Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Идеята ми беше,че са три размера на тез лампи. Най-малките са в жабката, средните са в плафоните и най-големите във вратите.
За тази в жабката търсих снимка, но не намирам.
За тази в жабката търсих снимка, но не намирам.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
miroslav_r
- Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV
Jordito ще взема лед нарви от тех-ко.
Щом ме насочваш на там, значи ще са ок крушките. Благодаря.
VALDO тази 26мм за жабката от къде да си я набавя?
Щом ме насочваш на там, значи ще са ок крушките. Благодаря.
VALDO тази 26мм за жабката от къде да си я набавя?
-
miroslav_r
Колега къде извършват качествено тази услуга? Насоки?skodko написа: 28.12.2018, 02:04:07 Начи смятай ако свалиш лупите за едно ново покритие как ще прогледнеш.
-
Дидко-19810
- Гараж: Октавия 2 vrs TDI 170hp CR. passat b5 1.9TDI
- Обратна връзка:
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Аз си я купих от Брюколажа.
-
miroslav_r
От днес и моята шкода е с лед мигачи и задна. Като включа на R и отзад става като ден, а ледовете в багажника осветяват всичко.
Искрени благодарности на Jordito за добрите съвети и бързото снабдяване с правилните лед лампи.![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Искрени благодарности на Jordito за добрите съвети и бързото снабдяване с правилните лед лампи.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
mordo
Супер, честито. И аз съм "оледен" - предни мигачи, габарити, задни мигачи, задни светлини (фарове, стопове, задна) и интериор. Единственото, което ме дразни, е че изписва грешка (изгоряла лампа), но вече толкова време карам така, че свикнах.
Поздрави.
Поздрави.
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Здравейте, преди половин час смених с LED крушките в багажника на Октавия 3 ФЛ, стана без проблем. Ако реша да сложа LED на задните мигачи и задните светлини трябва ли да очаквам съобщения за грешки и т.н.?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
socom, зависи какво ще сложиш. На Октавия 3 всичко може да се прекодира по принцип за led. Има кришки,които са с достатъчно товар и не е необходимо. Но има с по-малък товар и тогава светва чека.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Мислех за Осрам, тези:
https://autopro.bg/led-krushki-osram-pu ... -2br-84839
и тези съответно:
https://autopro.bg/led-krushki-osram-p2 ... 0k-k-t-2br
Ще ми се да е нещо проверено, в смисъл че работи без проблем.
https://autopro.bg/led-krushki-osram-pu ... -2br-84839
и тези съответно:
https://autopro.bg/led-krushki-osram-p2 ... 0k-k-t-2br
Ще ми се да е нещо проверено, в смисъл че работи без проблем.
- JORDITO
socom, ако искаш светлина на задна, Осрам не е решението. Пиши един телефон на лична и ще ти обясня.
Иначе ето ти клипче с Осрам и китаец (познай,коя е Осрам):
Ето още едно,само с китаец:
Иначе ето ти клипче с Осрам и китаец (познай,коя е Осрам):
Ето още едно,само с китаец:
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
miroslav_r
Колеги някой може ли да даде идея как да се препрогамира осветлението на заден номер, за да светят лед крушки?
Има ли въобще начин или трябва да се слагат съпротивления?
Октавия 2 преди FL
Има ли въобще начин или трябва да се слагат съпротивления?
Октавия 2 преди FL
- JORDITO
- dido123
- Гараж: Škoda Octavia 3 2.0 TDI DSG
- Обратна връзка:
Повече от две години съм с лед крушки на задния номер, една от които е на камерата и нищо не съм програмирал.