Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Честито,колега!
Със здраве да си я караш!
П.П.На старата РС-ка не и отиваше този цвят.Интересно ми е,как ще е при новата?
Със здраве да си я караш!
П.П.На старата РС-ка не и отиваше този цвят.Интересно ми е,как ще е при новата?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Честито колега,
Празниците при теб са със специални подаръци.
Супер е колата.
С нетърпение очакваме снимки като си я вземеш...и разбира се, да се видим на следващата среща.
Още веднъж поздравления. Бърза регистрация..и на пътя.
Поздрави!
П.С: Приготвили сме и подарък за задните малки джамчета!
Празниците при теб са със специални подаръци.
Супер е колата.
С нетърпение очакваме снимки като си я вземеш...и разбира се, да се видим на следващата среща.
Още веднъж поздравления. Бърза регистрация..и на пътя.
Поздрави!
П.С: Приготвили сме и подарък за задните малки джамчета!

- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Колега, честито. Желая ти много безаварийни километри с хубавицата 

Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Благодаря на всички за пожеланията. Страхотни хора има тук.
Имаше над 10 чакащи да бъдат доставени RS-ки (повечето комбита, впрочем) и всички бяха в черно, бяло или синьо - явно това са водещите цветове.
Може и да греша, но мисля, че цветът се предлага за първи път, не е бил сред опциите при О2. Иначе е факт, че е рядко срещан. Дилърът се учуди като я поръчвах (пита ме 3 пъти "Ама този цвят ли?"), а човекът, който ме закара до склада вчера, каза, че ако въобще са продавали коли в такъв цвят, той не ги е виждал.coverdale написа: П.П.На старата РС-ка не и отиваше този цвят.Интересно ми е,как ще е при новата?
Имаше над 10 чакащи да бъдат доставени RS-ки (повечето комбита, впрочем) и всички бяха в черно, бяло или синьо - явно това са водещите цветове.
- manchorov
- Гараж: Golf 5
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Честито.Цветът е супер.Чакам с нетърпение повече снимки. 
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
И мен ме тресе нетърпението много сериозно вече. Добре, че тази седмица имах толкова много работа, че почти не ми е оставало време да се замисля по въпроса за колата.
Преди малко ми се обадиха, за да ми кажат, че в понеделник ще мога да си я взема. Ще ми се стори много дълъг тоя уикенд, усещам.
Преди малко ми се обадиха, за да ми кажат, че в понеделник ще мога да си я взема. Ще ми се стори много дълъг тоя уикенд, усещам.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Честито и от мен,със здраве да си я караш и много да те радва!
Благородно ти завиждам,поръчах малко след теб но ще почакам още 3 месеца![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Благородно ти завиждам,поръчах малко след теб но ще почакам още 3 месеца
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
При мен бензиновият двигател помогна много за по-краткото чакане - ще бъдат съвсем малко повече от 2 месеца от конфигуратора до получаването на колата. Ако беше дизел, първоначалните прогнози за средата на март щяха да се сбъднат. Хората си искат TDI и това поръчват масово.
При теб ги има и трите фактора, които според хората в Еуратек водят до дълго чакане - дизел, 4х4 и DSG.
Ще почакаш доста, обаче като дойде ще имаш изключително рядка (към момента) кола - vRS 4х4.
При теб ги има и трите фактора, които според хората в Еуратек водят до дълго чакане - дизел, 4х4 и DSG.
Ще почакаш доста, обаче като дойде ще имаш изключително рядка (към момента) кола - vRS 4х4.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
TDI е много приятна за каране кола, прекрасна направо. Като претеглих нещата обаче ми се стори, че компромисът, който се прави откъм performance, и цялата драма около подръжката и експлоатацията на един съвременен дизел не си струват няколкото спестени лева на 100км, поне за мен.
Освен всичко, след 2 години с TDI ми липсваше бензинът, някак си по-друго е.
Освен всичко, след 2 години с TDI ми липсваше бензинът, някак си по-друго е.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Вчера много късно ми се обадиха, че регистрацията и всичко останало е готово. В понеделник ще бъде подготвена за предаване и ако не ми мине котка път, ще си я взема. Нямам търпение.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Ей, супер! Айде да идва понеделник, като я вземеш, ще ти честитя! В сряда няма да работи сервиза, имай го предвид за смяната на гумите. На 22-ри ще запиваме фирмено и 23-ти сме го писали почивен....
После на 28-ми ще работим пак.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Ще опитам още на 21-ви да дойда да сменим гумите.
Някой има ли идея дали трябва да купувам секретни болтове допълнително? Предполагам, че трябва, но чак сега се замислих.
Някой има ли идея дали трябва да купувам секретни болтове допълнително? Предполагам, че трябва, но чак сега се замислих.
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)