Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Какви лампи да сложа на колата? Външно и интериорно осветление (Halogen, LED, XENON, Laser)
Цецо75, има едни чисто нови такива точно от този модел на Н8 , но са 4300к. Във колегата@Voyslav Filipov, са. Ако искаш ще ти дам телефона да се чуете.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Жоре, аз искам да ги сменя, щото жълтеят.
Симич, не са ми спешни, когато поръчваш нещо, пусни ми едни на същите келвини като твойте. После по куриер.SimichOil написа: 11.02.2019, 10:44:40 @Цецо75, Аз редовно си поръчвам разни нещаМога да ти ги поръчам ако искаш.
Лошото е че трябва да дам мой адрес за доставка - и като пристигнат да ти ги пратя с куриер.
п.с.@Rangel, ако ти е близо може направо да ти ги даде (ако поръча той).
Бееееее.....
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
@Цецо75,
Имам едни поръчани за друг колега - но още не са изпратени заради китайската нова година. Само да ми дадат номер и да ги пратят и ти поръчвам и на теб. Не искам да ги комбинирам защото веднъж така комбинирах и стана по-голям пакета и познай - митници, чудесии....
Сега след 2-3 дена трябва да пратят първите.
Имам едни поръчани за друг колега - но още не са изпратени заради китайската нова година. Само да ми дадат номер и да ги пратят и ти поръчвам и на теб. Не искам да ги комбинирам защото веднъж така комбинирах и стана по-голям пакета и познай - митници, чудесии....
Сега след 2-3 дена трябва да пратят първите.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Нямам зор. Само пак да кажа, H8.
Бееееее.....
- SimichOil
- Обратна връзка:
Да
знам Н8
Дори имам и такива сега 6000К - но те синеят доста...и ме дразнят. Аз затова ги махнах от моята кола - сложих ги, синееха доста и на 2-та минута ги махнах.
Впрочем Н8 ги дават същите като Н11 - и на моята кутийка май са на една отметка двете. (Н8/Н11)
Дори имам и такива сега 6000К - но те синеят доста...и ме дразнят. Аз затова ги махнах от моята кола - сложих ги, синееха доста и на 2-та минута ги махнах.
Впрочем Н8 ги дават същите като Н11 - и на моята кутийка май са на една отметка двете. (Н8/Н11)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Пращат вече. Всичко ми шипнаха днес. Пак казвам, ако колегата иска няма проблем да му ги поръчам веднага.
-
Shinevfx
Здравейте , колата ми е октавия 2 фейс комби . Плафоните за осветлението спряха да светят навсякъде.Даже и в багажника. Има ли възможност да е някакъв бушон , какво може да е ? Благодаря предварително .
- SimichOil
- Обратна връзка:
@Цецо75, Пратката ти вече е напуснала китай 
- SimichOil
- Обратна връзка:
@Shinevfx, Има си бушон точно за осветлението в купето и багажника, но не помня точно кой номер беше.
Бушоните се намират от лявата страна на таблото - "долепен" до затворената врата. Отваряш вратата - издъроваш пластмасовия капак и ще видиш бушоните. Там трябва на капака да има и бяло картонче с описание кой бушон за какво е. Дори и да го няма картончета - вади ги един по един и ще откриеш кой е проблемния. За ориентир - бушона е от малките.
Бушоните се намират от лявата страна на таблото - "долепен" до затворената врата. Отваряш вратата - издъроваш пластмасовия капак и ще видиш бушоните. Там трябва на капака да има и бяло картонче с описание кой бушон за какво е. Дори и да го няма картончета - вади ги един по един и ще откриеш кой е проблемния. За ориентир - бушона е от малките.
-
miroslav_r
- Гараж: Octavia 2.0 tdi AZV
Здравейте колеги.
Какви крушки бихте препоръчали да сложа в купето и багажника на октавия 2 комби?
Отзиви за тези?
https://luxled.net/product/1023/skoda-l ... via-2.html
Какви крушки бихте препоръчали да сложа в купето и багажника на октавия 2 комби?
Отзиви за тези?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
За багажника и на ок2 и на ок3 стават тези. Светят силно и пълнят целия плафон.miroslav_r написа: 19.02.2019, 19:52:42 Здравейте колеги.
Отзиви за тези?
WLJH 1x Canbus COB T10 Led No Error W5W Led Auto Parking Light Interior License Plate Sidemarker Bulb White Blue Led Car Light
https://s.click.aliexpress.com/e/1Aj2ykC
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
miroslav_r
Много благодаря за информацията, но али експрес не ме устройва. Препоръчай нещо качествено, което мога да закупя от България. Интересува ме за цялото купе също.
Благодаря.
Благодаря.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз да вметна само, и за двете коли си купих лед ламБички от bk tuning, на фабията си светят вече 2 години, на октавията нямат 1 още. Това за купето. Не помня колко струваха, ама не бяха нещо фрапиращо скъпо. Светят доста силно, бяло към синкяво 
-
Дидко-19810
- Гараж: Октавия 2 vrs TDI 170hp CR. passat b5 1.9TDI
- Обратна връзка:
Вчера ги монтирах, светят добре но времето ще покаже.
-
miroslav_r
Кои по точно си монтирал колега?