Покупка на Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
Има доста варианти за втора употреба.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Покупка на Супърб
Жоро, потвърждавам измереното.
Предните са 5мм., задните са 4мм. Става дума за единичните.
Това потвърждава твърдението на техниците от Еуратек, че няма разлика в дебелините между единични и двойни стъкла.
Според тях също така няма и разлика в шумовете, но аз искам да го тестваме с теб.
Апропо, имам под ръка и Пасат В8, 2017-та.
При него стъклата отпред / отзад са по 4мм.
Държа да отбележа, че при 120 - 140 км/ч Пасат-а е по - тих откъм външни шумове спрямо Шкода, въпреки по - тънките стъкла.
Което ще рече, че ключа от мазето е някъде другаде
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Покупка на Супърб
2 пасата В8 съм карал, дизелови...не съм се замислял за разлика в шума.
На драго сърце ще ги тестваме, нооо..под моят капак бие сърце на трактор
Сигурен съм, че шумът при теб ще е по-малък от при мен въпреки стъклата.
На драго сърце ще ги тестваме, нооо..под моят капак бие сърце на трактор
Сигурен съм, че шумът при теб ще е по-малък от при мен въпреки стъклата.
-
dr_chill
Покупка на Супърб
Имам още един въпрос около покупката на супърб.
Твърде ниска ли ще е колата за Симеоново? Също и в зимни условия.
Най-вероятно ще трябва да се вземе 4х4 и изборът ще е между 4х4 Кодиак или 4х4 Супърб ,които са на горе-долу сходна цена.
Доколкото знам и 4х4 , и DSG допълнително свалят clearance-a и нямам представа колко ще е разумно за този участък в София.
П.П. Предпочитам Супърб, но май ще трябва да съм практичен. :/
Твърде ниска ли ще е колата за Симеоново? Също и в зимни условия.
Най-вероятно ще трябва да се вземе 4х4 и изборът ще е между 4х4 Кодиак или 4х4 Супърб ,които са на горе-долу сходна цена.
Доколкото знам и 4х4 , и DSG допълнително свалят clearance-a и нямам представа колко ще е разумно за този участък в София.
П.П. Предпочитам Супърб, но май ще трябва да съм практичен. :/
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Покупка на Супърб
Колко сняг сте имали последните 2-3 да не каже 4 години?
Със сигурност Кодиака ще е по-удобен и няма да го мислиш, ама заслужава ли си за 5 дни в годината да се лишиш от другия кеф?
Със сигурност Кодиака ще е по-удобен и няма да го мислиш, ама заслужава ли си за 5 дни в годината да се лишиш от другия кеф?
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Единия от Админите във другия форум, Петър Райков - PRR, си взе точно Супърб комби 4х4, а той точно там живее, на място високо, труднодостъпно и със сериозни преспи зимата.
Доволен е от колата. Има и Лада 4х4, ама когато я взе, още не беше си купил Супърба, беше с ОК1 Tour.
Поздрави.
Доволен е от колата. Има и Лада 4х4, ама когато я взе, още не беше си купил Супърба, беше с ОК1 Tour.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Покупка на Супърб
Супърба лази по корем заради дългото си междуосие. Т.е. неподходящ е за дълбок сняг и/или неравности. Реално 4х4 му е просто да не пробуксува, за клиренс при тази кола е въобще излишно да се споменава.
Кодиак си е паркетник, но поне клиренса му е приличен (като за паркетник).
Сега колко сняг имате на Симеоново и какви пътища ти се налага да преминаваш - това вече ти си знаеш. Аз там съм виждал как се окопава Allroad, а той е несравнимо по-проходим от Супърба (че и от Кодиака). От друга страна това са няколко дни в годината, така, че ти си решаваш.
Кодиак си е паркетник, но поне клиренса му е приличен (като за паркетник).
Сега колко сняг имате на Симеоново и какви пътища ти се налага да преминаваш - това вече ти си знаеш. Аз там съм виждал как се окопава Allroad, а той е несравнимо по-проходим от Супърба (че и от Кодиака). От друга страна това са няколко дни в годината, така, че ти си решаваш.
Бееееее.....
-
dr_chill
Покупка на Супърб
Симеоново е все още в процес на разработка така да кажем и не мога да говоря от опит.
Само знам че улицата не се чисти зимата. Но то ако падне повече сняг и Карок няма да успее да излезе без да е почистено.
Все пак благодаря, наистина за няколко дни в годината не ми се прави компромис с това, което вече съм харесал и решил да взема. Иначе, за да се стигне дотам голяма част от пътя е по Симеоновско и едни 500-800метра по вътрешни улици. Даже не знам и доколкото ще имам нужда от това 4х4 да си призная.
Само знам че улицата не се чисти зимата. Но то ако падне повече сняг и Карок няма да успее да излезе без да е почистено.
Все пак благодаря, наистина за няколко дни в годината не ми се прави компромис с това, което вече съм харесал и решил да взема. Иначе, за да се стигне дотам голяма част от пътя е по Симеоновско и едни 500-800метра по вътрешни улици. Даже не знам и доколкото ще имам нужда от това 4х4 да си призная.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Покупка на Супърб
dr_chill,
Няма да имаш проблем със Супърба зимата в Симеоновско.
Според ме отиди покарай колите и виж коя ти пасва.
Няма да имаш проблем със Супърба зимата в Симеоновско.
Според ме отиди покарай колите и виж коя ти пасва.
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Покупка на Супърб
Направи един тест драйв и на Кодиака.На мен лично по- ми харесва от Супърб III
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Абе вземи си една Шкода Октавия Скаут и не се занимавай с глупости ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
В крайна сметка аз си поръчах l&k 2.0tsi.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Покупка на Супърб
Страхотен избор!:) Ще останеш доволен, гарантирам, комбинацията автомобил/оборудване/двигател и скорости носи много, много положителни емоции. 3 месеца и 6000км по-късно все още продължавам да си търся поводи да пътувам с нея:)
-
rmrm
Покупка на Супърб
Браво!
Сподели допълнителни екстри, цвят, салон, че и при мен нещата отиват към L&K 2.0 TDI ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Във Варна стана, всяка втора Шкода Суперб е L&K вече
Банално.
Поръчай я Спортлайн.
Поръчай я Спортлайн.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