Здравейте,Търся да купя закопчалката на колана.
На някой да му се намира здраво с кабел? Шофьорското ми трябва.
Колата е Октавия фейс 2009
Закопчалка на колана на седалката
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
adventure_stz
- Гараж: Skoda superb combi 2011
2.0 tdi 170 кс 4x4 6 manuel gear
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
Започна да не отчита постоянно, че е закопчан колана ли? Преди 1 месец го излекувах с разцепване, почистване и обратно залепване.
-
adventure_stz
Не отчита, че е откопчан, няма индикация,не свети на таблото и не издава звуков сигнал за откопчан, все едно е постоянно закопчан. Гледах го одеве и ми се видя, че е капсолована пласмасата.
- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
Да. По скоро е залепен. Разлепването е трудно но не невъзможно. С чук се удря странично докато леко поддаде някъде, а след това с нож внимателно се разрязват двете части. Когато се залепи след това обаче, си мисля, че повече няма да може да се разглобява.
Сигурен ли си, че е в закопчалката проблема? Защото когато е прекъсната веригата не свети. Когато се окъси, светва. Тоест ако има прекъсване някъде преди закопчалката, няма да светне.
Сигурен ли си, че е в закопчалката проблема? Защото когато е прекъсната веригата не свети. Когато се окъси, светва. Тоест ако има прекъсване някъде преди закопчалката, няма да светне.
-
adventure_stz
Така мисля, че е тя,защото онзи ден го прави няколко пъти, ту свети като няма колан, ту не свети като го махна, вчера отказа напълно и не свети, пробвах със слгане и махкане на колана няколко пъти и ту сработваше ту не и накрая отказа. Това ме навежда мисълта за закопчалката. Въпроса е сега дали мога да намеря здрава със същия номер. В Еуратек нямат налична