части свалени от моята Октавия 1 фейслифт ASZ
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
-
ivogiev
За продан имам:
- ОЕМ халогенни фарове - два броя
- предни долни носачи с плътни тампони от ауди S3 на една година
- предни шенкели с делими супорти за спирачки на 288мм
- предни спирачки дискове 288мм АТЕ на 5000км без грам ръб + предни ребилднати апарати с ремонтни комплекти АТЕ
- Задни спирачни апарати в идеално здраве
- Комплект седалки за части, от които взех подгревите и част от тапицерията. Но има възглавници в тях, дунапрени , пластмаси и тапицерия
- Системата за миене на фаровете без едното моторче.Включва пръскалки, маркучите им, по-голямо казанче + едното моторче.
Причината за продажбата им е ъпгрейд към ОЕМ ксенон и плътни носачи + шенкели + спирачки от Ауди S3
08896o1489 - Иво
Намират се в София
- ОЕМ халогенни фарове - два броя
- предни долни носачи с плътни тампони от ауди S3 на една година
- предни шенкели с делими супорти за спирачки на 288мм
- предни спирачки дискове 288мм АТЕ на 5000км без грам ръб + предни ребилднати апарати с ремонтни комплекти АТЕ
- Задни спирачни апарати в идеално здраве
- Комплект седалки за части, от които взех подгревите и част от тапицерията. Но има възглавници в тях, дунапрени , пластмаси и тапицерия
- Системата за миене на фаровете без едното моторче.Включва пръскалки, маркучите им, по-голямо казанче + едното моторче.
Причината за продажбата им е ъпгрейд към ОЕМ ксенон и плътни носачи + шенкели + спирачки от Ауди S3
08896o1489 - Иво
Намират се в София
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
stoi4evrs
Колега,каква е цената на пръскалките.Благодаря
-
ivogiev
Сложих цени в цитата, ето и снимки:ivogiev написа: 08.02.2019, 21:23:09 За продан имам:
- ОЕМ халогенни фарове + комплект ОЕМ габарити - по два броя - 200лв
- предни долни носачи с плътни тампони от ауди S3 на една година - 100лв
- предни шенкели с делими супорти за спирачки на 288мм - 100лв
- предни спирачки дискове 288мм АТЕ на 5000км без грам ръб + предни ребилднати апарати с ремонтни комплекти АТЕ - 400лв
- Задни спирачни апарати в идеално здраве - 150лв
- Комплект предни седалки за части, от които взех подгревите и част от тапицерията. Но има възглавници в тях, дунапрени , пластмаси и тапицерия - 80лв
- Системата за миене на фаровете без едното моторче.Включва пръскалки, маркучите им, по-голямо казанче + едното моторче. - 120лв
08896o1489 - Иво
Намират се в София
Фаровете имат нужда от леко полиране, но и нямат счупвания от ПТП или демонтаж.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
ivogiev
Ето снимки и на шенкелите, долните носачи и спирачните апарати от ТТ след ребилд с АТЕ ремонтни комплекти.
Да се обърне внимание че маншона на единия долен шарнир е скъсан, съответно е за смяна.
Задните спирачки са в кашона ама нямам техни отделни снимки. Продава се и оригиналната топка за скоростния лост - 6 скорости - 10лв Сцепена е по средата върху хоризонталната черта между предавките, да се обърне внимание.
Да се обърне внимание че маншона на единия долен шарнир е скъсан, съответно е за смяна.
Задните спирачки са в кашона ама нямам техни отделни снимки. Продава се и оригиналната топка за скоростния лост - 6 скорости - 10лв Сцепена е по средата върху хоризонталната черта между предавките, да се обърне внимание.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
ivogiev
Имам и металната греда под задната броня , която замених със сваляем теглич.
Колата ми дойде от Италия, съответно по профилната греда няма никаква ръжда - за комби е ако има значение/разлика -60лв
Колата ми дойде от Италия, съответно по профилната греда няма никаква ръжда - за комби е ако има значение/разлика -60лв
-
vas_ko_87
За маншона на скоростния лост цена?
-
ivogiev
На снимката показвам сток топката , която продавам. Маншона си го ползвам с новата хромирана топка.
Този маншон го купих от ибей и не беше скъп, от естествена кожа е ама никак не е лесен монтажа му.
Стоково се защипва с една ПВЦ щипка , но понеже естествената кожа е доста по-дебела от изкуствената която ще смениш - доста ме боляха пръстите след 1-часовото стискане, за да закопчае
Този маншон го купих от ибей и не беше скъп, от естествена кожа е ама никак не е лесен монтажа му.
Стоково се защипва с една ПВЦ щипка , но понеже естествената кожа е доста по-дебела от изкуствената която ще смениш - доста ме боляха пръстите след 1-часовото стискане, за да закопчае
-
ivogiev
Да актуализирам малко:
Халогенните фарове седят.
Носачите с шенкелите с делими супорти ги подарих.
ATE предните апарати ги сложих на Полото си , задните мога да ги продам че то кара същите на практика.
Обаче 95% нови АТЕ предни спирачни дискове 288х25 ми останаха и се продават ( омаслил съм ги и нямат ръжда) , че на Полото сложих нови АТЕ 280х22.
Гумения леген дето постнах че се продава в темата на колата ще го подаря на колега.

