Kodiaq RS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Kodiaq RS
Добре де, нашите фирми ( две са ) вече изобщо нямат желание да си взимат коли на фирмата
, не случайно и моята няма нищо общо. Да пиша пътни листове и разни глупости и данъци... все повече фирмите избягват да взимат колите на тяхно име, освен ако не е типично служебен автомобил и не си задължил човека Х да си шише всичко.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Kodiaq RS
Тва с писането е пълна глупост. Единствено на служебното ауди сме писали в началото пътна книжка.
Никога не съм имал проблем с данъчни. Октавията ми е на фирмата ни, взел съм 15% ДДС,вкарал съм и 5% за лично ползване.
Имаме над 10 закупени автомобила до сега. Няма фирма която да избягва да спести някой лев. Само незнанието е пречка.
По темата с кодияка.Сами ,стига глупости,не сравнявай паркетници с халдекс и проходимост на vw jetta с нивата. Несериозно е.
Кодияк врс има три предимства за мен.
Екзотичния външен вид,7 места и мястото за седене.
Което не е малко.
Никога не съм имал проблем с данъчни. Октавията ми е на фирмата ни, взел съм 15% ДДС,вкарал съм и 5% за лично ползване.
Имаме над 10 закупени автомобила до сега. Няма фирма която да избягва да спести някой лев. Само незнанието е пречка.
По темата с кодияка.Сами ,стига глупости,не сравнявай паркетници с халдекс и проходимост на vw jetta с нивата. Несериозно е.
Кодияк врс има три предимства за мен.
Екзотичния външен вид,7 места и мястото за седене.
Което не е малко.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Kodiaq RS
Да не разводнявам темата, но халдекс 4 не отстъпва на първобитното 4х4 при Нивата. Ходим понякога на пуст и див плаж преди Шкорпиловци и караме по дюни и пясък да сме по близо до водата. Извини ме, но с Тигуана ще имам по добра проходимост от Пажерото ти!
Виждам ги как закъсват с големите офроуд джипки.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
На пясъка не като в гората и калта![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Там трябва лек джип с широки гуми и мощен двигател с ръчна кутия и изключени всякакви системи.
Виждам ги как закъсват с големите офроуд джипки.
На пясъка не като в гората и калта
Там трябва лек джип с широки гуми и мощен двигател с ръчна кутия и изключени всякакви системи.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bondo
Kodiaq RS
Сами,моето Паджеро е измислено за пясъка. В Арабските емирства карат само такива.
Несериозно е въобще да ги сравняваш.
Проходимостта на тигуана е ,като ма ауди 80 на предно предаване с хубави гуми.
Моля те ,не приказвай глупости.
Истински се надявам,че се шегуваш.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Несериозно е въобще да ги сравняваш.
Проходимостта на тигуана е ,като ма ауди 80 на предно предаване с хубави гуми.
Моля те ,не приказвай глупости.
Истински се надявам,че се шегуваш.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Kodiaq RS
То няма мощност като влезе в пясъка. Няма сила да си върти гумите. Умира, умира и спира.
Те и Ландкруизерите много ги карат в Емирствата, ама найш как сме ги бутали Руснаците на рясъка.
Супер зле са.
GUNTER SERVICE

- bondo
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Kodiaq RS
@bondo, колко данъчни проверки сте минали именно заради това? Бъркаш незнание, със заобикаляне на закона. Вие просто не сте изрядни, а не че много знаете
. Колкото да сравняваме Тигуан с Паджеро, дано никой не ни чуе. Там където Паджеро и Крузер отиват, Тигуан на снимка го гледа. Той не може с Аутлендър да се сравни, та с Пежеро.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Kodiaq RS
Шшш големи сравнения се праскат тук, Паджеро, Чероки
Ценово го сравнете с Х5, ГЛЕ, САНТАФЕ, КЮ7, ТУАРЕГ и тишинка да има
"Джип" не е "СУВ" и "СУВ" не е "ДЖИП".
Ценово го сравнете с Х5, ГЛЕ, САНТАФЕ, КЮ7, ТУАРЕГ и тишинка да има
"Джип" не е "СУВ" и "СУВ" не е "ДЖИП".
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Kodiaq RS
До "bondo" - Този, от видео-клипа, поне знае как да я залюля напред-назад. Тази Зима, колкото и да е слаба, се нагледах на повече от обикновенно, Софиянци, които дават 5000 оборота в минута и чакат да тръгнат от лед/пряспа. Такива и 8х8 не ги спасява - само лебедка ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Kodiaq RS
Аз, се дразня, че много говорите, без практика!
И отричате халдекда, а боготворите другите видове задвижване 4х4.А не е така. Рангел, какъв джип имаш ти?
Аз не съм офроудър и не разбирам. Но от практиката съм видял, че Тигуана е доста проходим в сравнение с други "истинси" джипове. Моята практика е единствено от ходене на плаж по пясъка.
Повярвайте, много малко успяват като халдекса и умрелия според всички Тигуан.
Ама се блещиха как върви и къде се качва по дюните. Респектирани са вече
Млъкнаха.
И отричате халдекда, а боготворите другите видове задвижване 4х4.А не е така. Рангел, какъв джип имаш ти?
Аз не съм офроудър и не разбирам. Но от практиката съм видял, че Тигуана е доста проходим в сравнение с други "истинси" джипове. Моята практика е единствено от ходене на плаж по пясъка.
Повярвайте, много малко успяват като халдекса и умрелия според всички Тигуан.
Ама се блещиха как върви и къде се качва по дюните. Респектирани са вече
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Kodiaq RS
Нищо не си видял, ти ако си вкараш Тигуана в истински офруд, ще получиш инфаркт докато гледаш само
Не сравнявайте Тигуан / Кодиак с Паджеро или даже с Лада Нива. Просто е комично.
Не сравнявайте Тигуан / Кодиак с Паджеро или даже с Лада Нива. Просто е комично.
Бееееее.....
- bondo
Kodiaq RS
@Rangel, очевидно познанията ти във връзка със законодателството и финансовите облекчения са ти много бегли.
Няма лошо в това,но не обяснявай колко сме нередовни,все пак работим с целия свят и имаме проверки които обхващат ДМА-тата,произведени продукти,редовно одитирани сме както в производствен аспект,така и във финансовата му част.
Същност,фирмите които не ползват данъчните облекчения,обикновено са с данъчна печалба по 2000 лв. за това и мишкуват.
Колкото до Сами и тиугана,няма смисъл да коментираме.
Дето се вика,ако всички имаме пъпки,неговата ще е най-голяма и розова. Хахахах
Няма смисъл да се спори!
Няма лошо в това,но не обяснявай колко сме нередовни,все пак работим с целия свят и имаме проверки които обхващат ДМА-тата,произведени продукти,редовно одитирани сме както в производствен аспект,така и във финансовата му част.
Същност,фирмите които не ползват данъчните облекчения,обикновено са с данъчна печалба по 2000 лв. за това и мишкуват.
Колкото до Сами и тиугана,няма смисъл да коментираме.
Дето се вика,ако всички имаме пъпки,неговата ще е най-голяма и розова. Хахахах
Няма смисъл да се спори!
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Kodiaq RS
оХОХОХООХОХОХХОХООХОХО
Палава масонка работа тука.
Може ли да пиша и да давам мнение за 4х4?
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Палава масонка работа тука.
Може ли да пиша и да давам мнение за 4х4?

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