Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
от доста време търся да закупя Октавия 2. След няколко не сполучливи опита, (които за радост не завършиха с набутвация, благодарение на Сами), си харесах една Окатавия 1.9 с доста екстри в гр. Бургас. За съжаление не разбирам, чак толкова много и затова Сами ме посъветва да пусна молба до някой колега от гр.Бургас и ако е удобно да я погледне. Пък и може човека да му е бил клиент . Така, че ако някой може да е на разположение дните преди Коледа за около час, моля да ми пише , за да се уговоря със собственика.
Аз съм отпуска в момента и ме няма там. Номера го има в сайта на Шкода. Другия който може да я прегледа е Зафирчо, ама за окачване и т.н. пак ще трябва сервиз.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
случайно да имаш контакти на Зафирчо от Бургас ? Предполагам той може да установи и дали няма, на първо четене , някакви проблеми и с ходовата част.... пък ако я спазаря със собственика, при първа възможност ще ти я докарам да я поогледаш по-обстойно.
случайно да имаш контакти на Зафирчо от Бургас ? Предполагам той може да установи и дали няма, на първо четене , някакви проблеми и с ходовата част.... пък ако я спазаря със собственика, при първа възможност ще ти я докарам да я поогледаш по-обстойно.
Благодаря за съдействието!
087 901 50 92
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Искам най-искрено да благодаря на всички за оказаната помощ. Относно колегите от Еуратек в Бургас..... каквото и да кажа няма бъде достатъчно.... Такова приятелско и професионално отношение и внимание не съм предполагал , че може да има ! Евала момчета ! И така вече съм горд собственик на Шкода.
Супер!
Очакваме снимки!
Радваме се, че макар и "млад", форумът ти е помогнал с насока за правилния избор!
Поздравления! Само усмивки и безаварийни километри!