Национална Зимна Среща - Чепеларе 15.02-17.02.2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Да знаете, че ски учител на Пампорово е 50 кинта на час!
А тия деца имаха 4 аниматори, лицензирани преподаватели за цял ден! Барем една кутия бонбони появи ли се? Изключваме подкупа за Моркова, че той отиде за дезинфекция.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
А тия деца имаха 4 аниматори, лицензирани преподаватели за цял ден! Барем една кутия бонбони появи ли се? Изключваме подкупа за Моркова, че той отиде за дезинфекция.
Бееееее.....
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
BlackPearl, Искрене, май освен най-бързата Шкода имаш и най-бързите ски
Голям кеф е да станеш рано и да сцепиш пистата първи. Имах идея да дойда за каране в събота рано-рано, но се объркаха плановете и окъснях за мое огромно съжаление. Браво на Вас с Цецо, че сте се организирали.
Цецо75, страшна снимка си направил на малката скиорка! Скоро ще кръстосва из Алпи-те ми се струва![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Голям кеф е да станеш рано и да сцепиш пистата първи. Имах идея да дойда за каране в събота рано-рано, но се объркаха плановете и окъснях за мое огромно съжаление. Браво на Вас с Цецо, че сте се организирали.
Цецо75, страшна снимка си направил на малката скиорка! Скоро ще кръстосва из Алпи-те ми се струва
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
А той Исята ме организира... Вика - 7.30 да си долу и боцаме... Лифта още не беше тръгнал кат се метнахме. Горе вафла! 10 спускания по черното и се размазахме. После вече лежерно и с децата...
Бееееее.....
- BlackPearl
Велко, няма такова нещо.zloQQ написа: 18.02.2019, 08:48:28 BlackPearl, Искрене, май освен най-бързата Шкода имаш и най-бързите ски![]()
Ските и обувките са на 10г. някъде (нямат набори), все си мисля да си взема нови, но за 3 дни в годината,няма смисъл да набивам 1-2к.
По мнението за бързината: Главата празна , не че ските ми са много бързи ( но пък винаги са наточени и с вакса)
При тази вафла ( и дори леко разорана - до обяд), не ме е страх да пусна отгоре 3ката- черната на шус до долу лифта
Цецо75 е жеУезен.
Казах му: 7 и 30 на закуска, аз слизам 7 и 38, нашия вече беше готов и метнал закуската.

- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Отново страхотна среща....с такива хора няма как да не е.
Гледам яко са си изкарали скиорите,зарибиха и мен, догодина на пистите с мен да се смеят.
Ноооо и нашият съботен ден беше страхотен, качване до Снежанка,качване на кулата, хапнахме най-вкусния шоколад с(Младен,Цецо и семейството му)децата се изкефиха на макс, моя малкия не искаше да се качва на лифта,след това не искаше да слиза, искал още малко да кара самолета
след обяд тръгнахме към Гела да хапнем, Ники-Ковърдеил се присъединиха, по-късно и Дидо-Performance99, и както казва Цецо"Сеч" ракийки, туршийки.... Един страхотен и не забравим ден Тенк Ю ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Гледам яко са си изкарали скиорите,зарибиха и мен, догодина на пистите с мен да се смеят.
Ноооо и нашият съботен ден беше страхотен, качване до Снежанка,качване на кулата, хапнахме най-вкусния шоколад с(Младен,Цецо и семейството му)децата се изкефиха на макс, моя малкия не искаше да се качва на лифта,след това не искаше да слиза, искал още малко да кара самолета
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Аз съм изкефен на макс както и цялото семейство.
Общо 3-4 семейства + Маджо и Дидо нагласихме програма за Събота и успяхме да я спазим на 100%, което с оглед на 4 деца си беше много много добре.
Всичко беше на ниво, убихме се от ядене и пиЙнИ.......
Браво и Благодарност на Исята, за това , което прави.
Общо 3-4 семейства + Маджо и Дидо нагласихме програма за Събота и успяхме да я спазим на 100%, което с оглед на 4 деца си беше много много добре.
Всичко беше на ниво, убихме се от ядене и пиЙнИ.......
Браво и Благодарност на Исята, за това , което прави.
Последно промяна от ЦецоNOL на 18.02.2019, 11:26:18, променено общо 1 път.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- BlackPearl
В дискотеката имаше големи "пазарлъци".
Моркова, ще става ли зет на Милчо, няма ли.....?
Валяха оферти, зестра и тн.
Ще чакаме развитие !![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моркова, ще става ли зет на Милчо, няма ли.....?
Валяха оферти, зестра и тн.
Ще чакаме развитие !

- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Много, много, много добре се получи срещата
Когато са налице условията сняг, хубаво време и приятна компания се получава така. Евала на оператора за екстремните видеа от пистите
много кара и той, отваря турбото към средата на пистата хаха. Яко е като има кой да снима си виждам грешките.
Браво на Милчо!!! Важното е, че дори след трудния старт се е надъхал и има желание да се усъвършенства. За децата просто нямам думи, много бързо се учат и са безстрашни. Догодина не можем ги стигнем ми се струва. Цецо 75 много хубаво кара борда, отлична техника. Личи си че кара отдавна. Последно да допълня, половин ден карах на Чепеларската писта и много ми хареса. Това е, че пистата е една и колкото и да е добра, на 2-3 ден ще ти омръзне. Но все пак си заслужава за в бъдещите ни срещи.
Когато са налице условията сняг, хубаво време и приятна компания се получава така. Евала на оператора за екстремните видеа от пистите
много кара и той, отваря турбото към средата на пистата хаха. Яко е като има кой да снима си виждам грешките.Браво на Милчо!!! Важното е, че дори след трудния старт се е надъхал и има желание да се усъвършенства. За децата просто нямам думи, много бързо се учат и са безстрашни. Догодина не можем ги стигнем ми се струва. Цецо 75 много хубаво кара борда, отлична техника. Личи си че кара отдавна. Последно да допълня, половин ден карах на Чепеларската писта и много ми хареса. Това е, че пистата е една и колкото и да е добра, на 2-3 ден ще ти омръзне. Но все пак си заслужава за в бъдещите ни срещи.
- brave heart
- Гараж: Škoda Octavia 2 Elegance 2.0 TDI
Ми да станe. Що да не му стане 
Зет като мед!
Зет като мед!
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
И аз със семейството си прекарахме много добре. Благодаря за организацията и на Моркова, Исята и Ицето, че се занимаваха с големия цялата събота по пистите - имало е голяма емоция. Вечерите - ясни, смях, бъзици - много яко беше. В събота от къде се появи това инфо за Радо Шишарката - не знам. Всичко си вървеше нормално и бях готов да се прибирам - да, ама не. Отидохме в дискотеката - голям цирк там, смях, снимки, клипове. Оферти ...., ама Милчо не ще Моркова за зет и това си е, какво ли не му предлагахме - не, та не!
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- BlackPearl
Десет палки зестра от кръстника и пак не иска.
Явно, много си е насмогнал!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Според мен, беше готов, но пък тогава Шишарката запя : Дай ми пистолет и Морковака полудя (добре, че не гърмя в тавана) и Милчан разбра какво го чака в бъдеще!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Явно, много си е насмогнал!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Според мен, беше готов, но пък тогава Шишарката запя : Дай ми пистолет и Морковака полудя (добре, че не гърмя в тавана) и Милчан разбра какво го чака в бъдеще!

- lubomirov1985
Щях да пропусна! Вече на Милчан ще отправяме поздрави със следните два евъргрийна:
1. Тоника Домини - Там край реката
2. Щурците - Среща
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
1. Тоника Домини - Там край реката
2. Щурците - Среща
- BlackPearl
Човек, ако беше паднал този джип в реката, 2ри скеч вече много вече щеше да му дойде.
П.С: Ама и тази кола е на Аутобохемия, как може....и тази е на Аутобохемия!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С: Милчан и Моркова, все са замесени в интересните ситуации на всички срещи!
Телефон загуби, пада, пръста си удари, Морковака събира децата из пистите и из мрежите, по лифтовете се удрят, "губи" ги на лифта. В кръчмата и дискотеката.....то не е за разправяне!
Големи са!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С: Ама и тази кола е на Аутобохемия, как може....и тази е на Аутобохемия!
П.С: Милчан и Моркова, все са замесени в интересните ситуации на всички срещи!
Телефон загуби, пада, пръста си удари, Морковака събира децата из пистите и из мрежите, по лифтовете се удрят, "губи" ги на лифта. В кръчмата и дискотеката.....то не е за разправяне!
Големи са!

- lubomirov1985
Предлагам да ги освободим от членски внос! Имат достатъчно заслуги и принос към Форума! Особено Милчан войвода, ама покрай него и Морковчето.
А за телефона - и там смях.
Звъня на Милчан в събота тръгвайки към пистите, за са им закарам Емката - звъня, ама Милчо не вдига.
Гледам след 10-тина минути ми връща. Вдигам аз подобаващо:
- Къде си, идиот?
- Аааааааа, не е идиота. Аз намерих този телефон на пистата и сега връщам на последния, който е звънял.
- Ооо, извинявам се. Телефонът е на един приятел, как може да се видим, за да го взема?
- Ами аз съм на Снежанка, като се качиш звънни ми и ще се видим да ти го дам.
- Ок, много благодаря. Жив и здрав да си.
Подготвих аз детето - екипировка, карта и пак му звъня, да се разберем къде да отида да взема телефона. Набирам го:
- Здрасти, къде да дойда да взема телефона?
- Ами звънна ми Моркова ( ама човека едвам го спелува ) и сега ще се срещна с него да му го дам.
- Ааааа, супер. Чао, жив и здрав да си!
Та и тоя човечец се видя в чудо с нас.
А за телефона - и там смях.
Звъня на Милчан в събота тръгвайки към пистите, за са им закарам Емката - звъня, ама Милчо не вдига.
Гледам след 10-тина минути ми връща. Вдигам аз подобаващо:
- Къде си, идиот?
- Аааааааа, не е идиота. Аз намерих този телефон на пистата и сега връщам на последния, който е звънял.
- Ооо, извинявам се. Телефонът е на един приятел, как може да се видим, за да го взема?
- Ами аз съм на Снежанка, като се качиш звънни ми и ще се видим да ти го дам.
- Ок, много благодаря. Жив и здрав да си.
Подготвих аз детето - екипировка, карта и пак му звъня, да се разберем къде да отида да взема телефона. Набирам го:
- Здрасти, къде да дойда да взема телефона?
- Ами звънна ми Моркова ( ама човека едвам го спелува ) и сега ще се срещна с него да му го дам.
- Ааааа, супер. Чао, жив и здрав да си!
Та и тоя човечец се видя в чудо с нас.