Тойота не са това което бяха едно време.
Не сме 94та година
Нещо четеш между редовете ми се струва. Едното е цена за обслужване, другото е цена на придобиване.BlackPearl написа: 10.01.2019, 16:22:06 Чакай сега!
Ти ако искаш, ходи и при бай Пешо кварталния, купи си масло от най-евтиното и кажи после, че струва еФтино и поддръжката и е супер.
Аз съм написал мнение на база твоите теории/факти.
Първо казваш: Ако колата ми харчи толкова- вземам я. Тоест- 1000лв. е разликата спрямо сегашната ти кола.
После казваш: Ама тя Тойотата ми е с 20палки по-скъпа. Тоест, не е точно така предишното ти мнение/твърдение.
После твърдиш/мнение: Обслужванията на Октавията са СКЪПИ.
Аз карам и казвам, колко са и обслужванията за такъв тип кола (без въздушен филтър, който не струва кой знае какво).
Пак казваш: Ама ти не ходиш в сервизи. Излязоха, че са оторизирани, контрираш: Ама , аз ако отида еди къде си, там ще ми я направят за 5 лева.
По твоята логика, както каза Бондака- хлОпел за 1000лв. и винаги ще биеш с аргументи!
затгова Королата е най-продаваният автомобил в историята. Последните години особенно, щото не струватbondo написа: 10.01.2019, 16:23:55 Да не кажа,че моята е с поне 500-600 лв по-икономична на година от най-маломощния им бенДзин.
Не сме 94та година![]()
При което те попитах: 1000лв разлика в горивото на година ли те спъва. Защото ти така си написал:kograman написа: 10.01.2019, 15:41:04 Шкода ВРС бензин когато започне да гори за 2300км 7.5 литра бензин в София, веднага я взимам.Съвсем сериозно. От тези км имам около 600 извънгрдско.

Последните години,къде? В Китай,или в Америка може.kograman написа: 10.01.2019, 16:29:56затгова Королата е най-продаваният автомобил в историята. Последните години особенно, щото не струватbondo написа: 10.01.2019, 16:23:55 Да не кажа,че моята е с поне 500-600 лв по-икономична на година от най-маломощния им бенДзин.
Не сме 94та година![]()
![]()
Ми на королата са меки корите само отгоре... И пластмасата е къде къде по-евтина и е рециклирана. При Октавия също основно отгоре е меко, но пластмасата е очебийно по-качествена. Сравнявам с високо ниво на оборудване при тойота. Дизайнът е въпрос на вкус - аз не харесвам интериора на корола/аурис. Иначе не е лоша кола, но и липсва живец.kograman написа: 10.01.2019, 16:14:23Кое е дървено на Королата? В Октавиите в които съм влизал(2014-2016) на всичките с кърцаха дръжките, корите,таблата от нови. И струват с едни 8-10к повече. Да, имат по-бърз двигател, и ? Отделно чисто субективно, интериора на Октавия е old school екстриора още повече.bondo написа: 10.01.2019, 16:07:24 Демек 120 лв за 30 хил км разлика,(защото на толкова дават,че трябва да се обслужва шкодата,въпреки,че лично,аз го правя на 15к) е обосновка за избора на дървената корола с малък багажник.
В никакъв случай не се заяждам,просто все ми се иска,когато споря със събеседника си,да има реални доводи за твърденията си,така става диалог и се стига до някакъв консенсус.
В случая реални доводи не видях...
Все пак,всеки си избира и си троши парите на собствена глава.
Колкото и да не ти се вярва на Королата таблото, корите, центлната конзола са меки на допир. Няма скърц, клоп и т.н На допир са приятни.