Полезно за потребителя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Полезно за потребителя
В тази тема, нека всеки да напише, от кои партньори на Форума, магазини, сервизи, автомивки и подобни е доволен. И от кои не.БЕЗ ВЛИЗАНЕ В ПОДРОБНОСТИ И ОБЯСНЕНИЯ. Кратко и ясно с 1-2 думи!
1. Еуратек Варна-доволен от отношението към клиента.
2.Антон Базаков-Тони бояджията. - супер доволен.
3.PDR изправяне на вдлъбнатини-Георги Сълов - доволен.
4.Рево представителя. Бат Дидо Ганчев-Перформанс 99.-доволен
5.Медина Мед Варна-сервиз за гуми-НЕДОВОЛЕН.
6.Жижо Варна Бриз-сервиз за гуми. Доволен, но не винаги коректно отношение към клиента! Имайте едно на ум.
7.Радо rgc-Авточасти Казанлък, София. Доволен.
8.Авточасти на достъпни цени Никозо и Архимандрит Дионисий - доволен.
9.Автомивки във Варна - няма от която да съм доволен.
10.Миро фолио, с. Рогачево. Супер доволен.
11.Eкстрийм Ауспуси. Супер доволен.
1. Еуратек Варна-доволен от отношението към клиента.
2.Антон Базаков-Тони бояджията. - супер доволен.
3.PDR изправяне на вдлъбнатини-Георги Сълов - доволен.
4.Рево представителя. Бат Дидо Ганчев-Перформанс 99.-доволен
5.Медина Мед Варна-сервиз за гуми-НЕДОВОЛЕН.
6.Жижо Варна Бриз-сервиз за гуми. Доволен, но не винаги коректно отношение към клиента! Имайте едно на ум.
7.Радо rgc-Авточасти Казанлък, София. Доволен.
9.Автомивки във Варна - няма от която да съм доволен.
10.Миро фолио, с. Рогачево. Супер доволен.
11.Eкстрийм Ауспуси. Супер доволен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Полезно за потребителя
ДОВОЛЕН от:
1. Интерпан - много доволен от гумаджийницата. Приятелско отношение и грижа за колата;
2. Антон Базаков - Тони бояджията /Варна/ - наистина е магьосник
Много коректен тип!
3. Овърдрайв - доволен от свършената работа по колата /ремап, монтаж на даунпайп/, фолиране /тук
то е за подизпълнителя/. Отлично отношение към мен, и колата, въпреки марката /знаете какви коли правят основно/. Карал съм им я и за проверка, като ми е обяснявано от съответния техник какво е констатирано и какво е направено;
4. Екстрийм Тунинг - отлично измайсторена и монтирана генерация. Отлично отношение към мен и колата.
5. БГ Гуми - малко са разсеяни, но от тях си пазарувам джанти
Веднъж пропуснатите втулки бяха много бързо осигурени. Бърза доставка на джантите, добре опаковани и без садрани кашони.
6. Крафт - сервиза за ауспуси в София /Дружба/ - тогава не си платих за tig заварка, нито за неръждавейка, когато ми монтираха старото гърне /Ремуса/, поради което изпълнението не беше красиво, но пък беше грамотно направено със съответните бюджетни материали /алуминизирана тръба и обикновена заварка/. Отлично отношение - отговаряха ми вежливо на всички въпроси. Лесна комуникация - докато го правеха се чухме поне 5 пъти за уточнения.
пп. Не ми е работил по колата, но благодарности на Сами /bega4kata/ за няколкото консултации, когато ми се е налагало!
НЕДОВОЛЕН от:
1. Еуратек /София/ - при смяна на задно стъкло надраха боята на вратата; при смяна на лагери на макферсона строшиха амортисьора.
