Peugeot
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Peugeot
Не лоша, вчера я гледах.
За 508 си говорих с дилъра и ми сподели, че е по-тясно спрямо предходния модел.
Клиентите които ходили да го карат на тест - драйв не са го харесали до един (които карат 507ци), говоря за задното пространство на 508. Заради "спортбек" визията е доста по-тясна и ниска отзад.
За 508 си говорих с дилъра и ми сподели, че е по-тясно спрямо предходния модел.
Клиентите които ходили да го карат на тест - драйв не са го харесали до един (които карат 507ци), говоря за задното пространство на 508. Заради "спортбек" визията е доста по-тясна и ниска отзад.

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Peugeot
В РИНГ-а са паркирали едно NEW 508, поне по моето мнение са се справили доста добре. Особено вътре интериора поне на мен много ми хареса (уточнявам, че само през джама го видях). Това което е изложено е GT LINE и вместо дървените елементи са или карбон или имитация, няма как да преценя. Пълен беше с екстри и 1.6 бензин 180hp. Цената беше 68к с ДДС. С малко отстъпка и е на цената на Супърб. Предполагам е доста по-малък вътре. В ценовата листа гледам има и 225 hp бензин с 8 степенен автоматик. Моята конфигурация излезе 86к., като включва 3D LED, Night Vision, задна и ПРЕДНА камера и други дреболии. Хареса ми че има 7-8 опции само при GT за избор. Алкантарата е по дифолт в това окомплектоване.
Няма комби - не ми върши работа
.
Няма комби - не ми върши работа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
Peugeot
Бях споменал, че имаше тест - драйв в Добрич.
Всички , който имаха предишния модел бяха поканени ( и аз нареден). Всички до един се изказаха негативно, че това "новото" е по-тясно отзад спрямо предходното.
Иначе, 2ма /3ма се надъхаха да си ги върнат и да "заменят".
Тези Пежа са на оферта, след 3-4 години ще са по 20палки натрупани с екстри. Лично за мен, тогава се купуват.
Всички , който имаха предишния модел бяха поканени ( и аз нареден). Всички до един се изказаха негативно, че това "новото" е по-тясно отзад спрямо предходното.
Иначе, 2ма /3ма се надъхаха да си ги върнат и да "заменят".
Тези Пежа са на оферта, след 3-4 години ще са по 20палки натрупани с екстри. Лично за мен, тогава се купуват.

- BlackPearl
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Peugeot
L сигурно ще е още по-скъп, но никога няма да има 2литров мотор с доста по-голяма мощност и 4х4.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T