Ключ за Octavia 2006
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
valeri1
Ключ за Octavia 2006
Здравейте, колеги. Може ли да ми препоръчате къде да направя резервен ключ за колата. Става въпрос за София. Доволни ли сте от www.soslocksmith.bg ? Ходих при един пишман-майстор, ама нещо не ми се видя читав. Вие къде сте ходили да ви направят копие?
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ключ за Octavia 2006
На “Сточна гара” на спирката на рейсовете след кръговото в посока Люлин има ключари. Доволен съм от тях. Бях си затрил ключа от Октавията. Дойдоха, отключиха я, взеха патрона и направиха ключ, обучиха му имобилайзера и готово - имам нов ключ. Не ги знам като фирма/име, но съм доволен!
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Ключ за Octavia 2006
Ключарите в кв. Лозенец, на площад Велчова завера, след спирката на 94 и 102, посока Студентски град, веднага след будката на РЕП, срещу Семинарията. Много съм доволен от тях - бързи, учтиви и компетентни.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Ключ за Octavia 2006
А аз от ключаря в Практикер Люлин. Другия им филиал е на светофара на Горубляне, веднага след бензиностанция Газпром "Ключарят на място"
И най-доволен от кварталния ключар в Редута на Велчо Атанасов и Атанас Узунов.
И най-доволен от кварталния ключар в Редута на Велчо Атанасов и Атанас Узунов.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS