Superb - екстри

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

Здравейте,

И аз се колебаех дали да чакам новия модел на Супърб (или евентуално на Октавиа). След прочетеното в темата 'Покупка на Супърб' май ще се ориентирам към настоящия модел. Да попитам и аз няколко въпроса:

- Спрял съм се на Супърб Edition, който има доста екстри. Какви други глезотиики си струват и бихте препоръчали? [smilie=pleasantry.gif] (знам, че е обсъждано из темите, но все пак колкото повече толкова повече).
- Цените падат ли, когато се очаква нов модел и стария го пускат, за да се разпродаде?
- От ЕТ изобщо правят ли отстъпки (имам предвид допълнителни)? [smilie=search.gif]
- Какво може да кажете за 150кс. TSI мотора? Не ми трябва хипер бърза кола, но и в никакъв случай не искам да е бавна.
- И не на последно място - кой е най-грабващия цвят за Супърб? За Октавиа бях харесал quartz grey, но някакси не ми върви на Супърба ;)

Първоначално се бях спрял на Октавиа, но Супърба веднага ме грабна и започнах да го обмислям като вариант. [smilie=yess.gif]
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от SimichOil »

Здравей :) И тук да кажа, за мен задължителните екстри са :
- DCC - адаптивното окачване
- Smart Light Assist - фаровете са уникални
- Дигитален кокпит - на мен ми харесва, но има хора които не го харесват. Тук вече е въпрос на вкус
- Quartz Grey е страхотен цвят, аз лично съм с такъв. За мен това е най-добрия цвят за тази кола (пак въпрос на вкус де) :)
- Canton с 11 високоговорителя
- Двойните стъкла не съм ги виждал наживо и не знам струва ли си. Колата и без друго си е доста обезшумена.

Цените и сега са си доста добри и отстъпките са много прилични. Повече от това и да вземеш, ще е геройство и отстъпката ще е много малка. Особено както сега има и още един "подарък" - безплатно каско за 1-вата година.

Ето го цвета :)
C7A12DD2-CE6A-4221-B46C-83D7C1B71664.jpeg
E600308C-CF25-4CA9-97CA-E72F1E15BF22.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

Вярно е много яка в тоя цвят [smilie=thank_you2.gif]. Досега бях виждал само Октавиа в quartz grey.

Ако питаш мен така наречените им отстъпки са си стандартните им цени. Подарък автокаско първата година имат за дизелови двигатели само.

Какъв ти е салона вътре? ;)
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от SimichOil »

Кафява перфорирана кожа

Изображение

Изображение
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

браво Обаче май я има само на L&K, ще питам Събота на тест драйвя
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Superb - екстри

Мнение от bega4kata »

Суперб и той шуми от предните огледала над 120.За това мисля, че екстрата с предните стъкла е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Superb - екстри

Мнение от didoya »

Мда, с двойните стъкла огледала не се чуват, потвърждавам! Трудно можеш да различиш дали се движиш със 100 или със 180, особено ако асвалта е хубав

Другата екстра, която е задължителна според мен за тази кола е DCC. С нея можеш да имаш 2 коренно различни автомобила в 1. А на Комфорт возенето наистина е много на ниво, дори с 18 цолови джанти.
Аватар
TSI-LK

Škoda Фен²

Гараж: TDI

Superb - екстри

Мнение от TSI-LK »

Днес имах дълга дискусия с дилърите от Шкода за двойните стъкла.
Тяхната информация е, че дебелината на двете стъкла взети заедно е колкото на едно стъкло.
Тоест няма разлика в дебелината ( според тях ).

Ще ми е интересно да направим на практика подобно измерване, за да се потвърди / отхвърли това.

По неведоми пътища, за които ще им счупя ръчичките, аз съм от тъпаците с единично стъкло.

Обаче ако наистина има разлика няма кво да ме спре да си ги сменя ;)

Та ще искам и тестдрайв с някой с двойни стъкла за да сравним.

И да вметна, имал съм няколко аудита с истински двойни стъкла навсякъде, там разликата е феноменална.
nikolay5roff

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от nikolay5roff »

Здравейте,

Според мен цените в момента са повече от чудесни и лично аз бих взел супърб, но засега се въздържам тъй като нямам нужда от кола 270 коня а не искам дизел.
Въпроса на колегата за мотора 1.5 TSI доста ме вълнува, мислите ли че колата ще е твърде слаба?
Все пак 150 коня на кола която все пак няма тон и половина, не изглежда толкова трагично за не чак дотам спортното ми каране, по скоро искам да ми е удобно. Колата ще е за семейна.
Лошото е че ми казаха че няма бензинов супърб за тест драйв . По мненията които чета за този мотор излиза едва ли не че е някакъв боклук, който в никакъв случай да не се купува за такава голяма кола. Някой има ли познат с този мотор за някакво реално мнение?
Благодаря предварително!
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Superb - екстри

Мнение от odo »

Все още ли не са пуснали 2,0 TSI 190 коня?
Иначе@Бай Ненчо, има 1,4 TSI и мже да сподели впечатления.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Superb - екстри

Мнение от Rangel »

@nikolay5roff, колата е над 1.5 т. празна.
rmrm

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от rmrm »

И аз останах с такова впечатление за 1.5 TSI, заради това попитах. ;) Ако някой може да изкаже мнение за този двигател ще е супер, въпреки че естествено всичко е субективно. Определено би ме дразнило колата да се мъчи докато набира.
Засега нашите колебания са между Октавиа и Супърб, Октавията достига цената на Супърба с допълнителните екстри, и заради това започнах да гледам и Супърб.
nikolay5roff

Шкода Новак

Superb - екстри

Мнение от nikolay5roff »

Колата е била на 1.5 т.
В момента по конфигуратор супърб бизнес комби:

"Собствено тегло, включително водача минимално1.467 kg"

което означава че празна е дори под 1.4 т !

В никакъв случай не е Ферари , ама ако някой може да даде реално мнение ще ни е много от полза:)
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Superb - екстри

Мнение от Rangel »

Може би се заблуждавам, защото дъм с дизел и 4х4.
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Superb - екстри

Мнение от didoya »

1.5tsi на предно с ръчни скорости е 13хх килограма. 150 коня и 250 нютона в никакъв случай няма да се мъчат с купето. Ако човек гони бюджет, иска комфортно и широко купе, може без 4х4 - според мен е много приличен избор. Надеждността няма какво да я мислите - това е нова кола с 5 години гаранция:)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”