Покупка на Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Покупка на Супърб
Здравейте момчета. Обмислям да си взема нов Супърб 2.0тси 272к.с. В Шкода има налични няколко L&K които са с сходно оборудване и различни цветове и на доста добра цена. Това което ме дразни е, че са пропуснали да добавят някой не много скъпи а полезни екстри като двойни стъкла, масаж на седалки и лостчета за смяна на скоростите от волана. Въпросите ми са ако реша да си конфигурирам нова кола, колко време ще я чакам и ще има ли такава отстъпка? Фейслифт ли ще е или още се правят поръчки за сегашната? Дали като пуснат фейслифта ще има такива отстъпки? Сега в конфигуратора няма L&K, значи ли че повече не може да се поръчва? Иначе в ценовата листа ги има.
Този мотор прави ли нагар, как ще му се отрази градското? Има ли нужда лт печка или загрява бързо? И последно, в момента карам а6 2011 3.0 тди. За толкова време в бг вътре не е успяла да се разскърца, за разлика от БМВтата които съм имал преди. Шкодата как е в това отношение? Благодаря предварително, ако се сетя нещо друго ще питам.
Този мотор прави ли нагар, как ще му се отрази градското? Има ли нужда лт печка или загрява бързо? И последно, в момента карам а6 2011 3.0 тди. За толкова време в бг вътре не е успяла да се разскърца, за разлика от БМВтата които съм имал преди. Шкодата как е в това отношение? Благодаря предварително, ако се сетя нещо друго ще питам.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Покупка на Супърб
Здравей,
Според мен освен двойните стъкла другите липсващи екстри са ненужни
Печка не ти трябва загрява бързо.
Уви скърца.
Ако решиш да си конфигурираш задължително си сложи smart light assit, чакането е според зависи от 2 до 4 месеца.
Според мен освен двойните стъкла другите липсващи екстри са ненужни
Уви скърца.
Ако решиш да си конфигурираш задължително си сложи smart light assit, чакането е според зависи от 2 до 4 месеца.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Покупка на Супърб
На автомобил с поръчка, мисля че няма такава отстъпка. Смарт лайт трябва да имат наличните.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Покупка на Супърб
панорама имаш ли?odo написа: 18.03.2019, 22:54:33 Здравей,
Според мен освен двойните стъкла другите липсващи екстри са ненужни![]()
Уви скърца.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Има, как да няма - цъкprvv написа: 18.03.2019, 19:06:31 Сега в конфигуратора няма L&K, значи ли че повече не може да се поръчва?
Успех с избора или с поръчката.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Покупка на Супърб
Моят съвет е,да си я конфигурираш с каквото ти душа и сърце искаш. 
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
И при нови конфигурирани автомобили правят същите отстъпки. Избери си каквото искаш ти, чакането да е проблема.
- SimichOil
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Smart Light го няма почти нито една налична кола. Просто дилърите когато поръчват не го слагат като екстра, а за мен това е задължително !! Това е една от най-полезните екстри. Като видя хубав Супърб на фарове (дори и L&K) - и винаги гледам дали има тази екстра. Много малко коли я имат.
- Rangel
- SimichOil
- Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Може, явно вече ги поръчват с такива 
- Rangel
Покупка на Супърб
Ако обаче правят такава отстъпка и колегата няма проблем с чакането, по-добре да си избере сам какво иска.
- odo
Покупка на Супърб
Нямам.bega4kata написа: 18.03.2019, 23:45:49панорама имаш ли?odo написа: 18.03.2019, 22:54:33 Здравей,
Според мен освен двойните стъкла другите липсващи екстри са ненужни![]()
Уви скърца.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Покупка на Супърб
Тогава ще се окаже, че от всички модели Шкода, Октавия 3 рс, е с най качествената сглобка.
GUNTER SERVICE

- odo
Покупка на Супърб
Аз затова казвам, че С2 е с най-добрата сглобка.
На него ми скърцаха две неща - жабката, която като се уплътни повече звук не издаде и вратите, които след реглаж утихнаха.
На С3 чат пат се обажда нещо от под волана и около жабката, но си засилвам музиката и не им се вталясвам![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
На него ми скърцаха две неща - жабката, която като се уплътни повече звук не издаде и вратите, които след реглаж утихнаха.
На С3 чат пат се обажда нещо от под волана и около жабката, но си засилвам музиката и не им се вталясвам
- Rangel
Покупка на Супърб
Това с волана го открих, натискаш от ляво едно капаче и спира, но не знам как да го натисна за постоянно. Малко скапахме темата на човека.