Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
gdadov написа: 14.05.2019, 16:33:55
В крайна сметка сложих Castrol, уж бутилирано, но не съм гледал какво слагат в действителност. Хванаха си 5л, смяна на филтър купе, маслен и въждушен + труд - общо 408лв.
Rangel написа: 14.05.2019, 16:41:39
Защо обслужването е по-скъпо от на Супърба ми? Маслото за бензин е по-скъпо ли? Аз им казах също Кастрол, за мен нямаше значение какво ще сипят, смисъл от къде. Но бях с 50лв. надолу.
Да, така казаха, че маслото от тубата е по-скъпо - ако не се лъжа 36лев на литър. Нищо не ми оставиха в тубата, по презумпция са го използвали.
Аз очаквах малко под тази сума, но съм грешал явно
Георги Г написа: 14.05.2019, 23:55:05
Не знам какви са тез туби 5л. На мен ми наливат 4л. туба + 1л. и половинката от еднолитровата ми я оставят в багажника(2,0 tdi).