смяна на радиаторчето на парното
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Mahorec
Под пасажерското място вода идва от поленовия филтър, поради запушени отводнителни канали. Пълни се "коша" под стъклото, стига до филтъра и от там в купето. Ядох го тоя при скорошните обилни валежи, карам, пълня се с вода и със служебния ми суичър попивам, а в същото време всичко потно и карам насляпо.
Та, виж си и каналите...
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Провери пластмасата под чистачките. Ако не е сложена хубаво - водата се излива в кутията с филтъра.Mahorec написа: 01.05.2019, 22:39:30 Под пасажерското място вода идва от поленовия филтър, поради запушени отводнителни канали. Пълни се "коша" под стъклото, стига до филтъра и от там в купето. Ядох го тоя при скорошните обилни валежи, карам, пълня се с вода и със служебния ми суичър попивам, а в същото време всичко потно и карам насляпо.Та, виж си и каналите...
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
-
Mahorec
Кората добре е сложена, първо нея проверих.Отводнителните ми канали бяха тотално запушени от двете страни и с арматурно желязо едва пробих образувалата се тапа
. За 9 години там не съм чистил изобщо и излязоха какви ли не работи....
П.п. Не е по темата, но има и друго.... Кората, която е на 5-та врата също се пълни с вода. Хечбек е...
П.п. Не е по темата, но има и друго.... Кората, която е на 5-та врата също се пълни с вода. Хечбек е...
- danielkar
Колега не си ме разбрал какво съм писал, пасажерското место съм писал за орентация, проблема беше отдолу под пасажера , демек по дъното на колата там има нещо като колона с тапа , никъде не съм писал че имам запотени прозорци, но както и да е вече писах че проблема е решен.Прочети внимателно темата и ще разбереш каква глупост направих за да установя в таз колона че има антифриз, а не вода от дъжд!Твоят проблем , който си описал е съсвсем друг!