Семейно комби ASZ с RS добавки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
ivogiev
Бая съм излезнал от форма значи ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Двойното дъно на багажника си е аксесоар, който е поръчван допълнително при конфигурацията на колата. Универсални са за всички Октавии единички комби. Моята нямаше, но преди година две си купих от обява и съм си много доволен, скрива много неща, а и като събориш задните седалки става като спалня отзад. Монтира се елементарно. 
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5
Поздравления за колата. Доста си се занимавал. И аз съм си направил доста неща, но ти си напред с материала. Относно корите - якото на кората от Наско е, че не се ползват страничните пластмасови, а се заменят с метални, също негово производство. Жалко, че емигрира.
-
ivogiev
Ще взема да се огледам за двойно дъно тогава, но дайте снимки да поразгледам как се получават отделенията с него.ssiliev написа: 12.01.2019, 06:56:05 Двойното дъно на багажника си е аксесоар, който е поръчван допълнително при конфигурацията на колата. Универсални са за всички Октавии единички комби. Моята нямаше, но преди година две си купих от обява и съм си много доволен, скрива много неща, а и като събориш задните седалки става като спалня отзад. Монтира се елементарно.![]()
И за да не е спам, малко снимки на плътните носачи - с малките тампони са ако виждам правилно.
Днес ходих да гледам и едно дълбоко Рекаро от Ауди А3 с подгрев ама беше трагично. Търговецът качил снимки правени преди месеци , когато колата е била цяла. Сега бяха с нахвърляни боклуци отгоре, дунапрените смачкани и самата кола беше отворена - съответно седалките са били на произвола на природата. Без пари да ми ги дават няма да ги взема, че им трябват 500лв за да мога да седна отгоре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от ivogiev на 12.01.2019, 19:42:10, променено общо 1 път.
-
ivogiev
Днес се запознах и с един от Вас-избрах много подходящо време за доработки:)
Но поне стана ясно че предния капак на моята кола си е с оригиналната боя, т.е. никога не е махан и болтовете на пантата си бяха залепени с лепило. Жорката да е жив и здрав, мерси за ъпгрейда.
Ето снимка и на луксозната топка на скоростния лост от метал и кожа, която купих от Superskoda. Извинявам се за кофти снимката ама чак в гаража на тъмно се сетих да я снимам, тя пък не е и много за показване че е мръсна
Утре ще коригирам.
Но поне стана ясно че предния капак на моята кола си е с оригиналната боя, т.е. никога не е махан и болтовете на пантата си бяха залепени с лепило. Жорката да е жив и здрав, мерси за ъпгрейда.
Ето снимка и на луксозната топка на скоростния лост от метал и кожа, която купих от Superskoda. Извинявам се за кофти снимката ама чак в гаража на тъмно се сетих да я снимам, тя пък не е и много за показване че е мръсна
-
ivogiev
Опитах се да снимам и алкантарата, но пак се сетих в тъмницата в гаража.
Фул ФИС таблото при отворена врата, показва коя точно е което е гот.
Отделно постоянно показва външната температура, което е полезно. Че на малкия дисплей в оборотомера все трябваше да скролвам до него или да гледам в краката си , т.е. в климатроника да видя кво става навън Иначе днес оставих пасажерската седалка на тапицерите в Гео Милев, след разглобяване се оказа че от ЕГН платът който държи нагревателите се е разпаднал и те всичките са се събрали на топка и греят само на едно място. Вече е коригирано, но ще събере седалката понеделник-вторник чак.
Отделно постоянно показва външната температура, което е полезно. Че на малкия дисплей в оборотомера все трябваше да скролвам до него или да гледам в краката си , т.е. в климатроника да видя кво става навън Иначе днес оставих пасажерската седалка на тапицерите в Гео Милев, след разглобяване се оказа че от ЕГН платът който държи нагревателите се е разпаднал и те всичките са се събрали на топка и греят само на едно място. Вече е коригирано, но ще събере седалката понеделник-вторник чак.
-
ivogiev
Забравих да споделя че като купих големите спирачки, шенкелите и долните носачи от Ауди ТТ / S3 също така купих и предната разпънка на бомбетата.
При Ауди-тата ТТ/S3 обаче има шпилки излизащи през бомбетата и затегнати с гайки. Дайте акъл ако знаете как се монтира такава разпънка на коли като нашите, които имат необясним за мен горен тампон на амортесьора? Досещам се какво е нужно ама някак ми се ще да мога да монтирам без варварщини, че както казах по купето ми няма никаква ръжда и не искам да правя простотии.
При Ауди-тата ТТ/S3 обаче има шпилки излизащи през бомбетата и затегнати с гайки. Дайте акъл ако знаете как се монтира такава разпънка на коли като нашите, които имат необясним за мен горен тампон на амортесьора? Досещам се какво е нужно ама някак ми се ще да мога да монтирам без варварщини, че както казах по купето ми няма никаква ръжда и не искам да правя простотии.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
И на Октавия и на Фабия 1 (Сеат Ибиза, Поло), оригиналните са с полумесец и не обхващат цялото момбе.
Ето на Октавия 1.

Ето на Октавия 1.

- ssiliev
- Гараж: Octavia 1 FL 1,9 TDI ASV (1U5)- "Бабичката"
Karoq SL 1,5 TSI ACT DXD (NU7) - "Младежа" - Обратна връзка:
Относно изгледа с двойното дъно:
Ето снимка от телефона , Ако желаеш утре мога да снимам детайли.
Ето снимка от телефона , Ако желаеш утре мога да снимам детайли.
-
ivogiev
То няма особено значение дали е полумесец или цяла окръжност, по-важното е как се хваща за бомбето?BlackPearl написа: 12.01.2019, 21:30:08 И на Октавия и на Фабия 1 (Сеат Ибиза, Поло), оригиналните са с полумесец и не обхващат цялото момбе.
Ето на Октавия 1.
![]()
Ясно е че се дупчи , но е кофти схема това за кола непредвидена за такъв захват.
Според мен ТТ/S3 имат усилвания в бомбетата към които се хваща тази разпънка, но не си играх да загледам много донора.
При нас на просто пробита ламарина няма да е същото, най-много да се разцепи после там.
Ахаа, мерси за снимката. Все си мислех че корите отзад са тотално други за двойното дъно. А то се оказва че двойното дъно е просто конструкция в обикновеното такова.ssiliev написа: 12.01.2019, 22:44:10 Относно изгледа с двойното дъно:
Ето снимка от телефонаIMG_20180317_181352.jpg
, Ако желаеш утре мога да снимам детайли.![]()
Изглежда гот, ще съм благодарен на още снимки.
И за да не е спам -
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Утре ще ти наснимам моето,с целия битак.
Конструкция е да.
Какъв е смисълът от разпънката?
Щото....
Конструкция е да.
Какъв е смисълът от разпънката?
Щото....
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка: