Още две/три неща похлопват в С2. Едното е механизма за затваряне на 5-тата врата, самата 5-та врата трябва да се регулира на определено време, ако се изпозлва много twin-door и другото нещо е кората на самата врата. Отделно при по-хладно време някоя клапа на парното и тя постъгрва в началото. като цяло това ми е направило впечатление като слаби страни на интериора.odo написа: 19.03.2019, 09:27:52 Аз затова казвам, че С2 е с най-добрата сглобка.
На него ми скърцаха две неща - жабката, която като се уплътни повече звук не издаде и вратите, които след реглаж утихнаха.
На С3 чат пат се обажда нещо от под волана и около жабката, но си засилвам музиката и не им се вталясвам
Покупка на Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
Покупка на Супърб
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Покупка на Супърб
Аз също бих си направил индивидуална поръчка, въпреки чакането. Печката е излишна и според мен.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
-
dr_chill
Покупка на Супърб
Привет, аз малко се намесвам в темата на prvv,но ми се стори подходяща и се надявам че ще е полезно и за него. Писал съм и в друга тема, затова по-накратко:
С приятелката обмисляме покупката на нов Супърб, не е крайно наложително, имаме си Ярис, но ни трябва по-стабилен автомобил. Въпросите ми са:
1) предстои фейслифт,който може да не се окаже толкова успешен, но все пак струва ли си да се изчака?
2) предстои и изложение октомври месец в София, доколкото знам отстъпките при закупуване/поръчка на автомобил на място са доста високи. Помня че преди 2 години ми предложиха CR-V с отстъпка от 10-12 хиляди лв. Но все пак Шкода има постоянно отстъпки затова не знам там как стоят нещата. Някой запознат ли е ?
Та общо взето три опции:
1) да се чака фейслифт
2) да се чака изложение
3) да се поръча сега ако няма значителна разлика в цените при изложението
Като цяло същото важи за Октавия, не сме твърдо решени за Супърб. Но при Октавията въпросът е единствено дали да се чака изложението.
С приятелката обмисляме покупката на нов Супърб, не е крайно наложително, имаме си Ярис, но ни трябва по-стабилен автомобил. Въпросите ми са:
1) предстои фейслифт,който може да не се окаже толкова успешен, но все пак струва ли си да се изчака?
2) предстои и изложение октомври месец в София, доколкото знам отстъпките при закупуване/поръчка на автомобил на място са доста високи. Помня че преди 2 години ми предложиха CR-V с отстъпка от 10-12 хиляди лв. Но все пак Шкода има постоянно отстъпки затова не знам там как стоят нещата. Някой запознат ли е ?
Та общо взето три опции:
1) да се чака фейслифт
2) да се чака изложение
3) да се поръча сега ако няма значителна разлика в цените при изложението
Като цяло същото важи за Октавия, не сме твърдо решени за Супърб. Но при Октавията въпросът е единствено дали да се чака изложението.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Покупка на Супърб
Според мен изчакай фейса.Болежките на модела, ще са изчистени а може и да са вкарали други полезни екстри.На есен май ще го представят.Разлика в цените ще има,въпреки че,аз не мога да схвана тея "промоции" на Шкода.Уж промоция,ниска цена а...у,пък със сегашната промоция на Октавия цената е същата,като на моята когато я взимах и имам повече екстри,а модела тъкмо беше излязъл.
п.п.Вземи си Супърб!
п.п.Вземи си Супърб!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Покупка на Супърб
А може да изчакаш, като излезне лифта, може да пуснат остатъчните бройки от префейса на доста добра оферта. Тамън и ще знаеш има ли съществени разлики.
Бееееее.....
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
Мерси за отговорите. Още няколко въпроса:
Знае ли се как ще изглежда фейслифта, в интернет видях доста снимки, но май все са предположения?
272к.с по бърз ли е от 280? По разни ревюта казват, че 280 ускорява до 100 за 5.1с, а според шкода е за 5.8. 272к.с. го дават за 5.5 , но не намирам данни от реално измерване. От любопитство питам, така или иначе 280 не се продава вече.
Columbus струва ли си парите спрямо Amubdsen? Това което разбрах е че Ами дсен не може да пуска видео.
Аз за сега на мога да реша дали да купувам.![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Знае ли се как ще изглежда фейслифта, в интернет видях доста снимки, но май все са предположения?
272к.с по бърз ли е от 280? По разни ревюта казват, че 280 ускорява до 100 за 5.1с, а според шкода е за 5.8. 272к.с. го дават за 5.5 , но не намирам данни от реално измерване. От любопитство питам, така или иначе 280 не се продава вече.
Columbus струва ли си парите спрямо Amubdsen? Това което разбрах е че Ами дсен не може да пуска видео.
Аз за сега на мога да реша дали да купувам.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Покупка на Супърб
Най-доброто, което съм виждал 0-100 км/ч за 280к.с. е 5,6 сек. аз съм правил 6 сек.prvv написа: 20.03.2019, 15:18:31 Знае ли се как ще изглежда фейслифта, в интернет видях доста снимки, но май все са предположения?
Аз за сега на мога да реша дали да купувам.
Колумбуса категорично НЕ си заслужава /аз съм с 9" Колмбус/, даже не знам за какво ти е и Амудсена, при положение че има mirror link с sygic за 150лв с трафик информация в реално време и доживотен ъпдейт на картите.
Изчакай до есента и ако няма информация за ФЛ, купувай
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
Значи на готовите коли на склад единствено им липсват двойните стъкла. Сега в събота ще има тест драйв в Бургас, дано да има такава да пробвам. В магазина за тест имат само дизел и без DCC
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Покупка на Супърб
Мойта е на 2,5 год. и няма никакво скърцане.
На предишния ми С2 единствено скърцаха вратите,но и това се оправи.От време на време в студено време поскръцваше кожата на задните облегалки и това е.
Иначе за ускорението има клипове за 5,1 и за 5,2;5,3 и т.н.
На предишния ми С2 единствено скърцаха вратите,но и това се оправи.От време на време в студено време поскръцваше кожата на задните облегалки и това е.
Иначе за ускорението има клипове за 5,1 и за 5,2;5,3 и т.н.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Покупка на Супърб
аз пък като лаик да попитам какви са тея двойни стъкла, че малко съм объркан
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Покупка на Супърб
Акустични, за шумоизолация. Стъклопакет 
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Покупка на Супърб
Ето такива, две слепени, за шумоизолация, акустични:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Günter Stg 1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Покупка на Супърб
За чакането на фейса - тя техниката за него вече е в настоящият модел - само промени по външният вид ще има.
Относно 272 срещу 280 коня - 272 на хартия е малко по-бърз до 100 заради скоростите, но на практика не мисля че ще усетиш разлика.
А за скърцането - поне до 5к км е съвършено тиха вътре, по-натам ще видим:)
Относно 272 срещу 280 коня - 272 на хартия е малко по-бърз до 100 заради скоростите, но на практика не мисля че ще усетиш разлика.
А за скърцането - поне до 5к км е съвършено тиха вътре, по-натам ще видим:)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Покупка на Супърб
Не съм много сигурен.didoya написа: 21.03.2019, 13:13:28 За чакането на фейса - тя техниката за него вече е в настоящият модел - само промени по външният вид ще има.
То и при ФЛ на Октавия уж само външни промени,пък сложиха Blind Spot,Лед фарове,други медии.......
На Супърба аз лично очаквам,освен ЛЕД Фарове(само дано не са същия боклук като на Октавия)360 градуса камери.