Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И така, със синята четириочка вече навъртяхме 11к километра. Основно магистрално и съботно-неделно софийско. Покрай празниците видя най-големия "зор" - 4500км до Германия и обратно. Средният разход до момента показва 8л/100км, а само за коледното пътешествие показа 7.6л/100км.
Като цяло съм доволен от автомобила. Върви и набира повече от прилично дори и с пълен до горе багажник.
Няма смисъл да посочвам всичките други плюсове, вече доста собственици са писали. Няколко неща обаче ми причиняват дискомфорт. Едното от тях е топлината, която преминава лятото през предното стъкло. Никакви климатици не помагат. Имам намерение за следващото лято да сложа някакво фолио, което да спира тази топлина. Другото нещо са късите светлини. Вярно си е, че съм късоглед(нося си очилата!), но въпросните при мен светят доста ниско. Буквално се виждат две черти от осевата линия на магистралата. Това много ме натоварва. Очаквах наистина доста по-добра осветеност. Дългите са супер! Понякога доста бавно реагира да превключи от дълги на къси при насрещен трафик.
Това е за сега от мен.
П.С. Някой може ли да ми каже къде е врътката за фаровете, за да пробвам да ги вдигна малко. Предстои ми още едно ходене до Австрия този месец, а няма да имам време да ида до ЕТ.
Фаровете(късите) са пълен ташак!Макар и "ЛЕД" .Аз също очаквах мноооого повече.Трябва да идеш в ЕТ да ти ги регулират,защото има софтуерна намеса,преди да се вдигнат механично.Ама и да ти ги вдигнат(дано са се научили,че аз им казах как се прави,благодарение на skodko),пак са зле.
dimibo написа: 08.01.2019, 21:35:55intense, при смяна на стъклото искай новото да има IR, разликата е много осезаема.
Не става въпрос за смяна на стъклото. Мисля за поставяне на фолио, което да спира голяма част от безпроблемно влизащата в момента топлина.
igeorgiev82 написа: 08.01.2019, 21:43:22
Фаровете(късите) са пълен ташак!Макар и "ЛЕД" .Аз също очаквах мноооого повече.Трябва да идеш в ЕТ да ти ги регулират,защото има софтуерна намеса,преди да се вдигнат механично.Ама и да ти ги вдигнат(дано са се научили,че аз им казах как се прави,благодарение на skodko),пак са зле.
Имам VCDS и мислех да пробвам някоя вечер да ги вдигна. Просто нямам възможност сега да се класирам при ЕТ:)
Трябва да се влезе в конторлера на фаровете 4B да се пуснат базови настройки. Тогава влизат в режим за регулиране, регулират се механично и като зададеш, че си готов колата запомня новото положение.
Ама без уред за регулиране как ще го направиш........
Точно така мислех, срещу стената в гаража. Завъртам и после тествам. Има ли някой снимка къде се намира врътката или да каже къде да я търся? Не съм слизал все още да огледам фара.