Греди за Суперб 1
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Греди за Суперб 1
Решил съм да слагам греди на моя Субчо понякога, обаче нещо не мога да намеря подходящи. Някой слагал ли е и как ги захваща? Ако може да ме насочите и откъде да си закупя нужните греди или модела, който става ще съм много благодарен. Евентуално на гредите ще се монтира багажник когато се налага или стойки за велосипеди.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Греди за Суперб 1
Виж това:
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 3617933397
примерно,или Туле(Thule) или Yakima...
От Менабо,това са тия,дето ги пускат чат-пат в Лидъла,това ми излезе,но в Букурещ... от представител:
https://suportbicicleta.ro/search?contr ... 0%BD%D0%B5 , В БГ незнам къде се продават официално тези.
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 3617933397
примерно,или Туле(Thule) или Yakima...
От Менабо,това са тия,дето ги пускат чат-пат в Лидъла,това ми излезе,но в Букурещ... от представител:
https://suportbicicleta.ro/search?contr ... 0%BD%D0%B5 , В БГ незнам къде се продават официално тези.
- PVV
Греди за Суперб 1
Благодаря! А няма ли опасност при този начин на захващане да повредя уплътненията. Мисля, че тези са същите:https://tuningstore.bg/product/13114/ba ... 8-008.html Просто не съм ползвал никога този тип. Стария ми пасат си имаше релси отгоре и нямаше проблем.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Греди за Суперб 1
Пробвал ли си в ЕТ да ти кажат какво предлагат, така можеш да се ориентираш за захвата.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Греди за Суперб 1
Най-доброто, което съм ползвал е Thule WingBar-a. Най-добро от гледна точка на шум и трудност на монтажа. Но са и по-скъпи от повечете алтернативи.
Може да видиш на сайта им какви са вариантите за твоя автомобил: https://www.thule.com/en/bg/roof-rack/roof-racks
Може да видиш на сайта им какви са вариантите за твоя автомобил: https://www.thule.com/en/bg/roof-rack/roof-racks
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Греди за Суперб 1
Взех за фабията, че и тя е без релси с подобен захват, някакви евтини от Илиенци, единствения проблем беше затварянето на вратите, пречат ламаринките и това си е.
Надявам се при тия по-скъпите положението да е по-добро, но съм скептично настроен. ![nea [smilie=nea.gif]](./images/smilies/nea.gif)
- Scub40
Греди за Суперб 1
Ми,то друг вариант на захващане няма в твоя случай май...освен на теглич
и багажник за багаж и багажник за колела.
На Тойотката имам Туле с такова захващане и досега за една година без да го свалям няма проблем.Ако го сваляш,когато не го ползваш не вярвам нещо да навреди.Реално гумата не се защипва при захващането.Следи във Олх или Ибей и може да намериш хубави Тулета употребявани на добра цена..От сайта на Туле виж какви захвати ти трябват за Събчо и си вземи най-добре греди Wing Bar на Туле,макар и употребявани,за да не се ядосваш с по-евтини варианти и свирещи греди след това.
Има и една такава щуротия,но не съм пробвал:
На Тойотката имам Туле с такова захващане и досега за една година без да го свалям няма проблем.Ако го сваляш,когато не го ползваш не вярвам нещо да навреди.Реално гумата не се защипва при захващането.Следи във Олх или Ибей и може да намериш хубави Тулета употребявани на добра цена..От сайта на Туле виж какви захвати ти трябват за Събчо и си вземи най-добре греди Wing Bar на Туле,макар и употребявани,за да не се ядосваш с по-евтини варианти и свирещи греди след това.
Има и една такава щуротия,но не съм пробвал:
- PVV
Греди за Суперб 1
Теглич не ми се слага, затова се ориентирах отгоре. Ще потърся още малко и ще вземам, пък дано уцеля. Явно Туле ще оглеждам да барна пък може и да се похваля скоро. Като ми влезе муха в главата......... 
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Греди за Суперб 1
Не съм имал проблем със затварянето на вратите. Единствено, понеже поседяха повечко на Октавията, се бяха деформирали малко външните оплътнения на вратите, но след няколко дена си слегнаха обратно.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Греди за Суперб 1
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- PVV
Греди за Суперб 1
Благодарение на отговорите Ви, гредите пътуват с Еконта вече.
Сега наред е багажника.
Ще се похваля ако всичко е както трябва. 
Сега наред е багажника. - Scub40
Греди за Суперб 1
Очакваме отзиви...