Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Реално гори повече,5,5 битурбо няма обедняване на смесите като 4,7(500) и слава богу.Колата си тежи над 2тона-2150 е моята празна(450/43),но при този модел си има сериозно тежки екстри-стъклен таван= +120кг,двойни стъкла =+40кг.Дали 21 или 22 разлика няма в теглото на колелото.Двигателят е доста по-икономичен от 6,2 атмосферен(който си гори 30+),но няма нищо общо с нормалната гама.При Гле/ГЛС/Г 5,5 има и друг проблем(поне за мен),при нормално каране на магистрала с 130 150 на 7ма при леко подаване на газ колата "подскача",при версията само на задно го няма този проблем(по-дълъг дифф и боксуване).Седалката си е широка-105-110 си се събирам
lubomirov1985 написа: 12.04.2019, 12:37:51bega4kata, Или аз нещо не съм написал като хората или ти четеш през редовете. Какви баровци, банкери и бизнесмени ??
Дими казва, че неговата кола харчи макс 16-17. Аз ако карам само в София цял ден и мина 100-тина километра и аз една ли ще съм с разход под 15-16....
А показаните от Ванката 21 и 23 литра на 100 за тази кола - просто ми се виждат малко.
Николайчо, уж имаш голямо чувтво за хумор....
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