Skoda Karoq Edition diesel
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
muleshkov
Здравейте съфорумци.
Дойде време да се похваля и аз с новото возило Шкода Карок с доста екстри.
След дългото чакане и умуване се случи така че поръчахме готов конфигуриран Карок и неможах да му сложа някои неща които исках но засега се примирявам.
Сега изникват и някои въпроси свързани с това
Липсва ми дигиталният кокпит занимава ли се някой в бг с това ( намира ли се табло и кой да го кодира коректно) ?
Има едни други дразнещи неща които ме дразнеха и при фабията. Група във Словения мисля се занимава с кодиране на ваг и имат доста интересни предложения. Някой в България може ли да свърши тази услуга. По долу ще пусна клипчетата на екстрите които искам.
Дойде време да се похваля и аз с новото возило Шкода Карок с доста екстри.
След дългото чакане и умуване се случи така че поръчахме готов конфигуриран Карок и неможах да му сложа някои неща които исках но засега се примирявам.
Сега изникват и някои въпроси свързани с това
Липсва ми дигиталният кокпит занимава ли се някой в бг с това ( намира ли се табло и кой да го кодира коректно) ?
Има едни други дразнещи неща които ме дразнеха и при фабията. Група във Словения мисля се занимава с кодиране на ваг и имат доста интересни предложения. Някой в България може ли да свърши тази услуга. По долу ще пусна клипчетата на екстрите които искам.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Първо, честито за автомобила
. Със здраве да си го караш - страхотен е.
Казвам аз какво знам за екстрите, които искаш (като гадая какво имаш и какво не, защото не си написал).
Ако нямаш изобщо лайт асист, най-вероятно изобщо нямаш камерата, която е за знаците и за асистента.
За дигиталния кокпит ще трябва да се разделиш с близо 3000 лв. и мисля, че самите Шкода могат да ти го предложат.
Не забравяй, че много от нещата могат да ти рефлектират върху гаранцията, ако не са извършени от ЕТ.
Казвам аз какво знам за екстрите, които искаш (като гадая какво имаш и какво не, защото не си написал).
Ако нямаш изобщо лайт асист, най-вероятно изобщо нямаш камерата, която е за знаците и за асистента.
За дигиталния кокпит ще трябва да се разделиш с близо 3000 лв. и мисля, че самите Шкода могат да ти го предложат.
Не забравяй, че много от нещата могат да ти рефлектират върху гаранцията, ако не са извършени от ЕТ.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Честита придобивка! Много безаварийни километри и хубави дестинации.
TSI Team
-
muleshkov
Като екстри има всичко не съм описал в детайли всичко понеже ще трябва да пиша доста затова накратко съм писал едишън пакет. Има Лайт асистент но трябва всеки път да го включвам има лент асистент камера има сензори в огледалата няма самопаркиращ асистент само всичко друго кажи речи го имам.
В Шкода за тези екстри не са и чували питал съм ги за някои от тях още с предишната кола Фабия 3. За гаранцията небитряхвало да има проблеми при положение че не се извършва никакви конструктивни промени или замяна на съществуващи елементи.
В Шкода за тези екстри не са и чували питал съм ги за някои от тях още с предишната кола Фабия 3. За гаранцията небитряхвало да има проблеми при положение че не се извършва никакви конструктивни промени или замяна на съществуващи елементи.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Определено ако си смениш таблото с дигитално другаде си е доста голяма КОНСТРУКТИВНА промяна
.
Щом имаш камерата, значи въпроса ми отпада. Въпрос на кодиране е.
За таблото обаче остава това, което написах.
-
muleshkov
Rangel написа: 04.01.2019, 10:26:02 Определено ако си смениш таблото с дигитално другаде си е доста голяма КОНСТРУКТИВНА промяна.
За таблото е ясно то ако го предлагат там ще е ако неизчакам гаранцията и да паднат цените засега не ми е топ приоритет по скоро другите неща
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
muleshkov, Честито за хубавата кола с най-добри пожелания!Вече сте двама във форума 

Dieselgate Team member
-
muleshkov
Благодаря
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Честито и много безаварийни километри. Да кажеш как е като минеш 1000, 5000 км 
-
kkolev
- Гараж: Шкода Октавия 3 FL 2.0 TDI
Честито! С пожелание за безаварийно каране! Честно казано през този сезон благородно ти завиждам за автомобила! И очакваме да споделиш впечатления. Поздрави!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
muleshkov,
Честито колега,
Ако не се лъжа ти имаше една червена Фабия 3 ?
Върна Фабията и взе Карока или просто си решил 2 Шкоди да имаш в семейството ?
Питам, защото и аз съм се замислил сериозно дали да взимам паралелно 2ра Шкода или след 4тата година да върна Фабията и да скоча на нещо актуално към дадения момент...
Моля за едно ревю как усещаш Карока спрямо Фабията след като понатрупаш километри и впечатления
Честито колега,
Ако не се лъжа ти имаше една червена Фабия 3 ?
Върна Фабията и взе Карока или просто си решил 2 Шкоди да имаш в семейството ?
Питам, защото и аз съм се замислил сериозно дали да взимам паралелно 2ра Шкода или след 4тата година да върна Фабията и да скоча на нещо актуално към дадения момент...
Моля за едно ревю как усещаш Карока спрямо Фабията след като понатрупаш километри и впечатления
-
muleshkov
Да имах Фабия 3 също съм фул екстри.
Продадох я, във Шкода ми даваха 15000 за кола на 3г и 40х.км аз я пуснах в мобилен за 19 я продадох и додадох за карока. Излишни ми са две скъпи коли. Карок спрямо фабията нямат нищо общо съвсем различни са . Нека се повозим още но засега впечатленията ми са за един доста сериозен автомобил и ме изненадва с все повече неща приятно. Но ако пак бих поръчал доста от нещата бих ги спестил понеже в бг неработят коректно.
Продадох я, във Шкода ми даваха 15000 за кола на 3г и 40х.км аз я пуснах в мобилен за 19 я продадох и додадох за карока. Излишни ми са две скъпи коли. Карок спрямо фабията нямат нищо общо съвсем различни са . Нека се повозим още но засега впечатленията ми са за един доста сериозен автомобил и ме изненадва с все повече неща приятно. Но ако пак бих поръчал доста от нещата бих ги спестил понеже в бг неработят коректно.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Честито колега.
Да споделяш мнения моля, че сте малко с Карок.
Кой мотор взе 150; 190 автомат ли е или ръчка.
Да споделяш мнения моля, че сте малко с Карок.
Кой мотор взе 150; 190 автомат ли е или ръчка.
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито, колега. Много безаварийни километри
много е як.
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Честито и от мене!
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/