Тони Бояджията-Магьосникът от Варна

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
svetvet

Шкода Новак

Гараж: Хонда Акорд 2.2 i-cdti

Мнение от svetvet »

Искам да благодаря на Тони за безценната работа по колата ми и затова, че не се предаде и направи всичко без компромис. Все по рядко срещам хора като него, много добър професионалист, без капка излишно самочувствие и с безкрайно внимание към детайла. Ще постна снимки след като монтирам и джантите също преобразени от Тони, за да видите колицата в пълния й блясък.
Poison88

Шкода Новак

Мнение от Poison88 »

Здравейте, къде се намира бояджията или ако може да дадете телефон за връзка с него?
Благодаря ви предварително.
Аватар
Тонката

Почетен член

Гараж: Октавия-2
Обратна връзка:

Мнение от Тонката »

Напиши в google карти Tufi Design. И си на вратата.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Още когто си купувах джантите, говорихме с Тони, че цвета много специфичен и трябва много да ги пазя, защото трудно ще се поправят.
Ето, че дойде момента да го тествам :) Някъде съм я жулнал задна лява по бордчето.
Махнах гумата, занесох му я в четвъртък и в събота си я взех ПЕРФЕКТНА. Не мога да разбера къде е била поправката. Направил е боята по джантата, без да знае номер и се е справил отлично както винаги. Уникален майстор!
Големи благодарности.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

1. Тони е много добър. Сигурен съм, че идеално е направил джантата.
На тази снимка поне нищо не личи.

2. На тази снимка обаче две неща ми ВАДЯТ ОКОТО [smilie=sarcastic.gif]

- Този диск много му личи че не е ОЕМ и после е слаган.
Като подарен малко стои. Евтинийка ми са чини. С боя за печки пръскан май [smilie=yahoo.gif] Чугун тунинг.

- Тази капачка на джантата с имитация на карбон и тя се набива на очи. Едно Лого Шкода друго ще застане. [smilie=kiss3.gif] Хем ще индивидуализира джантата, че мноооо масовки тия OZ си падат.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Не е имитация на карбон,наистина е карбон.Все пак това са Джанти за 5 бона,всичко е истинско при OZ ;)
A дисковете,верно си забелязъл,че не са ОЕМ.Това се казва тунинг-слагат се тунинг части,не заводски някви.Ти както си тръгнал,сложи си заводския Екстрийм.Много ще си отиват със заводските ти дискчета.Дето всяка с такива излиза от конвейра [smilie=kiss3.gif]
Предните ти дискове с дупки,задните гладки като на 1,2тси.И предните,едните дупки в една посока сочат от дясно-НАПРЕД,а от другата страна сочат-НАЗАД.УЖАС.
Цимермана имат ляв и десен ,компютърно програмиран дизайн на дупките.Да не е оем :)
Аиде да не спамим темата повече.Тончо е НОМЕР 1
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Като цяло избягвам да пиша в такива теми, нямам никакви пристрастия, а само лични наблюдения.
Още след като взех на жената Ситроена
viewtopic.php?f=92&t=1165, посетих Тонката. Беше надраскан от 2те страни (4те врати). Тонката го избоца и стана пуканка.
Избоцах и предната и задна броня.
След това, както и писах в темата: Камъче от камион ми избоца пак вратата, а преди 2 седмици , някакъв пишлегар мина с ключ от преден до заден калник..
Отнов посетих Тончи, отново бърза и точна работа и колата стана пуканка.
За мен е важно, че мога да го притеснявам по всяко време, ходя и оставям колата след работа, взимам я след работа, изчаква ме. Тези неша, като отношение към клиент, мен ме радват много.
Колата си има Каско, след като я боядисах 1я път и сега я минах по него. Като цяло, не съм посещавал Тончи, защото Шкодите и Цитроните са били все гаранционни и ги оправят сервизите, без да се занимавам с фактури, експертни оценки и тн.
Сега, жертвах едни 150-200лв. разлика, че застрахователите ми преведоха крупната сума от 0.32лв. по сметката [smilie=sarcastic.gif] , след като приспаднаха 2те оставащи вноски.
Колата е бял акрил :) и е все пак на 6 години. Трудна е за докарване, но всичко е точно при Тончо.
Застрахователят днес мина, направи снимки на колата и боядисаните детайли и си замина.
След малко звъни, забравил да снима рамата- снимай ми я и ми я прати и ....когато се надвесих да я снимам и кучето ми дойде да ми се радва. Телефонът стана на сол (диспрей) и айде.....
Като го сменя във Втоник и ще пусна снимки на пуканката.
Яд ме е сега, че зимата не боядисах и освежих (при Тончо) джантите, но пък, да го ожули още малко жената и догодина ще ги избоцам.
Изображение
Аватар
SHQ

Škoda Фен

Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp

Мнение от SHQ »

Знае ли някой дали Тони работи. От доста време се мъча да се свържа с него неуспешно. Беше ми казал, че ще отсъства за около
две седмици в началото на февруари и от тогава не отговаря на позвънявания.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

И той замина да работи в чужбина.
Ще се върне в Бг, за да ходим на почивка, но не и да работи [smilie=pardon.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
SHQ

Škoda Фен

Мнение от SHQ »

Ясно. Препоръчайте някой свестен.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Свестните хора, за съжаление изчезват от България, особено занаятчиите. Останаха бизнесмените.
Не зная кой да ти препоръчам. Ходих с Тигуана при друг майстор с готин сервиз, с модерна камера, всичко точно, ПОЗНАТ..... Нооо, ... си личи къде е боядисвано. Има и леки кратерчета и структурата е различна и като погледнеш на слънце под различен ъгъл-боята е с различен нюанс. Да не казвам, че мога да открия и преливките. Стараят се, но толкова си могат.
Друг като Тончо не съм открил за съжаление.
За Тигуана бива, но ако на Шкодата се наложи нещо да се боядисва, не зная къде да ходя направо.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
SHQ

Škoda Фен

Мнение от SHQ »

Болезнено прав си за съжаление.
Сте_фан

Шкода Новак

Мнение от Сте_фан »

Здравейте, фенове :)
Търся заслужаваш внимание автотенекеджия. В този форум чета за Тони. Не успях да намеря контакт към него.
Ще съм благодарен, ако някой успее да подаде тел. ном. на Тони.
Разбира се, приемам и други предложения.
Поднасям предварителни благодарности към всеки ангажирал се с темата.
Поздрави: Стефан
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Той отдавна не е в България.
В чужбина бачка от поне 5години (може би).
Бай Самун да препоръча бояджия за Варна. [smilie=pardon.gif]
Изображение
Аватар
pavel31

Škoda Ludicrous

Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4

Мнение от pavel31 »

Аз от години си правя колите само при Благо - намира се в паркинга на новият хлебозавод близо до сервиза на Миро за Субара. Телефон на Благо - +359 88 6976376
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”