Superb - екстри

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP

Superb - екстри

Мнение от Георги Г »

Изображение
Ами цените са леко надолу спрямо преди една година, когато поръчвах моят. Според мен сега е момента да поръчаш, ако искаш префейсов с отстъпки. Предполагам, че фейсовият ще излезе на доста по-солена цена.
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

Георги Г написа: 02.04.2019, 22:32:43 Изображение
Ами цените са леко надолу спрямо преди една година, когато поръчвах моят. Според мен сега е момента да поръчаш, ако искаш префейсов с отстъпки. Предполагам, че фейсовият ще излезе на доста по-солена цена.
Мерси! Сега са една идея по-високи, но са почти еднакви, така че поръчвам :)
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Superb - екстри

Мнение от fancko »

И да излезе фейсовия, след няколко месеца пак пускат отстъпките. Така беше и с октавията.
Всъщност може да се каже, че отстъпки има целогодишно.
Аватар
dulo

Шкода Новак

Гараж: Superb 2,0 TDI 170hp 4x4 6DSG Edition 01 2015; Superb 2,0 TDI 190hp 4x4 7DSG Edition 01 2018

Superb - екстри

Мнение от dulo »

igeorgiev82 написа: 02.04.2019, 16:53:30 Колегата dulo, е далеч от оборудването на L&K. :) Естественно, че Едишън с добавяне на екстри от L&K,няма никакъв смисъл защото цената скача повече от колкото да купиш чист L&K.и за 300лв.да му сложиш смарт фарове.
Е следващата ще е L&K пак с добавени екстри. Да сме живи и здрави само. :)
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Ако държите на повдигнат заводски автомобил, с пакет Лоши пътища и цялостна защита отдолу, а не само под двигателя - избирате Edition, а ако искате DCC, тогава L&K е по-удачния вариант. DCC и Пакет Лоши пътища са несъвместими при конфигуриране на Супърб.

Иначе натоварен Edition излиза с около 1000 лв по-скъп от аналогично оборудван L&K, при идентични двигатели, купе и скоростна кутия.

L&K може да се конфигурира с тъмна тапицерия на тавана и колоните, докато Edition не може.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Superb - екстри

Мнение от Георги Г »

При наличие на DCC клиренса е 9мм надолу.
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от nrayanov »

За мен пакет лоши пътища е задължителна екстра за български пътища. ;)
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

Колата е поръчана (онзи ден, така че модификации могат да се правят) [smilie=yahoo.gif]
- L&K 190кс ТДИ. Притесняват ме регенерациите, колата ще се кара градско, в София. L&K нямат много опции - 150кс, което ми се струва слабо и е отново дизел, и 272кс бензин, която ми идвя повече за семейна кола.
- Екстри - Amundsen, подгряване на дюзите, кошче. Масажа и прогресивното управление струват ли си? А Асистента за паркиране? Виртуалното табло мисля да го пропусна.
- Цвят - business grey или quartz grey. И двата са мега яки! Кафявата кожа е уникална, но може би черната би седяла по-добре на тези цветове.
Както виждате - големи размисли. Давайте съвети. [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от bega4kata »

Прогресивното си струва, диг.табло и аз бих го пропуснал. Както и самопаркирането.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Георги Г

Škoda Ентусиаст

Superb - екстри

Мнение от Георги Г »

Лайт асист и акустични предни стъкла.
Регенерациите няма какво да те притесняват, освен ако не караш по 3-4 км. на ден.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от bega4kata »

Ооо, акустични стъкла ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
GUNTER SERVICE
Изображение
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Superb - екстри

Мнение от didoya »

Дигиталното табло прави колата да изглежда като такава от 2019. Нищо лично към колегите без такива, ама скоро и колите от клас Корса/Клио ще са такива стандарт, а да се купува скъпа лимо през 2019 без такова....ами не знам. Аз сега като видя Супърб с аналоговите уреди - ами цялостното излъчване на интериора вече ми бие на старомодно, и без това ВАГ са достатъчно консервативни.

Графиката е много добра и на живо изглежда много по-добре от на клипчета и снимки.

За мен също откъм показвана информация е много по-гъвкаво и подлежащо на настройки.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от bega4kata »

Ще отмине и тази мода.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
TSI-LK

Škoda Фен²

Гараж: TDI

Superb - екстри

Мнение от TSI-LK »

От позицията на практиката казвам моите впечатления:
- дигитално табло - докато мога винаги ще гледам да карам без такова. И аз се извинявам на тези, които имат, но си мяза на циганийка. Няма нищо общо с тези при Ауди и Мерц, тоест пак е нещо като нищо, или по - скоро нищо наподобяващо нещото. все тая ;)
- акустични стъкла - това пак е нещо като на батките, но не точно. същата дебелина, разликата е в едно фолио. моите наблюдения са, че драмата идва от изолацията, а не от джамовете. Да не говорим за хипер-ехото, което настъпва при по - високи скорости.
другите яки екстри си ги има в L&K.

Относно кожата - бежавата е най - красива, но и най - нефункционална откъм замърсяване и поддръжка.
Кафявата не е лоша, но на мен не ми допадна комбинацията кафяво - черно. Затова и избрах черна. Стои стилно. Твой избор е тавана и колонките какви да са.
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Superb - екстри

Мнение от didoya »

Може да отмине, ама няма да е в близките поне 10 години.

Имам приятели, работещи в аутомотив индустрията и то частта за тея дисплеи и тепърва всичко ще става дисплеи, като тренда ще е като при МБ - един голям за всичко, без отделна навигация, инфото е от първа ръка:)

Ако и когато им мине модата - С3 вече ще са за скрап:)

П.п.- бежовата кожа вече за 10к км и два малки доста способни малчугана - изглежда като току-що извадена от магазина.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”