Японче от Плевен
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobi-rz
- Гараж: Skoda Superb I 1.8T 150PS TST-racing
Японче от Плевен
Според мен е от шофьорката на връщане от Разград ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Мислиш ли?Че тя тогава ше го докара на 3на100 като се научи да кара ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Макар цяла зима да си стоим на това местенце,немити,пак не се даваме по красота на прясно измитата ни "нова" какичка
Вече сме на 77 000 км и сме в перфектно здраве.Зимно време не се движим вече трети или четвърти сезон,понеже сме клас"ретро".
Днеска говорих с едни момчета,авто бояджии,възможно е в близките месеци да сме с нова премяна...Ще видим,идеята е все още в зародиш,но..сме поели по пътя
Вече сме на 77 000 км и сме в перфектно здраве.Зимно време не се движим вече трети или четвърти сезон,понеже сме клас"ретро".
Днеска говорих с едни момчета,авто бояджии,възможно е в близките месеци да сме с нова премяна...Ще видим,идеята е все още в зародиш,но..сме поели по пътя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Много е красива Десо. С нова боя ще блесне яко.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Японче от Плевен
Нова боя
ще ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
ще ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Японче от Плевен
Коя сега е какичката? Под какичка разбирам по-дърта шкода.
Иначе подредени така шкодаците галят очите.
Боядисвай, че почнаха вече да правят паради и във вашия регион. Гледам в програмата Козлодуй, Луковит и се замислям.
Боядисвай, че почнаха вече да правят паради и във вашия регион. Гледам в програмата Козлодуй, Луковит и се замислям.- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
PVV, Ами да,объркал съм коя е каката
Моята е на 30,а Октавията на баща ми-на 15.
Така са младоликите,бъркат им възрастта.
Другата седмица сме в бояджийницата за нова боя
Ще снимам,колкото мога.
п.п.Абе Нено е виновен за обърквацията,като се замисля.Като видя О1 комби и все каки са ми в главата![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Така са младоликите,бъркат им възрастта.
Другата седмица сме в бояджийницата за нова боя
Ще снимам,колкото мога.п.п.Абе Нено е виновен за обърквацията,като се замисля.Като видя О1 комби и все каки са ми в главата
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Не ми харесва как стои база-лак на 120ката.И въобще на старите коли.Изцъклено ми е някак си.Ще е боя с втвърдител,ама още не знам каква точно,ще уточнявам тепърва.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Не се занимавай с глупости. Правете си я база-лак, много добре си им стои, моята нали така си беше.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
skodko, Твоя цвят май е единственият,който ми харесва как стои.Бялото ще е гадно..А и моята виждате къде домува...
Колеги,кажете как се свалят корите на вратите?Свалял съм преди мнооого години и съм забравил..Ще се чупят ли разни щипки?Трябва да ги сваля заради външните брави и ключалките.
Колеги,кажете как се свалят корите на вратите?Свалял съм преди мнооого години и съм забравил..Ще се чупят ли разни щипки?Трябва да ги сваля заради външните брави и ключалките.
-
Я В
- Гараж: Audi A4 B5 Avant Skoda 120L Shyneray 250stxy
Японче от Плевен
Препоръчвам акрил бяло(хладилник бяло) на боди 3-4 ръце и после до живот можеш да пастираш без да падне (с бяла основа).Относно щипките ако са още оригиналните по какъвто и начин да се стараеш няма да ги опазиш.Почти във всеки магазин за авточасти ги има 1,40 лв бр обаче.ако няма покрай вас мога да закупя от БС.
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Я В, Благодаря ти!Боята ще е точно тази,която казваш-днес говорих с бояджията и той ми я препоръча като перфектен баланс на цена и качество.Само ще видя да изнамеря номера на цвета.За щипките-ясно!В събота и неделя ще я измия детайлно,ще обезмасля задния капак от вътре с меглио и в понеделник я карам в бокса.Каза,че за десетина-дванайсет работни дни ще я направи.Ще има и освежаване на пластмасовите детайли.
Не мога обаче да си представя как ще стои от вън пред блока след ремонта!?..Не ми дава мира тази мисъл и ще търся гараж под наем най-вероятно..
Не мога обаче да си представя как ще стои от вън пред блока след ремонта!?..Не ми дава мира тази мисъл и ще търся гараж под наем най-вероятно..
-
Я В
- Гараж: Audi A4 B5 Avant Skoda 120L Shyneray 250stxy
Японче от Плевен
Утре мога да ти дам номер на боя По спомен боята беше на Мерцедес спринтер,а за пластмасите отвътре препоръчвам структура за брони (на Боди е по едра стружка а на Новол е по гладка)