Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
За парите си, Форда е много кола.
Аз, по-безпроблемна кола не съм имал.
Фиеста МК6 1.4 80кс бензин.
7г и 80 000км никакви ядове.
Това с приказките за Форд и подигравките отдавна остана само повод за чешене на езици.
След няколко возения и опипване на колата на Младен мога да кажа , че са много много добре.
1.0 мотора 7г е мотор на годината.
Всички залагат вече на тия таблети над средната конзола, но май само при Ауди има бутон за прибиране.
На мерца най ми допада интериора, особено след тест драйв на Калоян на Е43 амг.
Все пак съм дърт вече и харесвам класически уреди и кръгли въдуховоди.
После са Ауди.
БМВ никога не са ми допадали като интериор последните 10-15г
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
2.0 Ecoboost читав двигател ли е на Мондео? Тяхната AWD каква е ? Четох че не са сложили Халдекс, защото и бил "слаб", затова разработили тяхна система. Предполагам че раздатката и е Borg warner или Allison, ама не съм 100% сигурен.
п.с Турбото е Borg Warner K03 turbo
Someone's opinion of you does not have to become your reality
PRO написа: 12.04.2019, 15:18:30
Остава да си оправят софтера и качеството на екраните. Но това сигурно след 2-3 поколения...
Преди 2-3 месеца взимах форд фокус рента кар... откровено казано много ми хареса, а дисплеят беше съвсем ОК.
Колата имаше толкова екстри, че на практика сама се караше.