Привет,
Колеги, бих искал да ВИ попитам, дали има някои Заинтересовани, да планираме и осъществим една Разходка с/на "Skoda"-ите, до Македония, където да заформим една Приятна (Гарантирам!) Маса в Ресторант "Воденица 3". Може би някои от ВАС знаят този Ресторант. На тези, които не го знаят, заявявам, че аз съм виден (за съжаление от поне 500 метра по права линия) Чревоугодник и този Ресторант е Номер Едно! Намира се в покрайнините на Град Крива Паланка, който пък е на около 20 Километра след Граничен Контролно Пропускателен Пункт "Гюешево". От Град София до Ресторанта, разстоянието е около 120 Километра в едната посока. Към Ресторанта има собствен Паркинг. През имота, в който е разположен Ресторанта, преминава Река, която задвижва Водно Колело, което пък задвижва Чеверме, на което може да си Поръчаме да ни Изпекат почти всякакви видове Мили Животинки. По принцип е възможно и да преспим близо до Ресторанта, като Цената за Нощувка е около 25 Лева на Човек, но Хотелчето е малко и е Резервирано поне 2-3 Седмици напред. В Ресторанта също се сяда само с предварителна Резервация, особенно в Празнични/Почивни Дни и/или при Групи от повече от 2-3 Човека. Като допълнителна Информация мога да кажа, че за преминаване на Границата е необходима Лична Карта на Хората и Зелена Карта на Автомобилите. Във "Воденица 3" може да се Плаща в Левове, като Цените са Приемливи, да не кажа Ниски. Аз, например, ям Много (но не пия Алкохол) и над 30 Лева не съм Плащал а съм ходил около 6-7 пъти до сега. Качеството на Храната е Невероятно. Казва ВИ го Човек, който, до ден днешен, има (макар и все по-рядък) Достъп до Домашно Месо, Млечни Продукти, Плодове и Зеленчуци. На скоро ме водиха в Сърбия, уж на изпитано място, в Димитровград, е поне 3 пъти по-зле беше. Ето малко Снимки, да добиете представа за Ресторант "Воденица 3", като подчертавам, че на снимките няма нищо преувеличено и/или нагласено:

С Уважение,
Мирослав Иванов.

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)