Toyota
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Toyota
Джипа в семейството за сега е Дачия Дъстър.
Изненадващо проходима каляска се оказа.
150 К за джип нямам, о ако реша да го взимам bondo е насреща все ще помогне на съфорумец в нужда.
Изненадващо проходима каляска се оказа.
150 К за джип нямам, о ако реша да го взимам bondo е насреща все ще помогне на съфорумец в нужда.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Toyota
@enenen, между "мисля" и "е" ,разликата е огромна. Най-малкото ,че ние не се бием ,а спорим. Обосновах се и то много добре, приложих факти , които@kograman, не изкоментира. Защо !? Защото не може да отговори. Аз също мога да кажа,че Mercedes "s-class", не е повече от суперб, така ли е наистина ? Положението е такова,че , ако почнем да сравняваме "рапид" и" корола" сигурно и там няма да спечели...
Мое мнение е ,че не бива да подмятаме тезите си без да са подплатени с реални аргументи...
Мое мнение е ,че не бива да подмятаме тезите си без да са подплатени с реални аргументи...
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
-
kograman
Toyota
Кое не подплътих с аргументи?
Имаме различни виждания. За мен критерия за пари х какво получавам. От Шкода за 37к лв получавам само по-бърз двигател. Нищо повече. От към екстри отстъпва на Королата с много, от към визия също. Шкодата дори няма климатроник.От обезценяване нещата са трагични за Шкодата.
Имам комшия с последната Октавия, ще ги снимам от птичи поглед. Октавията е с малко по-голяма, с много малко.
От Шкода за 57к лв получаваш повече от Корола за 37. Но са едни 20к отгоре.
Имаме различни виждания. За мен критерия за пари х какво получавам. От Шкода за 37к лв получавам само по-бърз двигател. Нищо повече. От към екстри отстъпва на Королата с много, от към визия също. Шкодата дори няма климатроник.От обезценяване нещата са трагични за Шкодата.
Имам комшия с последната Октавия, ще ги снимам от птичи поглед. Октавията е с малко по-голяма, с много малко.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Toyota
Не знам колко опит имаш, но да ти напомня нещо...kograman написа: 10.01.2019, 15:41:04 От опита с гаранционни коли, досега с корейски и японски не съм имал никакви проблеми относно рекламация.Дори не се правят на луди, както се забелязва с Шкода.
todor87 написа: 04.05.2018, 13:51:52За подценяване е. Аурис на 3,5г. и 16хил. км., миналата седмица "умря", в смисъл въртиш ключа и нищо не се случва. Оказа се счупен болт на патрона на контактния ключ, тойота не уважи предявената рекламация и отказа да ремонтира повредата по гаранция, защото колата била след 3-тата година в удължена гаранция и тази повреда не влизала, напимням колата е на 16к км. Ще струва около 1000лв., в същото време, ако си купиш въпросната част от другаде пак ОЕМ, дори и те да я монтират ти отпада цялата гаранция, трябвало само от тях да са частитеbobo80 написа: Отделно гаранция 6г. не е за подценяване.![]()
Кефф...
- bondo
Toyota
Ние пишем на български език, нали така. Като е така ,значи можем и да четем. Като можем да четем, значи би трябвало да си видял написаното от мен ,че за 37к получаваш октавия с климатроник и с подгреви без никакъв проблем. Реално, ако вземеш и по-слабият мотор със 115 конски сили и ще върви повече от умрелата тойота 136, ще има повече екстри и ще получиш повече кола. За обезценяването е скандално смешно писанието ти, защото всеки знае ,че ваг държат цена на вторичния пазар.
Откъм визия ,королата ми мяза на копие на sangyong,така че там просто няма какво да се коментира.
Откъм визия ,королата ми мяза на копие на sangyong,така че там просто няма какво да се коментира.
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Toyota
Не знам,но в тема "Тойота" в Шкода Форум марката Дачия се споменава 11 пъти..Има нещо в тая марка.. ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Toyota
Оставете го човека,харесва му Тоуота.Всяка кола си има + и -.
За едни 1 е най добро,за други друго.Аз примерно никога няма да си купя,но имам много добър приятел,който като чуе Японче и го боготвори.Бъзикаме се приятелски постоянно.Ремонтирам му ги Японките, даже 2 има.Не ще и да чува за ваг група.Много е прост![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Но уважавам мнението му.
За едни 1 е най добро,за други друго.Аз примерно никога няма да си купя,но имам много добър приятел,който като чуе Японче и го боготвори.Бъзикаме се приятелски постоянно.Ремонтирам му ги Японките, даже 2 има.Не ще и да чува за ваг група.Много е прост
Но уважавам мнението му.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Toyota
https://www.google.com/amp/s/amp.irishe ... 56593.htmlkograman написа: 10.01.2019, 22:32:58 Кое не подплътих с аргументи?
Иначе пак казвам, не е хубаво да определяме кой, как да си харчи парите. Преценил си Корола, значи това си е за теб решението.
-
kograman
Toyota
Това което НЕ получаваш от Шкода за 37, а го има в Королата:
- Фул лед
-Автоматични дълги светлини
-Полу-кожен салон
- Шито табло
-Разпознаване на препядствия и знаци
- Tft дисплей на централнта конзола
- Wi-fi
- Преден парктроник
-Задна камера
- Безключов достъп и стартиране
- 1г и 50 000км повече гаранционен период
И т.н
Ще видя дали пазя списъка който си правих. За 37 от Шкода получаваш само 1.4 бензин. Минал няколко ревизии да не е масларник. Тръгва да се доказва като двигател и замина в кофата. Смениха го.
Спирам до тук.
- Фул лед
-Автоматични дълги светлини
-Полу-кожен салон
- Шито табло
-Разпознаване на препядствия и знаци
- Tft дисплей на централнта конзола
- Wi-fi
- Преден парктроник
-Задна камера
- Безключов достъп и стартиране
- 1г и 50 000км повече гаранционен период
И т.н
Ще видя дали пазя списъка който си правих. За 37 от Шкода получаваш само 1.4 бензин. Минал няколко ревизии да не е масларник. Тръгва да се доказва като двигател и замина в кофата. Смениха го.
Спирам до тук.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bondo
Toyota
Поддържа един...
Доказва се 1.4 тси да,поне не почва да гори масло след 130хил км и да трябва да се сменяват сегменти и гумички на клапаните.
К’во шито табло,королата е най-голямат интериорна пръчка.
За 30 к получаваш същите неща,че и много повече във фабия комби,която е в един клас с бездарната тойота.
Единствено камрито става от леките им коли.
Доказва се 1.4 тси да,поне не почва да гори масло след 130хил км и да трябва да се сменяват сегменти и гумички на клапаните.
К’во шито табло,королата е най-голямат интериорна пръчка.
За 30 к получаваш същите неща,че и много повече във фабия комби,която е в един клас с бездарната тойота.
Единствено камрито става от леките им коли.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Toyota
Не взимам страна в спора, но Корола е доста по голяма от Фабия комби. Размерите са и по близко до тези на Октавия. А по традиция японските автомобили идват доста добре оборудвани в базовите си версии. И също по традиция, европейските искат да изкарат пари от всяко винтче, което искаш да сложиш допълнително
И аз гледах Тойота, преди да си взема фабията, но яриса е много малък, а модификацията му verso за мен е втората най грозна кола ,след multipla на Фиат