Ръчната спирачка с нов бутон се продава.

Системата за миене на фарове я продадох миналата седмица.
Мога да добавя че ще продам и щората си на багажника в отлично здраве, че дълго време я държах извън колата и въобще не я ползвам.
Сега я сложих и ме дразни само.
Халогенните фарове седят.
Носачите с шенкелите с делими супорти ги подарих.
ATE предните апарати ги сложих на Полото си , задните мога да ги продам че то кара същите на практика.
Обаче 95% нови АТЕ предни спирачни дискове 288х25 ми останаха и се продават ( омаслил съм ги и нямат ръжда) , че на Полото сложих нови АТЕ 280х22.
Гумения леген дето постнах че се продава в темата на колата ще го подаря на колега.

Ръчната спирачка с нов бутон се продава.

Системата за миене на фарове я продадох миналата седмица.
Мога да добавя че ще продам и щората си на багажника в отлично здраве, че дълго време я държах извън колата и въобще не я ползвам.
Сега я сложих и ме дразни само.
-
ivogiev
Фул фус табло от дизелова октавия имам ето тук:

https://bazar.bg/obiava-28999685/mfa-2- ... a-oktaviia
Идеята му е да се даде комплект с MaxiK модула, който взех от Чехия и също имам на съседна обява в базара.
150лв само таблото, 200лв само МахiK -то или 320лв двете заедно.

https://bazar.bg/obiava-28999685/mfa-2- ... a-oktaviia
Идеята му е да се даде комплект с MaxiK модула, който взех от Чехия и също имам на съседна обява в базара.
150лв само таблото, 200лв само МахiK -то или 320лв двете заедно.
-
ivogiev
Да актуализирам малко цените:
- 2 броя спирачни дискове предни АТЕ 288х25мм в идеално състояние и без износване - 110лв , колкото струва единия нов
- ОЕМ халогенните фарове, които замених с Ксенонови - 100лв двата.
- комплект 3 броя решетки за фейслифтова предна броня - 50 лв комплекта
- копче за подгрев на седалките, леко надрано - 20лв
- 2 броя спирачни дискове предни АТЕ 288х25мм в идеално състояние и без износване - 110лв , колкото струва единия нов
- ОЕМ халогенните фарове, които замених с Ксенонови - 100лв двата.
- комплект 3 броя решетки за фейслифтова предна броня - 50 лв комплекта
- копче за подгрев на седалките, леко надрано - 20лв
-
ivogiev
Кората за багажника е продадена
-
ivogiev
Фаровете също са продадени.