Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Да не "цапаме" хубавата тема на колегата.
Емо искаше да каже, че тук - никой не отрича и не крие за форума, от който всички сме се запознали първоначално. Сега, че се е стигнало до това да има два форума- всеки сам може да си направи изводите, като вземе предвид фактите (а не- този така ми каза, онзи ми каза). Докато там- все още упорито се отрича/крие по-скоро за съществуването на този форум, да не навлизаме и в други детайли. (понеже става- аз казвам - както написах в скобките по-горе).
Този пост ще бъде изтрит след ден два (от мен- понеже е спам).
Колега Стефан, ако може една молба?
Пусни една тема в общите- дъра бъра за Голфчето, да го видим. Впечатления и прочие.
Ще бъда благодарен.
Поздрави!
Емо искаше да каже, че тук - никой не отрича и не крие за форума, от който всички сме се запознали първоначално. Сега, че се е стигнало до това да има два форума- всеки сам може да си направи изводите, като вземе предвид фактите (а не- този така ми каза, онзи ми каза). Докато там- все още упорито се отрича/крие по-скоро за съществуването на този форум, да не навлизаме и в други детайли. (понеже става- аз казвам - както написах в скобките по-горе).
Този пост ще бъде изтрит след ден два (от мен- понеже е спам).
Колега Стефан, ако може една молба?
Пусни една тема в общите- дъра бъра за Голфчето, да го видим. Впечатления и прочие.
Ще бъда благодарен.
Поздрави!

- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Искрене, не подценявай „средните селяни“, като мене, които се интересуват повече от автомобили, отколкото от лични дрязги.
В т.нар. „друг форум“, до сега не съм прочел нито една оплювка към този форум, а го следя мнооого редовно.
По отношение на Голфчето - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=87&t=424990 http://официалните.bg/forum/index.php?/to ... %BA%D0%B0/
И двете теми са на доизживяване, защото на Голфчето не му се случва нищо друго интересно, освен да се кара
Поздрави! (трий като прецениш)
В т.нар. „друг форум“, до сега не съм прочел нито една оплювка към този форум, а го следя мнооого редовно.
По отношение на Голфчето - http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=87&t=424990 http://официалните.bg/forum/index.php?/to ... %BA%D0%B0/
И двете теми са на доизживяване, защото на Голфчето не му се случва нищо друго интересно, освен да се кара
Поздрави! (трий като прецениш)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Стефане, въобще не съм се съмнявал.
Не си прочел, зашото никъде не се споменава!
То всеки от нас се интересува от автомобили. Лични дразги нямаме, за това сме тук, в този форум!
А относно Голфа, знам я темата, имам регистрация във Фалве форума.
Знам и другата, молбата ми беше да пуснеш няколко снимки и характеристиката на голфа тук.
Поздрави!
Не си прочел, зашото никъде не се споменава!
То всеки от нас се интересува от автомобили. Лични дразги нямаме, за това сме тук, в този форум!
А относно Голфа, знам я темата, имам регистрация във Фалве форума.
Знам и другата, молбата ми беше да пуснеш няколко снимки и характеристиката на голфа тук.
Поздрави!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Бат Стефане,азв др.форум, не смея дори да напиша че ще има среща във Варна примерно.Приема се МНОГО ЛОШО.Камо ли снимки да пусна.Гледам да не ги дразня.За това и помолих да ме освободят като мод.
В др.форум има мн.готини хора,но лоша атмосфера.
В др.форум има мн.готини хора,но лоша атмосфера.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Благодаря!stefan L написа: Колега Sawyer, честито и с кеф да си я караш!
Но...сравнението ти с О2 ми се струва доста пресилено
Иначе, със сигурност има преувеличение. Когато колата е нова, всичко е розово и "по-по-най", неизбежно е.
Все пак в завой, например, ми се струва някак по-прецизна и стегната от старата ми RS-ка колкото и неопределено да звучи това. Това за "нищо общо с О2" може би беше прекалено наистина, но новата RS-ка е достатъчно по-добра (за мен), за да кажа, че е на друго ниво.
Съжалявам, че без да искам повдигнах въпроса за двата форума. Исках да се информирам, нямах намерение да ровя в болни теми.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Честито за придобивката! Цветът е маниашки! Определено прави колата една идея по-уникална. Черно ще й ходи много, например нови джанти 
goAPR
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Благодаря, Stuci! Черни 19-ки, това я очаква.
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Страхотна съдба, значи
19-ите респектират! Вложи парите си в качествен продукт. Предполагам си знаеш де, но щом ще 19" не е все едно кой я произвел.
goAPR
- Stuci
- Обратна връзка:
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Да, там бяхме. Обаче пък не съм забелязал злобния Супърб с черните джанти.
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Tок имахте ли?!
Мръднахме с жената в промеждутъка когато бебето спи да пием едно кафе в Старбъкс, но много бързо си тръгнахме, защото докато се качвахме тока по магазините спря 
goAPR
-
pepi
- Гараж: Octavia
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Stuci написа:Tок имахте ли?!Мръднахме с жената в промеждутъка когато бебето спи да пием едно кафе в Старбъкс, но много бързо си тръгнахме, защото докато се качвахме тока по магазините спря
Аз теб те видях днес около обяд по "България" карах зад теб, даже то свирнах на кръстовището на "Гоце Делчев"
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Хаха, да чух, че някой свирна, ама не знаех кой на кого и за какво свиркаpepi написа:Stuci написа:Tок имахте ли?!Мръднахме с жената в промеждутъка когато бебето спи да пием едно кафе в Старбъкс, но много бързо си тръгнахме, защото докато се качвахме тока по магазините спря
Аз теб те видях днес около обяд по "България" карах зад теб, даже то свирнах на кръстовището на "Гоце Делчев"
goAPR
-
pepi
- Гараж: Octavia
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Бях под прикритие с тъмно синя Корса
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
В офис сградите нищо не спира никога, и ядрена война да има, пак ще си работим.Stuci написа:Tок имахте ли?!Мръднахме с жената в промеждутъка когато бебето спи да пием едно кафе в Старбъкс, но много бързо си тръгнахме, защото докато се качвахме тока по магазините спря
Иначе я бях заврял стратегически на място със стена отзад и отдясно, даже не знам как си я забелязал.