Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Благодаря на Боби и Пламен за доброто посрещане и за приятната изненада с готините календари да сте живи и здрави все така топло да ни посрещате в родното ни място адмирации. Следващия път на кръчмичка и за повечко.
Ух, ако знаех какво миене и гъзене ме чака с филтрите на езерцето и зазимяването му, хич и нямаше да си тръгвам за Шумен. Тъй сладко си хортувахме. Даже и един "сношен" натрапник си имахме, дето за малко му се размина . Ама какво да правиш - народа празнува вече Коледа. Решено е вече- ще се сменят емблемите. Ще слагаме части от Ситиго на Супърб, но като така е по хубаво ще се прежалим.
За петък вече имам ангажимент. Ако искате събота да пием по-кафе. Аз до сряда съм в града така , че може да се уговорим за друг ден. Без да пречим на банкетите.