, както аз съм направил, тогава трябва да се придаде индивидуалност и на интериора. Разбира се всеки има поглед и вкус, как да го направи.
Иначе виждал съм доста направени автомобили отвън - джанти, окачване, лъскави, а вътре пълен кенеф!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
На Октавията съм с различно радио,усилвател в жабката,предна линия и лимитиран салон Шкода,аз съм мърляч поради естество на работа и тн.Относно звука в България няма големи традиции в качественият звук,за справка преди няколко години фабрична тройка със топ опционално аудио завърши на трето място.Но при нисък клас автомобил като Шкода със малко средства се постига доста,високият клас с топаудио звучи по добре от домашни системи на същата стойност.
masterOne написа:
Иначе виждал съм доста направени автомобили отвън - джанти, окачване, лъскави, а вътре пълен кенеф!
Обратното също е доста срещано, направена кола и вън и вътре, а мотора някакъв асматик дето едвам се движи и за да изпревариш трябва да си вземеш отпуска
Важно е да има баланс но за мен е по-важно каквото се прави по моята кола да си го правя сам ( затова казах, че докато не се науча да тапицирам никакъв интериорен тунинг ).
А и докато има готови решения на прилични пари ( да кажем салон от ... еди какво си ) лично за мен инвестицията се обезсмисля. Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него
Ухааа ще отварям атилие много от "майсторите" първо си търсят клиенти после се учат, демек аз съм готов
Ето какво направих след като си намерих перфектна заготовка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Манометъра е български до 2,5 бара, глицеринов и струва умопомрачителните 18лв с доставката по Еконт За сметка на това е изключително точен и най-важното е , че не трака и шуми ( всички нафтаджии разбират за какво говоря). Това че няма фасон и не свети и пищи ще го преживея
Всъщност на мястото музиката трябваше да има други уреди, които по една или друга причина още не съм сложил ( и май по-добре, че иначе нямаше какво да ти хареса )
Сега съм нарязал таблото но обличането там не е толкоз просто ( ама и колко кожени шлифери от втората употреба накупих, дано стигнат )
Той манометъра е точен, няма спор! Просто реакциата му е по-бавна от другите и както казваш няма фасон. Важно е работа да върши! Иначе аз съм с китайски уреди и им махнах подсветката, че ме дразнеше, пък и на тъмно почти не я карам. Нямат шумове! http://tuning-parts.bg/52mm-vdo-type/1326/
п.п.
Като налепиш шлиферите, дай някоя снимка, да оцениме как се справяш
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аз нещо съм я пропуснал тази тема. Ами,че то при мен Червените Колани са повече от задължителни.Трябва да се свържа с тези Вилнер да видим какво ще измислят.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
При Шкода масово кожен салон означава изкуствена кожа.Квадрат изкуствена кожа е 12 лв,квадрат естествена 120,квадрат алкантара ,микрофазер Динамика е над 200.И всичко останало е екстра примерно полуанилинова естествена кожа струва цяло състояние има различни дебелини алкантара.Цената е добър ориентир,но каквото плащаш това получаваш.Естествена кожа по арматурно табло не е далавера,таван плюс колонки алкантара си струват всяка стотинка,сенници кора на на багажник,кори врати изкуствена кожа