Каква мултимедия да избера ОЕМ/Retrofit, реномирана марка или китаец
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Каква мултимедия да избера ОЕМ/Retrofit, реномирана марка или китаец .
За пореден път искрени благодарности на Jordito за отделеното време
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Dimiter_Krastev
JORDITO написа: 29.12.2018, 22:21:29 от JORDITO » 29.12.2018, 22:21:29
Едно Йети на колега от форума се оборудва с много екстри. Медия с Андроид 8.0, осемядрен процесор и 4гб рам, задна камера в дръжката със Сони сензор, амортисьори на предния капак, интериорни лед крушки Нарва и сулфидни лед крушки C5W Нарва на задния номер.
Колегата пропътува 150 км,за да дойде да направим всичко. Мерси за доверието![]()
Голямо благодаря на JORDITO за отделеното време и вложеното старание.
Резултата е фантастатичен + Led крушки Narva в стратичните огледала.
P.S. Йетката все още не е проявила апетит към маслото.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Колега може ли да споделиш цапа ли се камерата при каране в мокро време и как се отразява на видимостта, понеже и аз съм с комби и задния капак много се цапа от завихрянето.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
stanley, На 02 комби се цапа почти редовно в мокро и кално време,не вярвам на Пасата ,да е по-различно.
Dieselgate Team member
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Потвърдено и за Супърб комби. Цапа си се яко, но това не е проблем като цяло. Слизаш мокра кърпичка или малко сняг отнема 5 секунди.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
За сега е рано да кажа, на два дни е
- zar
Rangel Точно и аз ходя с мокрите кърпички и за мен също не е проблем
Все пак не е всеки ден от годината мокро,кално и влажно 
Dieselgate Team member
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Да, ясно че е от формата, не от модела
На дядото Турана е с камера, обаче и там много се цапа и затова питам. Те не случайно почнаха да крият камерите зад емблемата.
Ако се сложат калобрани дали ще се цапа по-малко задния капак?
- zar
stanley, За това може да питаш "Jordito",защото неговата кола е с калобрани.Но си мисля ,че ще е незначителна разликата.Дизайна и аеродинамиката са важни също,както си споменал.
Dieselgate Team member
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
С калобрани съм отпред и отзад. В мокро време се цапа доволно, но за ориентир отзад става. Най-лошо е, когато застане някоя водна капка точно по средата на лещата. Тогава е наложително да слезнеш.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Няма кола, която да не завихря въздуха зад нея. При комбито, площ за завихряне да искате. То за т’ва при него повече се цапа. Калобраните на дали помагат осезаемо. За отстрани - да, но за отзад...
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
С калобрани без калобрани все тая пак се цапа. Както каза zar с мокра кърпичка и дори и с пръст да махнеш мръсотията или влажния филм, който се образува на сензора е достатъчно да изчисти образа.stanley написа: 04.01.2019, 10:59:31Да, ясно че е от формата, не от модела
На дядото Турана е с камера, обаче и там много се цапа и затова питам. Те не случайно почнаха да крият камерите зад емблемата.
Ако се сложат калобрани дали ще се цапа по-малко задния капак?Проблема е че в нет-а намирам само комплекти за седани, а за комби няма.
- stanley
- Обратна връзка:
Малко ми се губи "ползата от файдата" ако трябва да слизам на всяко паркиране да чистя камерата при мокро време. Ясно че е готино с камера и че помага, ама аз като сляза да я бърша ще видя и какво има зад колата и колко място ми остава. Нали идеята на тези джаджи е да ни помагат и улесняват, а не още едно нещо, на което да слугуваш.deniz8912 написа: 04.01.2019, 11:39:59С калобрани без калобрани все тая пак се цапа. Както каза zar с мокра кърпичка и дори и с пръст да махнеш мръсотията или влажния филм, който се образува на сензора е достатъчно да изчисти образа.stanley написа: 04.01.2019, 10:59:31Да, ясно че е от формата, не от модела
Ако се сложат калобрани дали ще се цапа по-малко задния капак?Проблема е че в нет-а намирам само комплекти за седани, а за комби няма.
Вероятно и аз ще бодна една камера, просто се ориентирам кое, как...
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Колко да се цапа, чак пък толкова, че да няма видимост?
С моята нямам проблеми. Леко се замацва, но всичко се вижда.
Главната функция на камерата е все пак да те ориентира, имате и огледала . Аз камерата я гледам само, като трябва да спра много близо до нещо.
Дори и замъглена, изцапана, пак се вижда, има и линии, те са също ориентир.
За мен е вече издребняване всичко останало.![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
С моята нямам проблеми. Леко се замацва, но всичко се вижда.
Главната функция на камерата е все пак да те ориентира, имате и огледала . Аз камерата я гледам само, като трябва да спра много близо до нещо.
Дори и замъглена, изцапана, пак се вижда, има и линии, те са също ориентир.
За мен е вече издребняване всичко останало.

- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Айде сега, ще кажете , че 365 дни е мокро и кално. Свиква се. Дори и зацапана пак се вижда. Минаваш един пръст преди да се качиш или като слезеш и си свиркаш. Те щото ОЕМ-ските не се цапат, като са по 1200 лв в емблемата за VW и 620 лв с пръскалка за Шкода. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS