Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Само един котлон и липсва - дисплея без копчета.
Ти си с Амундсен .....
Хубавото на новите, че медиите им MIB 2.5 (се водят), можеш да си я поръчаш с Амундсен (да не даваш сума ти пари за Колумбус) и срещу само 600-700лв. да си сложиш после само екран без копчета (котлона, както казва Бондо) и то само за има няма минута, без да се нарушава нищо и да излизат никакви грешки.
Чакай, че се отплеснах
Супер кола, страхотна е! Много безаварийни и приятни километри. Надявам се няма да паркираш с нея така на улицата между блоковете, да не вземе да изчезне, щото много хваща окото.
nrayanov написа: 16.01.2019, 19:17:42
Надявам се няма да паркираш с нея така на улицата между блоковете, да не вземе да изчезне, щото много хваща окото.
В гаражи стои и в офиса, и у нас. Вземам щерката от градина, та затова е паркирана в квартала:)
Иначе сега я покарах да и се порадвам - дори и до 3500 оборота и то с частично натиснат педал на газта - леле как тегли и колко готин приглушен звук има. Не мога да си представя тази лимузина с друг мотор:)
didoya написа: 16.01.2019, 20:41:54
Иначе сега я покарах да и се порадвам - дори и до 3500 оборота и то с частично натиснат педал на газта - леле как тегли и колко готин приглушен звук има. Не мога да си представя тази лимузина с друг мотор:)
Аз пък мога, но никога няма да го сложат
А когато се разработи и я вкараш в лютеницата е тогава ще видиш какъв хубав звук издава
След изминати 100км да попитам другите няколко собственици на 2.0ТСИ със 7ДСГ - вашите кутии също ли ви държат при толкова ниски обороти на Д при лежерно ускоряване? При мен ако си я ускорявам лекичко ме държи на под 1500 оборота в града, т.е. превключва на ниски обороти и се стреми да ме държи на максимално висока предавка.
Не се оплаквам, напротив - кефи ме много това поведение при лежерно каране, просто за сверка:)