Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
PRO написа: 08.02.2019, 11:30:23Цените в Германия са малко по-различни Все още няма обявена стойността на Sport версията, но да добиете представа, че вероятно ще удари 18-19,000 Euro
Сега ще ви разкажа една история, която звучи като виц, но е истински случай:
Един колега си купи лада нива. След няма и една седмица се връща при дилара на Лада и му казва:
"Имам усещането, че....", диларът го прекъсва и му казва : " С тази кола колко усещания ще имаш....."
Човека е страстен ловец. Купува нова Лада Нива. Всичко точно, до колкото може да е точно.
Един ден решава да изнесе резервната гума на стойка отзад. Купува оригинална стойка, държи се на три болта, има оставени отвори отзад . Човека с математическо образование, върти пустата стойка никак си не пасват трите дупки. Накрая отива в сервиза, момчета явно аз нещо бъркам, помагайте. Ония - а те тия три дупки никога не пасват, от завода си излизат криви. Дрелката, стойката за шаблон, нови дупки... ама чакайте, обработка нещо на дупките поне, ръжди... о тя ще е ръждясала на доста други места дотогава....
И мерцедес са пълна трагедия откъм ръжда до към 2005та / 2008ма год, така че на лада с тия цени и е позволено. Ние имаме няколко нови лади в селото в което живея и гумите им са отзад изнесени и ръжда не съм видял да се стича.