На мен ми харесва, но бих си го купил просто, защото за същите пари си купуваш по-бърза Шкода
Kodiaq RS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Kodiaq RS
Яко комплекси са това...Sawyer написа: 22.01.2019, 15:23:09 "Ами, пре*бах се. За тия или малко повече пари можех да карам истински performance SUV, от премиум марка, пък макар и леко ползван"
Отнасям го веднага КодиакаРс спрямо еквивалентен употребяван/пърдян вече премиум.
Смислените за теб екстри не са всички неща.
Има доста дреболийки за, които няма изобщо да ти дойде на ум, ама са си готини.
Какпа по капка вир става.
А мотора на 190к.с. и 240к.с. имат огромна разлика и, ако ще говорим за засилване Рс минава 300к.с. с лекота.
- Sawyer
- Гараж: ///
Kodiaq RS
BlackPearl, аз може би не успявам да се изразя правилно, знам ли.
Не казвам, че колата е лоша. Нищо такова. Казвам, че аз мен (лично за мен) не е толкова по-добра от "цивилния" Кодиак, че да струва половин октавия отгоре. Това е.
Който смята, че това е колата, която търси, ще я купи. Повечето хора няма да я купят, дори да имат парите - ще ги дадат за нещо по-престижно и по-добре направено. Поне в България ще бъде така.
Не казвам, че колата е лоша. Нищо такова. Казвам, че аз мен (лично за мен) не е толкова по-добра от "цивилния" Кодиак, че да струва половин октавия отгоре. Това е.
Който смята, че това е колата, която търси, ще я купи. Повечето хора няма да я купят, дори да имат парите - ще ги дадат за нещо по-престижно и по-добре направено. Поне в България ще бъде така.
- Sawyer
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Kodiaq RS
@bondo, защо сте се лепнали за това? Моя Супърб също скърца уж е топ на марката, ама той скърца общо взето само по паветата, ми те в цивилизацията от години не разполагат с такъв тестов полигон. Натискате някви неща, скърцали, че то и на тея дето ги величаете АУДИТА, МЕРЦЕДЕСИ, БМВ-та, във всичките съм видял скърцащи неща. Пак се връщаме на алтернативата, а не колко струвал 190hp. Колко от вас ще дадат 110к за Санта Фе, не че нещо ама те добре си го продават, гледам доста ги карат. Едно нещо може да е скъпо, ако го сравним с друго такова същото нещо и то е по-евтино. А не да сравняваме Кодиак с SQ7, втора ръка за 130 000 гонещо 500hp от завода. Какво изобщо е това сравнение, това Ауди е струвало над 200к като ново. Само че и поддръжката му е на кола струваща 200к. Бондо и Стуци гледат само колко вървяло и премиум ли било за 90к или не, ама момчета ВИЕ ПРЕМИУМ НОВ ЗА 90к не може да си купите, там е проблема - не за друго, ами не се продава такъв. И теорията, ама аз мога да си купя на 3-4 години Ауди 1000 коня за тези пари, еми купи си
, тук сравняваме НОВИ автомобили. То и вместо 35 000 (цената е примерна, нямам идея колко си дал) за Октавия, можеш да си купиш втора ръка A5, A4, A6 каквото ти душа иска, що не си купи, а взе нова Октавия и отиде 10х до сервиза, с тази другата дето няма да е в гаранция ще отидеш ли 10х да кихнеш по 1000лв. докато ти се решат всичките капризи, кво скърцало и кво не?
Последно промяна от Rangel на 22.01.2019, 15:47:32, променено общо 1 път.
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Kodiaq RS
Sawyer, ти казваш кой какво ще си/няма да си купи и не визирах теб, но ако така ще си кажеш и ти...
.
Аз, когато си взех Супърба сигурно можех и пърдян вече премиум да карам? Обаче съм с по такова мислене и ме боли, че не е премиум и кой какво ше мисли. Около мен е пълно с премиум каращи и ревящи хора
.
