Къде да я видя тази обява?audiceco написа: 24.02.2019, 22:37:12 Видях тази докато цъках има 26 снимки и на 28.12.2018 е оставил 1460 в Еуратек София
Временно се бях поуспокоил
Та ще споделя разбира се защо. Една обява в автокъща Супърб 2016 ме вкара в размисъл.. Колкото е да харесвам 2-ката, тройка е друга песен. Много повече ми харесва Супърба в новите му форми. В момента тази обаче идва 30К с обслужването от воле! Тази автокъща постоянно вкарва Супърби от Франция, четох в най-различните форуми разнопосочни мнения за нея с преобладаващо не особено ласкави - като почти всички "вносители" пипат километражите, по-малко лъжат и в годините (не чак толкова драстично).
Та, тъй-като в момента нямам готовност да извадя тези пари, мисля да покарам още една година Хюндая докато посъбера още кинти, логично ми изглежда и да поевтинеят за тази година. Логично разсъждавайки, по-новата кола би трябвало по-бързо да се обезценява. Може би субективно очакване от моя страна.. Знам ли. Много вероятно и да не дочакам. Човек един път живее