Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Еуратек

Мнение от fancko »

Sawyer написа: 11.03.2019, 11:41:14 Може би не всяка мивка с четки ще откърти нещо от колата, но със сигурност всяка ще й съсипе лака. Това е гарантирано. Винаги съм се чудил на хората, които вкарват колите си в тия машини. Евентуално пестят време (и някакви левчета може би), обаче поразиите, които правят, са огромни. Мивка с четки - абсолютно никога [smilie=nea.gif]
Ето ти отговор на въпроса за микион долара: На някои от нас времето им е ценно.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Еуратек

Мнение от redalex »

Сега се чудя - времето ли е по-ценно или колата на 6-10 години?
И вярно, че сме в България ама сериозно се изненадвам, че има хора, които си мислят, че в официален сервиз ще им прецакат нарочно колата?!?! [smilie=search.gif]
hvp800

Škoda Ludicrous

Еуратек

Мнение от hvp800 »

Човека го е страх да не му откраднат нещо , и май не се съмнява , че ще му прецакат нещо [smilie=sarcastic.gif]
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Еуратек

Мнение от Taratajki »

Ох, последните две страници голям хумор :D Как се смях. Все още мисля, че някой се бъзика с нас :D Щото има доста , нали, как беше думата, педантични? потребители , та човека ни иронизира.
Иначе би било болестно състояние [smilie=fool.gif]
Kol4o

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Kol4o »

Здравейте, в понеделник отидох в ЕТ в 9:05 както се бях разбрал с една възрастна дама-приемчик от много години. Взе ми ключовете, поиска ми талон, преглед и ГО. Попитах защо са и, а тя отговори, че трябвали. След като я попитах дали колата ще се движи по улиците карана от друг човек тя склони да признае, че някой БХ ще ми кара колата. Попитах какво ще представлява протокола за приемане на колата, няма ли да ми тестват колата, кое работи и кое не работи за да нямам претенции когато ми я сдават. Отговорът ми беше я мини отзад да видим дали четирите зони на парктроника ти работят. Когато я попитах какво да правя например при сдаване на колата в зоната на ремонта има деруги или щети, ме увери,че това няма как да стане, ами като се кача в колата и нещо по таблото свети какво правим?! Жената не беше никак любезна искаше да оставя кола, която съм избирал месеци, някой да се качи и да я кара. Питах я директно дали те ще правят нещо по колата. Каза ми, че работят с подизпълнители, ами тогава защо за бога на вас да оставя колата като нямате един рапатрак да ми прекарате колата до подизпълнителя а трябва да я шофира някой? Ако колата ми попадне в ПТП какво ще ми обяснят? Попитах я къде ще се прави колата, отново мънканици. Толкова ли е трудно като отидеш в ЕТ и те очакват и ще се дават 1к за броня и труд да ти се разясни какво и къде ще се прави по колата ти, варианти за избор на сервиз и т.н. Колата още не е готова, след обаждане по познати разбрах, че ЕТ работят с ГОРОВ сервиз в Елин Пелин славещ се с добри отзиви, оказа се, че там хората не ти шофират колата, а идват с пътна помощ. Поисках колата ми да се прави там и сам да си я закарам. Очаквам в понеделник колата ми да бъде докарана в ЕТ и ще видим какво се е случило. Относно мнения, че няма драма и това е само една броня, не смятам, че да останеш без кола два или три пъти понеже по сервизите са некъдърници и не могат да ти направят цвета не е драма. Тая кола е за каране, имам си работа и ангажименти и за това смятам, че много правилно постъпих и продължавам да съм с недоверие към ЕТ. Ще пиша като си взема колата да видим каква е драмата!
Kol4o

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Kol4o »

P.S. Автомивката, на която стана щетата е в Дружба-1, но шефът беше абсолютно адекватен и подходи много професионално, защото знаете как можеше да завърши една такава история на друго място.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

С две думи: "Без думи".
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от SimichOil »

На мой познат точно в този сервиз му бяха карали колата и единия служител я беше одрал зверски. Така че внимавай [smilie=pardon.gif]
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Еуратек

Мнение от igeorgiev82 »

SimichOil, ти друга работа нямаше ли,че точно туй да му кажеш ся [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
nrayanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от nrayanov »

Излиза че обслужването на коли в ЕТ е перфектно [smilie=sarcastic.gif]
fancko

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от fancko »

Лелей,@Kol4o, ако беше на моето място миналата година, сигурно щеше да получиш инфаркт. Аз правих предна броня, задна броня и три врати :) :) :) .
Kol4o

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Kol4o »

Според мен не е важно кой какво ще получи, сподели по-добре дали остана доволен и къде ти я боядисаха. Може би, ако моята кола беше нова (лизингова) нямаше да се притеснявам толкова, но в моя случай не е така и искам просто да се държат професионално, без да се шикалкави и клиента да се чувства сигурен като си поверява колата на официалният сервиз на марката. Утре ще пиша как е минало всичко, за да знаят хората къде да не ходят и къде да предпочитат да си правят колите.
fancko

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от fancko »

Във Ветек я правиха.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Kol4o написа: 17.03.2019, 19:48:07 Според мен не е важно кой какво ще получи, сподели по-добре дали остана доволен и къде ти я боядисаха. Може би, ако моята кола беше нова (лизингова) нямаше да се притеснявам толкова, но в моя случай не е така и искам просто да се държат професионално, без да се шикалкави и клиента да се чувства сигурен като си поверява колата на официалният сервиз на марката. Утре ще пиша как е минало всичко, за да знаят хората къде да не ходят и къде да предпочитат да си правят колите.
Е ти отиваш предварително предубеден,че ще ти сменят мотора и ще ти сложат от резачка. Без никога да си ходил и чел едни дълги легенди на едно друго място. Има нещо сбъркано във философията ти. И като си остави колата, защо не пита в кой сервиз,ще ти я правят?
П.П. Спа ли тия дни или се будеше с кошмари? [smilie=sarcastic.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Kol4o

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от Kol4o »

Днес взех колата, мога да се похваля, че днес обслужването беше на ниво. Задната броня е добре боядисана и добре напасната. Всичко по колата работи и изглежда както преди. Измита отвън и отвътре точно както я бях оставил и аз. Доволен съм. Единствена забележка имам и тя е, че почивките на приемчиците и касата не са синхронизирани, но не е болка за умиране.
Успехи пожелавам на всички!
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”