Аз, когато си взех Супърба сигурно можех и пърдян вече премиум да карам? Обаче съм с по такова мислене и ме боли, че не е премиум и кой какво ше мисли. Около мен е пълно с премиум каращи и ревящи хора
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Kodiaq RS
Ти не ме разбра, дай Боже по две да си вземете, идеята е че не се продават за 90к, а не вие дали имате и съм го написал, за да избегна това което ти написа, ама не четеш
. Не се засягай на пари, специално съм уточнил, че няма просто такава цена за НОВ премиум от този клас
.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=9jl6zo - ето ПРЕМИУМ 40к., аз пък не бих дал 40к. за нещо, което нямам идея как е карано и какво му се е случило. Да кажем че ти си можел това да избереш вместо Октавията.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=9jl6zo - ето ПРЕМИУМ 40к., аз пък не бих дал 40к. за нещо, което нямам идея как е карано и какво му се е случило. Да кажем че ти си можел това да избереш вместо Октавията.
- Sawyer
Kodiaq RS
todor87, аз също не мисля, че визираше мен, просто ми е любопитно как само в тоя форум така лековато се определят хората и изборите им като комплексари и комплексарски. Не казвам, че го правят всички, Слава Богу, не е така, но има една група хора, които сте доста активни в това ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз говоря за рационално мислене. До едни пари (да кажем, около 70-75k) Шкода е оправданият избор. Има логика в това да избереш марката. Отвъд тая граница, поне за мен, моментът с това, че е сделка, която нищо друго не бие, започва да се губи.
Аз говоря за рационално мислене. До едни пари (да кажем, около 70-75k) Шкода е оправданият избор. Има логика в това да избереш марката. Отвъд тая граница, поне за мен, моментът с това, че е сделка, която нищо друго не бие, започва да се губи.
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Kodiaq RS
Това си е лично твое мислене и задълбаване.
Аз колата я взимам, почвам да я карам/подобрявам и да й се кефя.
А не да я мисля как ще я продам след Х време.
Човек, който ще си купи "пърдян премиум" пред нов по нищо отстъпващ му автомобил, само и само да е хай-левел в очите на другите за мен е комплексар.
Аз колата я взимам, почвам да я карам/подобрявам и да й се кефя.
А не да я мисля как ще я продам след Х време.
Човек, който ще си купи "пърдян премиум" пред нов по нищо отстъпващ му автомобил, само и само да е хай-левел в очите на другите за мен е комплексар.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Kodiaq RS
Не ми се търси, подобни дискусии имаше и за Супърб.
Натоварен и с екстри + мотор отивал 90к в началото. Как можело, как щял да се купува и тн. Още повече, че падна и Н1то там и ДДС не може да се вземе, както може да се вземе (от този които може) на Кодиак.
Е, купува се. Всеки сам си преценява.
Натоварен и с екстри + мотор отивал 90к в началото. Как можело, как щял да се купува и тн. Още повече, че падна и Н1то там и ДДС не може да се вземе, както може да се вземе (от този които може) на Кодиак.
Е, купува се. Всеки сам си преценява.

- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Kodiaq RS
https://m.mobile.bg/details/21545590237464291
Говорим за удоволствие от шофирането нали така.
Не кой какво мисли,ако караме шкода.
Ами въпрос? Какво ще ви доставя повече удоволствие от шофирането?
Това което постнах,или кодияка?
https://m.mobile.bg/details/21546434174473082
Дали ще издава същите звуци за тия пари?
Нима,тези две турбини са по-безпроблемни от 3.0d и по евтини от на bmw?
Или пък дсг-то да е по-евтино ако се скапе от 8 степенните zf кутии ?
Говорим за удоволствие от шофирането нали така.
Не кой какво мисли,ако караме шкода.
Ами въпрос? Какво ще ви доставя повече удоволствие от шофирането?
Това което постнах,или кодияка?
https://m.mobile.bg/details/21546434174473082
Дали ще издава същите звуци за тия пари?
Нима,тези две турбини са по-безпроблемни от 3.0d и по евтини от на bmw?
Или пък дсг-то да е по-евтино ако се скапе от 8 степенните zf кутии ?
Последно промяна от bondo на 22.01.2019, 16:12:34, променено общо 1 път.
- Sawyer
Kodiaq RS
bondo, Кодиака веднага! All day, every day! Не отстъпва по нищо на премиумите 
Както неведнъж са отсичали тукашните топ психолози, ако искаш нещо обективно по-добро за парите си, но различно от чисто нова Шкода... си комплексар

Както неведнъж са отсичали тукашните топ психолози, ако искаш нещо обективно по-добро за парите си, но различно от чисто нова Шкода... си комплексар