Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Никакво палене в този студ,какви кондензи стават в цилиндрите,бедна ви е фантазията...
Честито за медията,много е хубава,а това,че е на руски-не е драма за по-старото поколение.
Медно щуцерче от газово. Пробих и нарязах резба в това място на колектора. Има много "месо" там. На Шумен брадърс и на други и с преходничета специални съм го правил-слагат се на мапа и мапа се поставя върху тях. Има и трети вариант-отстрани на колектора, на АПР е комплекта. Има в компректа метален пробой, да чукаш за да направиш дупка отстрани в колектора.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Заради Рево интейка, има едно водно маркуче, което застава леко неестествено пропаднало на една страна. А е точно най-отпред. Рево от скоро го продават, като минава отдолу. Аз обаче направих оем тунинг с оем тампон от Ауди Скрива и началото на оплетката.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Подготвям се за феста,че моята кола от вън е съвсем стокова оем и няма да е достатъчно атрактивна. ОЕМ е пак тунинга,с лека добавка от мен (проължението на лентата) на предния калник. ОЕМ са карбон лентите. Капачките на джантите също са карбон,в интериора също доста има,както и под предния капак имам .Но за да се върже още повече,поръчах и карбонови капачки за огледалата от супершкода.Чакам ги,уж трябва да дойдат на време.Надявам се и да ми харесат,защото трудно харесвам неОЕМ неща аз. Ето тези капачки: http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA ... RBON-FIBRE
Ще направя хубави снимки от далече,за да се добие представа как стоят,че тези са зле.