1. Интерпан - много доволен от гумаджийницата. Приятелско отношение и грижа за колата;
2. Антон Базаков - Тони бояджията /Варна/ - наистина е магьосник
3. Овърдрайв - доволен от свършената работа по колата /ремап, монтаж на даунпайп/, фолиране /тук
то е за подизпълнителя/. Отлично отношение към мен, и колата, въпреки марката /знаете какви коли правят основно/. Карал съм им я и за проверка, като ми е обяснявано от съответния техник какво е констатирано и какво е направено;4. Екстрийм Тунинг - отлично измайсторена и монтирана генерация. Отлично отношение към мен и колата.
5. БГ Гуми - малко са разсеяни, но от тях си пазарувам джанти
6. Крафт - сервиза за ауспуси в София /Дружба/ - тогава не си платих за tig заварка, нито за неръждавейка, когато ми монтираха старото гърне /Ремуса/, поради което изпълнението не беше красиво, но пък беше грамотно направено със съответните бюджетни материали /алуминизирана тръба и обикновена заварка/. Отлично отношение - отговаряха ми вежливо на всички въпроси. Лесна комуникация - докато го правеха се чухме поне 5 пъти за уточнения.
пп. Не ми е работил по колата, но благодарности на Сами /bega4kata/ за няколкото консултации, когато ми се е налагало!
НЕДОВОЛЕН от:
1. Еуратек /София/ - при смяна на задно стъкло надраха боята на вратата; при смяна на лагери на макферсона строшиха амортисьора.
Последно промяна от Stuci на 04.12.2017, 12:02:29, променено общо 4 пъти.
goAPR
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Полезно за потребителя
1.Еуратек Сливен-доволен
2.Център за Гуми-Континентал доволен отлично отношение и отлични съвети
3.Performance99-две неща сме правили перфектен е Дидо
4.Менгела фолио Сливен-супер доволен
5.Фолксваген Сливен Ауто ДГ-мега разочарован след цялостно боядисване(аз по-хубаво щях да боядисам колата)
6.Аутобокс експрес сервиз-доволен
7.Еуратек София-недоволен в отношението два пъти съм ходил
2.Център за Гуми-Континентал доволен отлично отношение и отлични съвети
3.Performance99-две неща сме правили перфектен е Дидо
4.Менгела фолио Сливен-супер доволен
5.Фолксваген Сливен Ауто ДГ-мега разочарован след цялостно боядисване(аз по-хубаво щях да боядисам колата)
6.Аутобокс експрес сервиз-доволен
7.Еуратек София-недоволен в отношението два пъти съм ходил
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Полезно за потребителя
1.Еуратек Бургас- много доволен от работата им и отношението към клиента.
2.Антон Базаков-Тони бояджията. - супер доволен. Перфектен е.
3.Рево Техник- представител Дидо Ганчев-Перформанс 99.- много доволен
4.Медина Мед Варна-сервиз за гуми-доволен съм.4 комплекта съм взел от тях. Винаги точни.
5.Диана Варна-сервиз за гуми. Доволен съм, 3 комплекта и винаги всичко е 6.
6.ИВ-КАР СПОРТ - ИВАН ИВАНОВ Добрич - Сервиз и Шкода дилър- доволен съм много.
7.Радо rgc-Авточасти Казанлък, София - доволен.
9. Ауто + Добрич- авточасти - много доволен.
10.Миро фолио, с. Рогачево.- тук съм 50 на 50. За едни фарове и колонки (ясно е, че са 50-100 лева ) ме мота 2-3 седмици, а е работа за 30минути. Накрая си ги направих сам.
11.PDR изправяне на вдлъбнатини-Георги Сълов - 50 на 50. За щетата от Saywer ,всичко е 6.
За Ситроена вдлъбнатината на вратата. Обаждам се, пращам снимки, след 1 ден ги гледа и отговаря. Ама ела, ама ще видим. Ама може да сваля вратата, ама 2-3 дни може. Ама обади се. Излиза малко, както при Миро, че аз звъня постоянно да се моля на някой да му дам пари да ми направи/оправи колата. Ще дам 150лв.-200лв. на Точно по-добре!
Иначе, човекът е професионалист и си разбира от работата. Явно аз съм чешит.
Сами каза да не се обясняваме. Аз само ще напиша, че за мен е важен подход, отзивчивост и отношение към клиента!
Поздрави!
2.Антон Базаков-Тони бояджията. - супер доволен. Перфектен е.
3.Рево Техник- представител Дидо Ганчев-Перформанс 99.- много доволен
4.Медина Мед Варна-сервиз за гуми-доволен съм.4 комплекта съм взел от тях. Винаги точни.
5.Диана Варна-сервиз за гуми. Доволен съм, 3 комплекта и винаги всичко е 6.
6.ИВ-КАР СПОРТ - ИВАН ИВАНОВ Добрич - Сервиз и Шкода дилър- доволен съм много.
7.Радо rgc-Авточасти Казанлък, София - доволен.
9. Ауто + Добрич- авточасти - много доволен.
10.Миро фолио, с. Рогачево.- тук съм 50 на 50. За едни фарове и колонки (ясно е, че са 50-100 лева ) ме мота 2-3 седмици, а е работа за 30минути. Накрая си ги направих сам.
11.PDR изправяне на вдлъбнатини-Георги Сълов - 50 на 50. За щетата от Saywer ,всичко е 6.
За Ситроена вдлъбнатината на вратата. Обаждам се, пращам снимки, след 1 ден ги гледа и отговаря. Ама ела, ама ще видим. Ама може да сваля вратата, ама 2-3 дни може. Ама обади се. Излиза малко, както при Миро, че аз звъня постоянно да се моля на някой да му дам пари да ми направи/оправи колата. Ще дам 150лв.-200лв. на Точно по-добре!
Иначе, човекът е професионалист и си разбира от работата. Явно аз съм чешит.
Сами каза да не се обясняваме. Аз само ще напиша, че за мен е важен подход, отзивчивост и отношение към клиента!
Поздрави!

- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Полезно за потребителя
Авто Бим-недоволен.
Некоректни по отношение на доставката.
Не е въпрос за пет лева,а принципа.
Некоректни по отношение на доставката.
Не е въпрос за пет лева,а принципа.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Полезно за потребителя
1. Ивайло Skodera майстор - изключително доволен
2. Радо rgc - много доволен
2. Радо rgc - много доволен
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Полезно за потребителя
Гюнтер сервиз Варна - супер доволен, много коректна и бърза работа!
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Полезно за потребителя
Някой ако иска да заведе колата си на СПА предлагам му да го направи тук
https://www.facebook.com/AvtoSpaNikolov ... SEARCH_BOX
Вальо Фара прави магии Искрен може да потвърди.
https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B0%D ... 394689076/
https://www.facebook.com/AvtoSpaNikolov ... SEARCH_BOX
Вальо Фара прави магии Искрен може да потвърди.
https://www.facebook.com/%D0%92%D0%B0%D ... 394689076/

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
Полезно за потребителя
Гюнтер сервиз Варна - СУПЕР ДОВОЛЕН (то е ясно
)
Жижо Варна - Бриз - Доволен, само дет малко им куца отношението към клиентите, не знаят кой и с какъв акъл е пред тях.
Радо rgc-Авточасти Казанлък, София - Доволен.
Авточасти на достъпни цени Никозо и Архимандрит Дионисий - ДОВОЛЕН.
Медина Мед - Варна - НЕДОВОЛЕН (При последните три закупувания на гуми от тях ми се дават "стари" гуми след като разбират, че ще ползвам отстъпка с карта на ШФБ...)
Жижо Варна - Бриз - Доволен, само дет малко им куца отношението към клиентите, не знаят кой и с какъв акъл е пред тях.
Радо rgc-Авточасти Казанлък, София - Доволен.
Авточасти на достъпни цени Никозо и Архимандрит Дионисий - ДОВОЛЕН.
Медина Мед - Варна - НЕДОВОЛЕН (При последните три закупувания на гуми от тях ми се дават "стари" гуми след като разбират, че ще ползвам отстъпка с карта на ШФБ...)