Фарове за мъгла

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Фарове за мъгла

Мнение от lubomirov1985 »

vladkant, здравей.

Халогените ги купувах от Милотек - бяха си комплект с решетките, барабар и тази под номера. Всичко си беше комплект. Цената беше 250 евро - без доставката. Една зима с много сняг счупих дясната решетка - но само пълнежа, без размката и отправих допитване отново до Милотек, но ми отговориха, че вече не предлагат този артикул. И си купух само някаква мрежа - тип "Пчелна пита" и преправих всичките решетки. - смених им пълнежа и всичко си стана супер.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
slug

Škoda Фен

Фарове за мъгла

Мнение от slug »

Един съвет от мене.
По добре си сложете ЛЕД осветление.
На Фабията,така съм решил проблема.
Паля и те светят,минавайки на къси те изгасват.
На Октавията е по лесно.
На режим АUTO,светят само дневните.

p.s
Така са го решили чехите,така правя и аз [smilie=pardon.gif]

https://forum.skodahome.cz/topic/17829- ... n%C3%ADku/
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Фарове за мъгла

Мнение от joro_kem »

lubomirov1985 написа: 25.01.2019, 09:50:01...Халогените ги купувах от Милотек...
помня, че като публикува първите снимки с тях в темата за автомобила си (в другия форум), дискутирахме дали и на турбодизел е възможно да се монтират и в крайна сметка съм запомнил, че не е добро решение заради интер-кулера.
vladkant

Шкода Новак

Фарове за мъгла

Мнение от vladkant »

zzankov написа: 24.01.2019, 22:17:48 Ми тия в основният фар си вършат перфектно работата.
На няколко пъти карах в мъгла и на мен не ми хареса.....
И за това търся някак да насадя някакви в решетката. Гледам ги в али, ама за момента 100 кинта за комплект нямам :/
vladkant

Шкода Новак

Фарове за мъгла

Мнение от vladkant »

joro_kem написа: 26.01.2019, 07:59:30
lubomirov1985 написа: 25.01.2019, 09:50:01...Халогените ги купувах от Милотек...
помня, че като публикува първите снимки с тях в темата за автомобила си (в другия форум), дискутирахме дали и на турбодизел е възможно да се монтират и в крайна сметка съм запомнил, че не е добро решение заради интер-кулера.
За интеркулера има начин да се охлажда, пластмасата се разпробива около фара, другият начин който го мисля е да пренасоча част от въздуха който влиза за радиатора на климатика.
Ама като стигна до монтаж- тогава ще ги мисля и тези неща :)
vladkant

Шкода Новак

Фарове за мъгла

Мнение от vladkant »

zzankov написа: 25.01.2019, 08:58:28 https://www.aliexpress.com/item/High-Qu ... st=ae803_5
Това е най-близко за твойта платформа.
Ще играе макетният нож,но това е положението.
Да, гледах че и за пасат извивката е почти същата :) ама за момента е в застой този "проект", че междувременно смъкнах тавана, съсипах три фара и куп други глупости [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”