Интериорен тунинг

Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
hvp800

Škoda Ludicrous

Интериорен тунинг

Мнение от hvp800 »

[quote="masterOne"][/quote]
Познавам тази Шкода макар и да не знаех, че ти си собственика :) Това обаче не променя факта, че бих инвестирал в екстериорния и в силовия тунинг а за вътрешноста си има готови решения за малка част от парите дето си споменал. И салони, и волани..
Оригинално табло от Бора с перфорирана кожа е на цена 1700 и нещо лв , като доставката е в рамките на 2 месеца. Оставям на другите да преценят дали си заслужава за претапициране да дадеш 2-3 хиляди.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Интериорен тунинг

Мнение от bega4kata »

Искренчо,я да видим какви джанти си си харесал.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Интериорен тунинг

Мнение от The Hooligan »

Когато проекта е само силов, няма смисъл да се инвестира в кожени тежки салони и да се набляга на луксозен интериор. Когато проекта е цялостна визия и тунинг, както аз съм направил, тогава трябва да се придаде индивидуалност и на интериора. Разбира се всеки има поглед и вкус, как да го направи.
Иначе виждал съм доста направени автомобили отвън - джанти, окачване, лъскави, а вътре пълен кенеф!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
werz

Škoda Фен²

Гараж: Купчина ламарини

Интериорен тунинг

Мнение от werz »

На Октавията съм с различно радио,усилвател в жабката,предна линия и лимитиран салон Шкода,аз съм мърляч поради естество на работа и тн.Относно звука в България няма големи традиции в качественият звук,за справка преди няколко години фабрична тройка със топ опционално аудио завърши на трето място.Но при нисък клас автомобил като Шкода със малко средства се постига доста,високият клас с топаудио звучи по добре от домашни системи на същата стойност.
hvp800

Škoda Ludicrous

Интериорен тунинг

Мнение от hvp800 »

masterOne написа: Иначе виждал съм доста направени автомобили отвън - джанти, окачване, лъскави, а вътре пълен кенеф!
Обратното също е доста срещано, направена кола и вън и вътре, а мотора някакъв асматик дето едвам се движи и за да изпревариш трябва да си вземеш отпуска :)
Важно е да има баланс но за мен е по-важно каквото се прави по моята кола да си го правя сам ( затова казах, че докато не се науча да тапицирам никакъв интериорен тунинг ).
А и докато има готови решения на прилични пари ( да кажем салон от ... еди какво си ) лично за мен инвестицията се обезсмисля. Това си е мое мнение и не ангажирам никого с него
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Интериорен тунинг

Мнение от The Hooligan »

Затова сме различни и автомобилите ни са различни. Аз имам ендо виждане, ти друго! Важно е да се кефиме на това, което се получава на края.

п.п.
Кат се научиш да тапицираш, ще идвам при теб ;)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
hvp800

Škoda Ludicrous

Интериорен тунинг

Мнение от hvp800 »

Ухааа ще отварям атилие [smilie=sarcastic.gif] много от "майсторите" първо си търсят клиенти после се учат, демек аз съм готов [smilie=yahoo.gif]
Ето какво направих след като си намерих перфектна заготовка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Интериорен тунинг

Мнение от The Hooligan »

Този манометър е за хирдавлика! :) Иначе с музиката, добре се е получило, само манометъра не ми харесва.
hvp800

Škoda Ludicrous

Интериорен тунинг

Мнение от hvp800 »

Манометъра е български до 2,5 бара, глицеринов и струва умопомрачителните 18лв с доставката по Еконт [smilie=hunter.gif] За сметка на това е изключително точен и най-важното е , че не трака и шуми ( всички нафтаджии разбират за какво говоря). Това че няма фасон и не свети и пищи ще го преживея [smilie=sarcastic.gif]
Всъщност на мястото музиката трябваше да има други уреди, които по една или друга причина още не съм сложил ( и май по-добре, че иначе нямаше какво да ти хареса [smilie=beee.gif] )
Сега съм нарязал таблото но обличането там не е толкоз просто ( ама и колко кожени шлифери от втората употреба накупих, дано стигнат [smilie=pardon.gif] )
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Интериорен тунинг

Мнение от The Hooligan »

Той манометъра е точен, няма спор! Просто реакциата му е по-бавна от другите и както казваш няма фасон. Важно е работа да върши! Иначе аз съм с китайски уреди и им махнах подсветката, че ме дразнеше, пък и на тъмно почти не я карам. Нямат шумове!
http://tuning-parts.bg/52mm-vdo-type/1326/

п.п.
Като налепиш шлиферите, дай някоя снимка, да оцениме как се справяш ;)
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Интериорен тунинг

Мнение от La Furia Roja »

Аз нещо съм я пропуснал тази тема. Ами,че то при мен Червените Колани са повече от задължителни.Трябва да се свържа с тези Вилнер да видим какво ще измислят.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
werz

Škoda Фен²

Гараж: Купчина ламарини

Интериорен тунинг

Мнение от werz »

При Шкода масово кожен салон означава изкуствена кожа.Квадрат изкуствена кожа е 12 лв,квадрат естествена 120,квадрат алкантара ,микрофазер Динамика е над 200.И всичко останало е екстра примерно полуанилинова естествена кожа струва цяло състояние има различни дебелини алкантара.Цената е добър ориентир,но каквото плащаш това получаваш.Естествена кожа по арматурно табло не е далавера,таван плюс колонки алкантара си струват всяка стотинка,сенници кора на на багажник,кори врати изкуствена кожа
hvp800

Škoda Ludicrous

Интериорен тунинг

Мнение от hvp800 »

От няколко места ми казват да не слагам естествена кожа по таблото!?! Ама защо ? Нали оригинално е с кожа или бъркам нещата.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
ivand911

Škoda Фен²

Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
Обратна връзка:

Интериорен тунинг

Мнение от ivand911 »

Къде си видял оригинално табло с кожа?
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Интериорен тунинг

Мнение от The Hooligan »

Шкоди няма, но има доста други със заводска кожа по таблото. И е само естествена!

Изображение
hvp800 написа:От няколко места ми казват да не слагам естествена кожа по таблото!?! Ама защо ? Нали оригинално е с кожа или бъркам нещата.
Какви места? Тапицери ли?
Публикувай отговор

Обратно към “ВИП Гараж и Тунинг”