Интериорен тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Интериорен тунинг
Наблюдавайки темата с проектите,се забелязва усилено инвестиране в екстериор и силов тунинг ,но нищо относно интериора.Цветни колани,таван алкантара,обшиване на табла и кори в кожа ? Защо средностатистическия собственик на Шкода предпочита външното пред вътрешното
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Интериорен тунинг
Влади, намери ми червени колани на прилична цена и веднага ги отнасям.
Иначе моето мнение:
Шкодите са ми били все черни с черни тавани. На Фабията единствено си направих волана.
Октавията ми е кожа.
Таванът ми е черен, не ми се пипа. Таблото бих го барнал, както и коланите.
Таванът за сега- НЕ!
Поздрави!
Иначе моето мнение:
Шкодите са ми били все черни с черни тавани. На Фабията единствено си направих волана.
Октавията ми е кожа.
Таванът ми е черен, не ми се пипа. Таблото бих го барнал, както и коланите.
Таванът за сега- НЕ!
Поздрави!

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Интериорен тунинг
Вилнер могат да сменят коланите в какъвто цвят искаш, но колко ще струва не знам!
http://www.vilner.eu/bg/car-gallery/55/ ... s_interior
http://www.vilner.eu/bg/car-gallery/55/ ... s_interior
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Интериорен тунинг
Аз също бих инвестирал в интериор преди силов тунинг. Не мога да понасям пластмасите! ![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
TSI Team
- BlackPearl
Интериорен тунинг
Аз гледаха на Голф 7ца, ама са 200паунда предните, дебелец е за колани.
Предпочитам да ги дам за тунинг!

- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Интериорен тунинг
Е това и аз отдавна се чудя!BlackPearl написа:Аз гледаха на Голф 7ца, ама са 200паунда предните, дебелец е за колани.
Ще дадеш 5 000 лв. за джанта,а няма да дадеш 500 лв. за колани.
Упрекът ми не е лично към тебе ,а по принцип.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Интериорен тунинг
Никога не бих дал и 50 лв за червени колани.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- BlackPearl
-
werz
- Гараж: Купчина ламарини
Интериорен тунинг
Реално един салон персолизиран може и да струва 10000 лв.Но елементи като табло,колани и таван са сравнително по достъпни.Другият момент е аидиото ,което при Шкода е трагично
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Интериорен тунинг
Ако в домашни условия имаш добри хайфи компоненти....няма шанс в колата да постигнеш качество,което да те задоволи.Примиряваш се и това е.Колата е за шофиране най вече.На качествен саунд се наслаждаваш в къщи седнал на дивана и не мислиш за пътя.
Че е зле озвучаването съм съгласен.Но то при повечето е така положението.
На срещата тази есен,слушах и на Краси музиката в колата и на Васко /бързия влак/,хубаво беше,но не може да се сравни с удоволствието от звука в къщи.
Просто самия факт от акустиката на кола,променя в отрицателна насока нещата мнооого.Колкото и да си инвестирал.
Аз в къщи съм с НАД с ДАК и Клипсш и не съм чувал в кола,по добър саунд от този в къщи.
Че е зле озвучаването съм съгласен.Но то при повечето е така положението.
На срещата тази есен,слушах и на Краси музиката в колата и на Васко /бързия влак/,хубаво беше,но не може да се сравни с удоволствието от звука в къщи.
Просто самия факт от акустиката на кола,променя в отрицателна насока нещата мнооого.Колкото и да си инвестирал.
Аз в къщи съм с НАД с ДАК и Клипсш и не съм чувал в кола,по добър саунд от този в къщи.
GUNTER SERVICE

-
hvp800
Интериорен тунинг
Да споделя малко опит с "интериорния тунинг" и по конкретно с претапицирането на таблото. Карам vw bora и имах идея да преправя таблото като му сложа духалки от ауди тт. За целта си купих духалките и табло от Г4 и се почна едно обикаляне из софийските тапицери. Цената за работа почваше от 700 та до 1500лв без кожата
еми какво да кажа докато не се науча да тапицирам никакъв интериорен тунинг
За всички дето ще кажат, че тези неща стават с пари ще дам няколко примера, салон от ауди С3 го взех за 300лв , колко според вас ще излезе тапициране на седалка с кожа?
Странични колонки ( исках да монтиран буустметър ) същите тапицери ми обевяваха цени от 200лв нагоре, за колко ги купих !?! 40лв
Та може би затова интериорния тунинг не е толкоз популярен
За всички дето ще кажат, че тези неща стават с пари ще дам няколко примера, салон от ауди С3 го взех за 300лв , колко според вас ще излезе тапициране на седалка с кожа?
Странични колонки ( исках да монтиран буустметър ) същите тапицери ми обевяваха цени от 200лв нагоре, за колко ги купих !?! 40лв
Та може би затова интериорния тунинг не е толкоз популярен
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- The Hooligan
Интериорен тунинг
Според твоята логика, ако си купя стара кола за 200 лева и искам да я пребоядисам цялостно, колко трябва да струва това? 200 лева, защото колата струва толкова или 2000-3000 лева, защото толкова е качествената услуга?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
hvp800
Интериорен тунинг
Моята логика не касае нито теб , нито който и да било. Казвам защо аз бих инвестирал определена сума за други неща а не за вътрешния дизайн или за музика и т.н.
ПП- колко би трябвало да струва претапицирането на табло, при положение, че си осигурил всички материали ?
ПП- колко би трябвало да струва претапицирането на табло, при положение, че си осигурил всички материали ?
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- The Hooligan
Интериорен тунинг
Не е до мен или теб, просто казвам, че не си прав! Разбира се това е твоята гледна точка и според теб няма смисъл, но според много други хора има смисъл! Със сигурност тази услуга е скъпа и не е за всеки или не за всеки автомобил има смисъл да се инвестират толкова пари. Вчико е въпрос на гледна точка и възможности.
Примерни цени до колкото съм запознат за обличане на таван с алкантара е към 2000 лева! табло с кожа/алкантара - 2-3 хиляди. Цялостен интериорен проект може да струва 10-15 хиляди. Разбира се има и по-евтини "майстори" с приемливи резултати, които работят по-евтино. Също ако се ползва изкуствена кожа, цената пада значително.
Ако не си разглеждал проекта ми, може да видиш, какво съм правил по интериора. Не мога да кажа с точност кое колко струваше, но всичко е няколко хиляди:
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=123
Примерни цени до колкото съм запознат за обличане на таван с алкантара е към 2000 лева! табло с кожа/алкантара - 2-3 хиляди. Цялостен интериорен проект може да струва 10-15 хиляди. Разбира се има и по-евтини "майстори" с приемливи резултати, които работят по-евтино. Също ако се ползва изкуствена кожа, цената пада значително.
Ако не си разглеждал проекта ми, може да видиш, какво съм правил по интериора. Не мога да кажа с точност кое колко струваше, но всичко е няколко хиляди:
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=123
- BlackPearl
Интериорен тунинг
Погледнати така цените, лично а по добре да си взема джанти (даже и модел съм избрал
), отколкото да си бича алкантара по таблото и тавана. Иначе много ми харесва
.