Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Стига пуска снимки...че вече се дразня.
Много ме кефи този цвят.
Иване много сме прости дето не си взехме такива да знайш.
За теб не знам,ама аз съжалявам малко.Аз на живо и до сега не съм виждал такава.
В изложението в МОЛа имаше едно А7 с лайн с този цвят...нааках се от кеф.
Винаги се сещам за Маджо като ме навиваше...ама не можа.Както и аз го навивах за Октавия и не можах.Сега и двамата ще съжаляваме
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Не знам,предполагам че е същия.
Не съм виждал ОК на живо с този цвят.
Излъгах,виждал съм.Като ходих в Чехия в музея на Шкода.
Мноооогоооо яка беше.Спомням си.Шурето и Жена ми не бяха впечатлени ,ама те кво разбират.
Вече имах отдавна моята.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Стъкленият таван е страшно як, но си бях определил праг на цената, който не исках да надскачам, и при задраскването на екстри отпадна веднага след Колумбуса. Бюджетна дисциплина, какво да се прави.
Днес за първи път видях на живо кола в такъв цвят на дневна светлина и мога да кажа, че надхвърли всичките ми очаквания. Увисна ми ченето, не се шегувам.
Наистина я поръчах по снимка и е факт, че беше донякъде рисковано, обаче това е най-правилният избор, който съм правил по отношение на коли някога - невероятно красива е, поне за мен.
Ще видим какво ще каже след няколко часа Младен като фен на цвета.
Честита нова количка,колега!
Изключително красива е!
Много приятно вълнуващи моменти ти желая,ама то това е неизбежно щото на Шкодите им е заложено в софтуера да ги доставят
С тия RS-ки е лудница. Една от друга по-хубави. Честито колега и с много кеф да си я караш. За тавана сигурно ще съжаляваш, но здраве да е. От тук нататък започват ъбдейтите по колата. Ако не вярваш, питай колегите с RS-ки. То е болест и спасение няма.
bega4kata написа:Стига пуска снимки...че вече се дразня.
Много ме кефи този цвят.
Иване много сме прости дето не си взехме такива да знайш.
За теб не знам,ама аз съжалявам малко.Аз на живо и до сега не съм виждал такава.
В изложението в МОЛа имаше едно А7 с лайн с този цвят...нааках се от кеф.
Винаги се сещам за Маджо като ме навиваше...ама не можа.Както и аз го навивах за Октавия и не можах.Сега и двамата ще съжаляваме
Аз не съжалявам. Винаги съм смятал,че водещото при избора за мен е салонът при РС3,защото е специфичен и ограничава за съжаление в избора на цвят.
Червеночерен салон предпочитам пред сивочерен.Това е бегачка и за мен и трябват крещящи цветове.От там вече не ми остана нищо друго освен да избера Коридата.Черни коли само съм карал до преди Шкодата.Ако сега трябваше да избирам пак щях да се чудя между Червено и Жълто, просто освен Черното тези двата най-много ходят на салона.Тук трябва да отбележа,че това САМО с двата вида салони е глупост на Шкода.Ягуарът например има варианти..........Ако я вземеш Синя и салонът може да е синьочерна кожа.
Ако я вземеш червена.......... червеночерна Сива......... сиво черна и т.н. Или пък само черен салон за да е универсално. Например синята кола с червено черен салон е страшна цигания за мен.
Сива със сивочерен салон е удачна комбинация както е на колегата.Харесва ми ,за пореден път го пиша.
Вашите с Мильо например с бялочерен салон също щяха добре да стоят,но и сега са си хубави.Не съжалявай,а ако толкова много те мъчи................Тончо е близко......Боцай
manchorov написа:Очаквам и първи впечатления.От доста време ви следя собствениците на тези красавици,и много се замислям дали да не ви вляза и аз в клубът.Само не знам как ще взема решение за цветът.Сигурно ще ви обиколя всички да ви видя колите на живо преди да взема решение .Иначе това сиво ми е един от фаворитите.
Вземай такава,която нямаме.
Вземи Зелена.........в крайна сметка Зеленото е Рейс Цветът на Шкода АутоСпорт.
Всичките им състезателни коли по различните шампионати са основно зеленобели.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ако се стигне до там да се излъжа,цветовете който изключвам са:Зелен,жълт,син,червен и бял.Не че са лоши.Просто не са за мен.Черно или това сиво най като че ли ми допадат.Само не мога да разбера от какво се получава така,че повечето РС-ки изглеждат някак много високи,като на кокили.Това не ми харесва.Губи се някак спортния дух във визията.
manchorov написа:Ако се стигне до там да се излъжа,цветовете който изключвам са:Зелен,жълт,син,червен и бял.Не че са лоши.Просто не са за мен.Черно или това сиво най като че ли ми допадат.Само не мога да разбера от какво се получава така,че повечето РС-ки изглеждат някак много високи,като на кокили.Това не ми харесва.Губи се някак спортния дух във визията.
Правилно си забелязал,колега,но за всичко си има лечение
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
bega4kata написа:
Абе ти повече, ще съжаляваш от мен...
Днес сложихме зимните гуми на сивата красавица. Уникално красива и впечатляваща е с този цвят! Иване, трябва сега да измислиш име на колата. Хуабавото в случая е че няма да си пералня или хладилник...
Твоята по-скоро е малко като боен самолет!
IMG_20151222_093258.jpg
IMG_20151222_093325.jpg
IMG_20151222_094236.jpg
Самуиле, започвай да съжаляваш! Това е единствената сива РС-ка продадена от ЕТ София! Подарявай ми бялата стрела и си купувай сива, ще си единствен във Варна!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..